Bildirim
USR9108 ve Motorola 5101
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler yokmu bir fikri olan ??? -
bende 9110 var usrnin modem ayarlarının içine girip lan ayarlarından dhcp serverı kapatırsan olur. -
Denedim ama olmadı...
Kablo modemin dhcp serveri 192.168.100.11 ile 42 arasında ama desktop a 195.174 ile başlayan bir ip atıyor... Bir türlü anlayamadım... -
yanlış bir şey olmuş kablo modemin değil adsl modeminkini kapatacaksın. -
kablo modemin dhcp serveri internet olmadığı zaman işe yarıyo... kablo tv bağlantısını çıkarınca bilgisyara 192.168.100.11 ip yi veriyor.
Forumu biraz araştırdım diğer forumlarda da yapabilen olmamış...
9108 i satıp 5461 alıcam galiba... -
router alman lazım. routerlarda WAN portu bulunur. kablomodemi wan'a takman yeterli -
tüm bilgisayarların mac adreslerini aynı yaptım ve hepsine kablonetin 195.174 lü ip ve gateway ip lerini verdim... Wireless ve ethernetten sistem çalışıyor.. Ancak çok yavaş ve msn filan sıklıkla düşüyor... Tam çözüm bulamadım şimdilik. Ama en azından interneti sorunlu olsada paylaştırabildim...
Keşke 9108 e firmware mod yapabilecek birisi olsa... USR firmware leri açık olarak dağıtıyor. 9108 için 5461 in firmware i baz alınarak yeni bir firmware yazılabilir büyük ihtimalle...
Aslında biraz daha beklemek istiyorum router almadan önce gbit versiyonları yavaş yavaş çıkmaya başladı. d-link DIR-655 güzel bir alete benziyor mesela... -
eğer başka bir router almak istersen bu çok uygun bencehttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=2696&productid=bd93267
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X