%500 olayı zaten olmazsa o kadar para hayatta verilmez ama verimliliği nasıl acaba araştırmak lazım?
270 mb/s... yüksek bir bağlantı hızına sahip ve gelişmiş güvenlik standartlarını destekleyen bir cihaz, bir de USR olunca böyle oluyor
ayrıca 270 mb/s bağlantıyı sağlayacak modem de bulmak lazım şimdiki çoğu modemler 54 mb/s
bırak modemi, ethernet bile 100 mb/s
bence lüks...
Sanırım linkteki ürünün 3 tane anteni olacaktı..
Broadcom based kullanmalısın bunlar çok dandik.
BİR SÜRÜ DENEMELEREDEN SONRA GERİ VERDİK ANLATILDIĞI GİBİ ONUN ÖZELLİKLERİNİ TASIMIYAN VERİCİ OLMAYINCA BİR ANLAMI OLMUYOR AİRTİES 125MBPS USP ADAPTÖRÜ ALDIM BİRAZ YER DENEMELERİNDEN SONRA ROBOTİKS TEN DAHA CEKİYOR HEMDE FARK ATARAK 34 MBPS Yİ BİLE ZOR BULUYORDU BU FUL CEKİYOR 54 MBPS ..
Değmez. Ben 9106 kullanıyordum 9108'e geçtik. Max,G'de %50 artış var diyorlardı. üç bina ortak wireless kullanıyoruz PCI kartlar da USR 5416 idi ve 5418 ile değiştirdik. Sonuç aynıydı, çekim değişmedi. Yasal sınırlamalar var beli bir gücün üzerine çıkamazlar, çıkmak için ndximi beklediler? Bu modellerde belki bina içinde ağdaki hız artmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme