Şimdi Ara

USRobotics 9110 yardım edinn!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 9110 var kurulumu gerçekleştirdim fakat sürekli ağ kablosu takılı değil yazıyor.sözde bağlantı olduğunuda gösteriyor ama sayfa açmıyor.bide kurulum gerçekleştirdikten sonra masa üstünde bi ikon belirlenmiyecek mi? bu konuda biraz cahilim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.lütfen yardımm..

• Bende de aynı modem var. Siz nasıl bağlanmak istiyorsunuz? Kablolu bağlanmak isterseniz, kurulum yaptıktan sonra ethernet kablosunu takarak bağlanırsınız. Siz o kabloyu takmadığınızdan ''ağ kablosu takılı değil'' uyarısını veriyordur büyük ihtimalle. Kablosuz bağlanmak isterseniz, kablosuz bağlantıyı modemin web arayüzünden(192.168.2.1) den aktif etmeniz gerekir. Şifre koymanız da yararınıza olur.
  • çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama ben masa üstünden modemle bağlanıp aynı zamanda kablosuz laptopumuda kullanmak istiyorum bu yüzden bu modemi aldım ve maalesef bu sorun yüzünden bi senedir kullanamıyorum.ethernet kablosunu takıyorum.aslında bi daha resetleyip tekrardan işlem yapmam gerekiyo heralde iyice kafam karıştı bana detaylı bi şekilde yardım ederseniz çok sevinirim.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin.aranızda bu modemi kullanan yok mu?
  • robotics modemde aynı sorun bendede var.tüm kablolar bağlı ama ama ağ bağlantısı yok diyor ne modem sayfasına girebiliyorm neden başka bir şeye.Ayrıca adsl bağlantım bile var ama adslde ışık hiç yanmıyor bile sorun nerde bi türlü anlamadm
  • anlaşılan aynı sorun bend bi türlü çözemiyorum bi senedir uğraşıyorum.aldığım mavi bilgisayara gittim.modemin bozuk olacağğını söylediler.bence benim sorunumu anlamadılar:(
  • şöyle bir ihtmal mümkün; eğer modem'de mac filter açık ise bu modem ethernet üzerinden bile bağlanmaya olanak tanımıyor size. ancak ya wireless üzerinden bağlantı kurup konsoldan mac filter'ı devre dışı bırakarak veya modem'e reset atarak üstesinden gelebilirsiniz. kurulum esnasında masaüstüne bir icon gelmiyor, kurulum işlemlerini modemin kullanım klavuzuna bakarak modem konsolu üzerinden yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.