prince arkadasımızın iddalı bi şekilde zırhın atackı arttırdıgını soylemesiyle merak ettim gerçeklik payı warmı eer gercekten atackı artırıyosa butun giyinme sistemi degisicektir armorları iyice inceledim reinforce pekiştirmek demek bir arkadas soyunup mangyang kessin sonra tekrar giyinip kessin sonucunu burda soylesin arkadasa gore armor psh atackı garment mag atackı arttırıyo
quote:
Orjinalden alıntı: FORCEX
prince arkadasımızın iddalı bi şekilde zırhın atackı arttırdıgını soylemesiyle merak ettim gerçeklik payı warmı eer gercekten atackı artırıyosa butun giyinme sistemi degisicektir armorları iyice inceledim reinforce pekiştirmek demek bir arkadas soyunup mangyang kessin sonra tekrar giyinip kessin sonucunu burda soylesin arkadasa gore armor psh atackı garment mag atackı arttırıyo
sory ama naaptını sanıyon kasak
quote:
hangisi doğğğğrrru pekiiiiiiiiiiiiiiiiii
quote:
bir arkadas soyunup mangyang kessin sonra tekrar giyinip kessin sonucunu burda soylesin
neden sen kesip burda söylemeiyorsun en azından bi faydan dokunur
quote:
Orijinalden alıntı: KAZMAMSI
quote:
bir arkadas soyunup mangyang kessin sonra tekrar giyinip kessin sonucunu burda soylesin
quote:
arkadasa gore armor psh atackı garment mag atackı arttırıyo
ewet doğru..
quote:
Orijinalden alıntı: KAZMAMSI
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KAZMAMSI
quote:
arttırıyor sanırım ama reinforce'lar aldığın damage'da da etkili. yani str adam biraz daha fazla vurayım diyip armor giyerse, feci derecede düşecek olan mag. defansına, düşük mag. reinforce da eklenecek. nuke'ler adamı iyice darmadağın edecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri Alço
quote:
Orjinalden alıntı: KAZMAMSI
quote:
doğru söylüyor sen yapıpt söylesene
Alıntıları Göster
madem atackı arttırıyo intler garment strler armor giysin madem dogruydu neden garment diye bazılarını yonlendirdiniz armor giyen adam strlere karsı bariz ustunluk saglar hem defence hem atack nukelerden kalkanla vs korunur cutla bişiler yapar blade
quote:
Orijinalden alıntı: FORCEX
madem atackı arttırıyo intler garment strler armor giysin madem dogruydu neden garment diye bazılarını yonlendirdiniz armor giyen adam strlere karsı bariz ustunluk saglar hem defence hem atack nukelerden kalkanla vs korunur cutla bişiler yapar blade
Alıntıları Göster
oof offff..
quote:
Alıntıları Göster
aynı mantık neden intte işlemiyo anlamıyorum intci adamda garment giyerse darma duman olur zaten oyle oluyolar armor giyen nukerler sahada daha uzun sure kalıyo bikere blade olursan okadar kolay duman edemezler firenin mag def bufunuda katarsak
quote:
aynı mantık neden intte işlemiyo anlamıyorum intci adamda garment giyerse darma duman olur zaten oyle oluyolar armor giyen nukerler sahada daha uzun sure kalıyo bikere blade olursan okadar kolay duman edemezler firenin mag def bufunuda katarsak
Alıntıları Göster
bi zırhlara bakam garmentin ortalama defencesi iyi bi zayıf yonu olmalı onunda reinforce olabilecegini dusunuyom ben yine bi çarpıp boleyim
quote:
bi zırhlara bakam garmentin ortalama defencesi iyi bi zayıf yonu olmalı onunda reinforce olabilecegini dusunuyom ben yine bi çarpıp boleyim
Alıntıları Göster
70 lwlda garment yada armor giymen nasıl fark eder atacka
quote:
70 lwlda garment yada armor giymen nasıl fark eder atacka
Armor : Psy. Def. FazLa , Psy. Reinforce Fazladır...
FuLL int OlanLar Daha FaZLa VuraßiLmek için Garment giyerLer Fakat Psy. Def.Ları Düşük OLduğu için ßazıLarı Armor giyer...
FuLL Str OlanLar Daha faZLa VuraßiLmek için Armor GiyerLer Fakat Magic. Def.Ları Düşük oLduğun İçin ßazıLarı Garment giyer ..
Armor ve Garment Seti Olan ArkadaŞLar ßizzat DenesinLer , C Tuşuna ßasarak (Character Screen) Garment ve Armor DamageLerini ßi Kağıda yazsınLar...
SaygıLarımLa..
Alıntıları Göster
adamı soydum ne armor yerine garment giymesi adamı soyunca daha cok koydu işin sakası
quote:
adamı soydum ne armor yerine garment giymesi adamı soyunca daha cok koydu işin sakası
Alıntıları Göster
FULL INT : 2 SEFERDE İNDİRDİM İNDİRDİM YOKSA LAY DEDİĞİ İÇİN MAG ARTSIN DİE GARMENT KULLANIR FULL STR : NASIL OLSA PHY GUCLU GELEN ATAKLARDA MAG OLUCAK CANIMDA FAZLA NE ARMORU DEDİĞİ İÇİN GARMENT KULLANIR
quote:
Orijinalden alıntı: Ceco
FULL INT : 2 SEFERDE İNDİRDİM İNDİRDİM YOKSA LAY DEDİĞİ İÇİN MAG ARTSIN DİE GARMENT KULLANIR FULL STR : NASIL OLSA PHY GUCLU GELEN ATAKLARDA MAG OLUCAK CANIMDA FAZLA NE ARMORU DEDİĞİ İÇİN GARMENT KULLANIR
Alıntıları Göster
ya şimdi ceco demişsinde gelen ataklar magical olucak str ye falan diye oyunu sadece cape giyilip yapılan pwp den ibaret görmeyin..str olan biri armor giyip trader oldu çıktı gidiyo ona direk full int thief mi saldırıcak (player olarak bahsediyorum) gitti garment giyen bi glaive geldi..hangisi daha awantajlı olucak armor giyen tabi ki..(herşeylerini eşit olarak düşünüyorum tabi)..
@FORCEX
bilmiyorum oyunda gördünmü ama tüm full str ler garment tüm full int ler armor giymiyor..tam tersi olan da bisürü insan war...burdada herkes senin dediğin gibi yönlendirmedi..benim söylediğim şekildede söyleyenler oldu heralde dikkat etmemişsin...
neyse ben derim takılın kafanıza göre dert etmeyin aaa !
quote:
Orijinalden alıntı: PrinceLaCroix
ya şimdi ceco demişsinde gelen ataklar magical olucak str ye falan diye oyunu sadece cape giyilip yapılan pwp den ibaret görmeyin..str olan biri armor giyip trader oldu çıktı gidiyo ona direk full int thief mi saldırıcak (player olarak bahsediyorum) gitti garment giyen bi glaive geldi..hangisi daha awantajlı olucak armor giyen tabi ki..(herşeylerini eşit olarak düşünüyorum tabi)..
@FORCEX
bilmiyorum oyunda gördünmü ama tüm full str ler garment tüm full int ler armor giymiyor..tam tersi olan da bisürü insan war...burdada herkes senin dediğin gibi yönlendirmedi..benim söylediğim şekildede söyleyenler oldu heralde dikkat etmemişsin...
neyse ben derim takılın kafanıza göre dert etmeyin aaa !
Alıntıları Göster
tabiiki bi tercih meselesi zevkine göre takılırsın genelde strden cok ınt karakter var die mag gelicek demiştim zaten tamamen avantajı olan bi yapılandırma yok.. oyunun büyük bir bölümü kasarken geçtiği için garmentdeki %20 olayıda belki tercihlerde etkili oluyodur