Şimdi Ara

ÜST DÜZEY OYUNCU BİLGİSAYARI (13500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ÜST DÜZEY OYUNCU BİLGİSAYARI (13500 TL)
    https://tr.letgo.com/tr/i/uest-duezey-oyuncu-bilgisayari-aciklama_2202d3f0-62ce-4aaa-b51f-a899357b8c84

Bilgisayar sistemimi satıyorum.

Kasa : SIFIR Kutusunda Garantili açılmamış. Omen X Gtx 1080 SLI

Monitör : ViewSonic XG2703-GS bir buçuk ay kullanıldı. Neredeyse iki senelik garantisi var jelatinleri üzerinde. kutusunda. 165 hz 2K IPS - piyasa değeri 3500 TL

Klavye : Frisby Gamemax mekanik klavyesi. Garantili kutulu 4 ay kullanıldı. Piyasa değeri - 230 TL

Mouse Pad : Omenin buyuk boy mouse altligi. Alalı 1.5 hafta oldu. Piyasa degeri - 80 TL

Kulaklık : Frisby Gamemax 7.1 ses sistemli oyuncu kulaklığı. Garantili 1 hafta kullanıldı. Kutulu. Piyasa değeri - 130 TL

Masa
    : ikea limonn model siyah renkte 150*75*75 olculerde genis ve guzel bir masa. Alali 20 gün oldu. Piyasa degeri - 180 TL.

FİYATLAR ÜRÜNLERİN SIFIR PAZAR FİYATLARIDIR. HERŞEY GARANTİLİ VE FATURALIDIR. CİDDİ ALICILAR YAZSIN. Ufak bir pazarlık payı vardır.
    Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 8 Ekim 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

http://www.hepsiburada.com/hp-omen-900-001nt-intel-core-i7-6700k-32gb-6tb-512gb-ssd-sli-gtx1080-windows-10-home-masaustu-bilgisayar-y1d04ea-p-HBV000003A5E8?magaza=%C4%B0ntegra%20Teknoloji&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMIkOn10_z01QIVBz8bCh0ohAPOEAQYASABEgJQcvD_BwE

fotograftakı urunu satıyor ısenız (letgo dakı)
    sıfır acılmamıs urun nedemektır bakınız bence
    acmıs kullanıyorsunuz
    acılmıs kullanılmıs urun sıfır nasıl oluyor

https://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-xg2703-gs-27-inch-2560x1440-2k-wqhd-ips-led-g-sync-fiyati,214970.html

Monıtor un pıyasa degerı 3500 :D
    SIFIR Kutusunda Garantili açılmamış. Omen X - piyasa değeri 20000 TL
    yukarıda lınkını attım kasanın 15.500

yanı kasa ve monıtorun para ettıgını dusunursek
    15500+3000=18500tl sıfırları

siz kaca satıyordunuz 2.elını
    18000tl :D
    Masa kulaklıgı vs var demeyın guldurmeyın ınsanı

ınsanlarıda bukadar enayı yerıne koymanız

iyi satıslar size

• InsideR kullanıcısına yanıt
    1. http://www.vatanbilgisayar.com/hp-y1d04ea-intel-core-i7-6700k-4ghz-32gb-3tb-512gb-sli-8-gb-nvidia-gtx1080-win10.html - Bu ürün bi hafta öncesine kadar 20000 lira idi. Hepsiburada ve ya benzeri platformlardan ziyade gidip görüp alınabilecek platformların ilanlarını dikkate alarak hazırladım.
    2. Fotoğraftaki ürün benim ürünümdü. Ancak titizlendim distribütör firmaya gönderdim. Sağolsunlar ilgilendiler. Ürünün birebir değişimini alıp faturayıda en baştan hazırladılar. Garantisi şuan sıfır yani kasanın.
    3. Monitörü aldığım zaman bir miktar indirimle satın almıştım o zamanlar indirimli hali 3200 liraydı. Bilgisayar için baktım ancak monitör için tekrardan fiyatına bakmaya üşendim yuvarlak 3500 lira yazdım. Örnek olarak attığınız ilandaki ürün bile 3200 lira civarında zaten.

Sonuç olarak insanları aslını astarını bilmeden bodoslama kötülemek yanlış birşey. Kimseyi kazıkladığım yok kimseye sahte aşırı pahalı ürün satmaya çalıştığım yok. Az çok beyin hücresi olan ve ikinci el ürün satmış almış herkes bilir ki oraya fiyat yazılır ve önünde sonunda almak için gelen kişi pazarlık yapar fiyatı düşürür ve alır. O fiyat onun için o seviyededir. Gerçekten akşam üstü sinirlendirdin beni. Yaptığın çok ayıp bir şey. Sıfır kasa + (1.5 ay garantiden gitmiş 1 at kapalı kutuda yatmış.) yani 2 hafta kullanılmış monitör veriyorum. Ivırıyla zıvırıyla eksiksiz bir şekilde. Dalga geçer gibi fiyatıma takılıyorsun. Beğenmiyorsan yallah. O kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeaTone

1. http://www.vatanbilgisayar.com/hp-y1d04ea-intel-core-i7-6700k-4ghz-32gb-3tb-512gb-sli-8-gb-nvidia-gtx1080-win10.html - Bu ürün bi hafta öncesine kadar 20000 lira idi. Hepsiburada ve ya benzeri platformlardan ziyade gidip görüp alınabilecek platformların ilanlarını dikkate alarak hazırladım.
    2. Fotoğraftaki ürün benim ürünümdü. Ancak titizlendim distribütör firmaya gönderdim. Sağolsunlar ilgilendiler. Ürünün birebir değişimini alıp faturayıda en baştan hazırladılar. Garantisi şuan sıfır yani kasanın.
    3. Monitörü aldığım zaman bir miktar indirimle satın almıştım o zamanlar indirimli hali 3200 liraydı. Bilgisayar için baktım ancak monitör için tekrardan fiyatına bakmaya üşendim yuvarlak 3500 lira yazdım. Örnek olarak attığınız ilandaki ürün bile 3200 lira civarında zaten.

Sonuç olarak insanları aslını astarını bilmeden bodoslama kötülemek yanlış birşey. Kimseyi kazıkladığım yok kimseye sahte aşırı pahalı ürün satmaya çalıştığım yok. Az çok beyin hücresi olan ve ikinci el ürün satmış almış herkes bilir ki oraya fiyat yazılır ve önünde sonunda almak için gelen kişi pazarlık yapar fiyatı düşürür ve alır. O fiyat onun için o seviyededir. Gerçekten akşam üstü sinirlendirdin beni. Yaptığın çok ayıp bir şey. Sıfır kasa + (1.5 ay garantiden gitmiş 1 at kapalı kutuda yatmış.) yani 2 hafta kullanılmış monitör veriyorum. Ivırıyla zıvırıyla eksiksiz bir şekilde. Dalga geçer gibi fiyatıma takılıyorsun. Beğenmiyorsan yallah. O kadar.

1. idi şimdi değil
    2. ilanınızda boyle bır acıklama var mı yok!
    3. Yuvarlayın yukarı dogru

Bodoslama gercekten kotu
    Asırı pahalı sattıyorsunuz demedım ben

Ilanınızda herturlu yorumu acık ıbaresı var mı?
    Evet var
    Ozaman bende yorum yapabılıryım?
    Evet

" Az çok beyin hücresi olan ve ikinci el ürün satmış almış herkes bilir ki oraya fiyat yazılır ve önünde sonunda almak için gelen kişi pazarlık yapar fiyatı düşürür ve alır.O fiyat onun için o seviyededir. "
    Ben fazla fazla yazayımda pazarlıkta duserız hesabı mı?

Niye sinirleniyorsun.
    Sınırleneceksen yoruma kapalıdır dersın olur bıter.

"Beğenmiyorsan yallah. O kadar."

Muthıs cevap olmus
    işinize gelmeyınce kazıklayacak bırı olmayınca yallah
    ama almaya kalksam gel abıcım buyur abıcım :D

Altta kalmama çabanı takdir ediyorum.
  • quote:

Altta kalmama çabanı takdir ediyorum.

bende senın kazıklanıp bukadar para verıp aldıgın urununu
    kazık fıyata bırısıne satmaya cabanı takdır edıyorum
    Ciddi alıcı sıfatında olupta ciddi iki kelam edersek o zaman hangi ürünü kaça alıp neyi ne kadar karla sattığımdan, kazıklayıp kazıklamadığımdan ve ya kazıklanıp kazıklanmadığımdan faturalarla belgelerle konuşuruz. Bu boş muhabbeti senin gibi boş yorum yapana değil de ciddi ciddi almak isteyip benim şu konuda sorularım var diyip ürün hakkında gerçek bilgi almak isteyen kişilere saklıyorum. Tıpkı açıklamaya yazmamışsın dediğin değişim ve sıfır ürün muhabbeti gibi (Sıfır ürün dedim mi? dedim. Yalan söylediğim bir durum yok. Sen sadece fiyatlara takılmışsın benim niyetim akılsız avlamak değildi. Bir ürüne 18 binlira vermeyi gözden çıkarmış biri ancak aptal olabilir almadan önce internetten araştırmamak için.) Velhasıl detaylar pm ile konuşulur. Lütfen daha fazla gereksiz karalamada bulunma. Bir sorun gördüysen en baştan bana pm ile bildirebilirdin ben de sana gerekli cevabı verirdim. Her durumda senin yaptığın yanlış birşey. Yeteri kadar mesaj kirliliği yarattın. Sorunun varsa pm ile devam edebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar pahali sisteme frisby klavye kulaklik niye kullanilir ben dede onu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeyi kasadan önce laptobuma takmak için almıştım. Çok memnun kaldım kulaklığı da aynı markadan aldım ve o da harika bir kulaklık çıktı. Size de tavsiye ederim hem kulaklığı hem klavyeyi.

• Sıfırı toplam 17-18bin tutan ürüne 18 istemek güzel

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-omenx-900-001nt-y1d04ea-i7-6700k-32g-ddr4-512ssd-6tb-7200rpm-2-x-gtx1080-8gb-sli-ddr5-windows10-294743211 -14.999 tl
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg2703-gs-27-4ms-hdmi-display-wqhd-ips-g-sync-oyuncu-monitor-p-HBV000001QV4G -3.091,64 tl

Ivır zıvır adı altında yaklaşık 500 liralık bir masrafım var ekstradan.

Kasam sıfır. Monitörüm 2 hafta kullanılmış. Sizce pazarlık kapısını 18 den açmak bu kadar mı yanlış? Kaldı ki biraz dikkatli baksan ilanda 17 ye düşürdüğümü hatta biraz daha dikkatli baksan ilandaki linkte 16 000 yazdığımı görürsün. İnternet üzerinden çok ürün aldım ve sattım kimse pazarlıksız iş yapmıyor. Önceki arkadaşa da uzun uzun anlattım ama okuma zahmetine katlanmayıp böyle bir yorum yazmışsın.

• quote:

Klavyeyi kasadan önce laptobuma takmak için almıştım. Çok memnun kaldım kulaklığı da aynı markadan aldım ve o da harika bir kulaklık çıktı. Size de tavsiye ederim hem kulaklığı hem klavyeyi.

Bu markanin modelini hatirlamadigim bir kablosuz faresini kullanmistim bir ara o yuzden gordugum yerde kosarak kaciyorum. Dah dogrusu fareyi kullanamamistim o kadar dandikti yani..

Neyse kirletmeyim ilani hayirli satislar dilerim.

• Monitör kaça satılacak? çok yüksek fiyat çekilmezse belki alabiliriz.
  • Kasayı sattıktan sonra elimde monitor kalırsa minimum 2300 e falan satarım.

• Siyah Nur un sorduğunu ben soracaktım.

Doğrudur memnun kalmış olabilirsiniz ama 15 000 civarı para verip sistem toplayan birisi frisby kulaklık klavye kullanmaz sanırım. 400 lira civarına sağlam klavyeler var. kulaklık için de en azından hyperx cloud tercih edilebilir.
  • Sıfır kapalı kutu ürün kendiliğinden acılmıs kullanılmaya baslanmıs aklı oolan sıfırını 13 bine sahibindende alır 2.elini 16 bine değil :)
  • Bu forumda en mantıklı şey ilan yoruma kapalıdır pazarlık ve ciddi alıcılar pm ile iletişime geçiniz yazmak. Eğer ürünlerin faturaları varsa ki var verilen değer bellidir. zaten değişim ürünü max %10 indirim ile satılır altına vermek yazıktır 0 ürüne.
    Ekrana zaten en son 2300 demişsiniz ki gayet makul...
    50k da isteseniz kimsenin yorum yapmaya hakkı yok ama burası DH ölücüler diyarı :D

iyi satışlar hazır sisteme her ne kadar karşı olsam da kasa gerçekten güzel ...
  • Monitör için takip
  • Gelen yorumların bildirimleri bana gelmiyordu. Gerçekten yol geçen hanı olmuş burası. Bilgisayarın neden sıfır olduğunu önceki mesajlarımda açıklamıştım. Ama ağız torba değil ki büzesin millet beyin çıkarmadan yorum yapmaya kalkıyor. Tavsiyeniz üzerine yoruma kapatacağım.
  • Son bir kez daha açıklama zahmetine gireceğim. Okumak isteyen okusun.

- Ürün sıfırdır. Distribütör tarafından sıfır ile değiştirilmiş faturası sıfırlanmıştır. Yani ilandaki açık fotoğrafın bir alakası yoktur. O fotoğraf önceden çekilmiştir.
    - Bu ürüne bu parayı vereceğime sıfırını sahibinden'den alırım diyen torba ağızlılara da şunu söylüyorum. Sahibindende gördüğünüz o ilan da bana aittir. Boş boş konuşuyorsunuz ancak.
    - Ürün resmi garantili en ucuz şuan hepsiburada üzerinden integra aracılığıyla 14200 lira civarına satılmaktadır.
    - İnsan gibi teklif yapanla pazarlık yapılır. Yorumlara bakmıyorum. Pm ile iletişime geçin.
    - Sadece kasa parça olarak satılık. Diğer ürünler tek tek satılık değildir.

Son olarak. İlan 2-3 hafta sonra kaldırılacaktır. Sebebi ise artık satma işiyle uğraşmayıp ürünü açıp kullanacak olmamdır. Alabilecek durumdaysanız ortalama 3 haftanız var bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.