Şimdi Ara

Üst Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya bir süre foruma ugramadım bu daha önce dile getirildimi bilmiyorum fakat ben ilk defa burda gördüm Üst Konuların ufak font'ta olduqunu..
    Forum kuralları bile küçük fontta bunlar önemli şeyler şahsen ben girdiqim de çoqu zman görmekte güçlük çekiyorum. ßu olay saçma deqiL mi ?

• Bencede saçmaLık yani bu şekiLde üst konu oLmasının bir anLamı kaLmıyor
  • Hem üst konular hemde reklamlar size=1 boyutunda olsa daha iyi olurdu bence. Çünki diğer türlü ilk sayfada reklamdı üst konuydu anonstu derken diğer konulara yer kalmıyor.
    Konu dışında tartışıyolardı bi ara =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Hem üst konular hemde reklamlar size=1 boyutunda olsa daha iyi olurdu bence. Çünki diğer türlü ilk sayfada reklamdı üst konuydu anonstu derken diğer konulara yer kalmıyor.

Sitenin her tarafı reklam olmuş valla :) Kötü bi durum asLında bu üst konuların böLe olması.ßence üst konuları küçülceklerine Normal konuları kuçultseler daha iyi olr
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Hem üst konular hemde reklamlar size=1 boyutunda olsa daha iyi olurdu bence. Çünki diğer türlü ilk sayfada reklamdı üst konuydu anonstu derken diğer konulara yer kalmıyor.

Sitenin her tarafı reklam olmuş valla :) Kötü bi durum asLında bu üst konuların böLe olması.ßence üst konuları küçülceklerine Normal konuları kuçultseler daha iyi olr

O da göz yorar ya. :)
  • aynen cok saçma bende arada bı ust konular kaldırıldımı dıyorum gene de yonetıme bırakalım işi ;)
  • Önemli olan boyutu değil işlevi bree :)
  • bende şöyle düşündüm :D üst konuları alt yapalım indirelim aşada takılsınlar :D nasıl amma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 17 Aralık 2009; 4:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

bende şöyle düşündüm :D üst konuları alt yapalım **** aşada takılsınlar :D nasıl amma :D

Süper bence hiç olmasin ^^^^^^
  • Bencede Biraz Büyütülsün Şu Üst Konular Kendini Belli Etsin Hatta Üst Konular İçin Farklı Bir Renk Kullanırlarsa Çok Güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarizmA

SANMA ŞAHIM HERKESİ SEN CAN-I DİLDEN YAR OLUR
    HERKESİ SEN DOST MU SANDIN BELKİ OL AĞYAR OLUR
    CAN-I DİLDEN BELKİ OL ALEMDE BİR DİLDAR OLUR
    YAR OLUR,AĞYAR OLUR,DİLDAR OLUR,SERDAR OLUR

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
    Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
    Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

ßu ßöyLeydi sanırm kanka xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 21 Aralık 2009; 22:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orijinalden alıntı: KarizmA

SANMA ŞAHIM HERKESİ SEN CAN-I DİLDEN YAR OLUR
    HERKESİ SEN DOST MU SANDIN BELKİ OL AĞYAR OLUR
    CAN-I DİLDEN BELKİ OL ALEMDE BİR DİLDAR OLUR
    YAR OLUR,AĞYAR OLUR,DİLDAR OLUR,SERDAR OLUR

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
    Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
    Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

ßu ßöyLeydi sanırm kanka xD

Konu başlığıyla bu msjın arasında ne tür bi bağ var anlamadım ama neyse.

Üst konuların küçük fontta olması gerçekdende kötü olmuş üst konu olmaya korkar hale gelmiş normal konular.

• Orjinali bu olması lazım hacim :) Yanlışda biliyor olabilirim tabi..
  • parayı veren düdüğü çalar üste üst konularında üstüne bakın
  • Konu dışı veya o tarz bölümlerde 10'dan fazla üst konu olduğu için sayfanın yarısı üst konularda kalıyor sürekli kursör kullanmak lazım geliyor.Yöneticiler böyle birşey yapmışlar zamanında.Gayetde hoş duruyor biraz dikkat edersek.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.