Şimdi Ara

Üst Konu>>Anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence Forumda Düzenlilik ve seviye doğrultusunda birşeyler yapılmalı!Her önüne gelen kestiği İsy'nun,ureuchinim,Tigergirl'ün resmini koyuyor!Yok guildi büyümüş onu yazıyor!lvl 70 olmuş olmuş onun ss sini koyuyor!Bence bunu Modlara veya Adminlere yüklememek lazım!Bakın bütün bunların dışında seviyeli ve pöpüler olupta hala üst konu olmamış konular var mesela _Agwe_'nin Murder Story'si Pöpüler...Ayrıca 4 sayfa ve neredeyse hergün yenileniyor yeni mesaj geliyor!Onun dışında Guildler ile İlgili Bir Topic vardı Ko bölümünde böyle bir Topic var üst konu var neden bizde yok?!Ben yardımcı olmak amacıyla bir anket başlatıyorum arkadaşlar!Seviyeli,Düzgün Topicleri ve gerekli Topicleri aşağıya yazıcam sizde ona göre kararınızı verin! Hangisi Üst Konu Olsun;

-A MURDER STORY:
    >>Silkroad Hakkında Bir Roman!Hem Murder'lık ile ilgili geniş bir döküman ve bilgi deposu Ayrıca Forum tarafından sevilen güzel bir hikaye!4 sayfa Sıcak ve Pöpüler Knu Açılalı 3 ayı geçmiş ve hala üst konu değil!

Guildler:
    >>Herkesin Guildini veya hangi adama ihtiyacı olduğunu ve tanıtımlarını yaptığı güzel bir topic!Üst Konu olursa forum büyük bir yükten kurtulur diye düşünüyorum!

Silkroad Teknik Sorunları:
    >>Herkes "internet gidiyor ", "???" nedir?, "5 dakika sonra oyundan atıyor" Gibisinden yakınmalarda bulunmakta!Hiç değilse SSS olması bile bizim açımızdan büyük bir yükün atılması ve hiç değilse Modlarında işini kolaylaştıracak bir Topic olur diye düşünüyorum

Black List:
    >>Kimin Ak,Kimin Kara olduğunu burada anlayabiliriz!Bot ss'leri Videoları veya oyunda size diğer playerlar veya Guildler Tarafından yapılan haksızlıklar!Herkes bu konuda Topic açmakta İtiraz etmeyelim şimdi...Bence bu da hem Forum açısından Hemde bizim açımızdan Çok faydalı bir topic olabilir!Ama çıkıcak Tartışmalar yüzünden en çok bu Topicten "ban" çıkar diye düşünüyorum

RPG'ler Türkçe Olsaydı Nasıl Olurdu?!:
    >>Henüz Yeni başlanılmasına Rağmen çoğu arkadaşımızın gülmekten gazi olduğuna göre bu topictede bir şeyler var demektir!Yine hepimizin çok yakından tanıdığı _Agwe_ Tarafından yapılmakta!Bence makra ve geyik dışında Rpgleri teknik açıdan da inceleyerek bize bilgi kazandıran bir Topic oldu!Henüz Yeni fakat ben bu topicte gülerken Rpgler Hakkında öğrenmediğim bir çok şeyi öğrendim...

Oylarınızı beklıyorum!Bu forumda Takılıyorsak bence düzenlenmesine de yardım etmeliyiz

• black list dışında hepsi olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SacreD34

Arkadaşlar bence Forumda Düzenlilik ve seviye doğrultusunda birşeyler yapılmalı!Her önüne gelen kestiği İsy'nun,ureuchinim,Tigergirl'ün resmini koyuyor!Yok guildi büyümüş onu yazıyor!lvl 70 olmuş olmuş onun ss sini koyuyor!Bence bunu Modlara veya Adminlere yüklememek lazım!Bakın bütün bunların dışında seviyeli ve pöpüler olupta hala üst konu olmamış konular var mesela _Agwe_'nin Murder Story'si Pöpüler...Ayrıca 4 sayfa ve neredeyse hergün yenileniyor yeni mesaj geliyor!Onun dışında Guildler ile İlgili Bir Topic vardı Ko bölümünde böyle bir Topic var üst konu var neden bizde yok?!Ben yardımcı olmak amacıyla bir anket başlatıyorum arkadaşlar!Seviyeli,Düzgün Topicleri ve gerekli Topicleri aşağıya yazıcam sizde ona göre kararınızı verin! Hangisi Üst Konu Olsun;

-A MURDER STORY:
    >>Silkroad Hakkında Bir Roman!Hem Murder'lık ile ilgili geniş bir döküman ve bilgi deposu Ayrıca Forum tarafından sevilen güzel bir hikaye!4 sayfa Sıcak ve Pöpüler Knu Açılalı 3 ayı geçmiş ve hala üst konu değil!

Guildler:
    >>Herkesin Guildini veya hangi adama ihtiyacı olduğunu ve tanıtımlarını yaptığı güzel bir topic!Üst Konu olursa forum büyük bir yükten kurtulur diye düşünüyorum!

Silkroad Teknik Sorunları:
    >>Herkes "internet gidiyor ", "???" nedir?, "5 dakika sonra oyundan atıyor" Gibisinden yakınmalarda bulunmakta!Hiç değilse SSS olması bile bizim açımızdan büyük bir yükün atılması ve hiç değilse Modlarında işini kolaylaştıracak bir Topic olur diye düşünüyorum

Black List:
    >>Kimin Ak,Kimin Kara olduğunu burada anlayabiliriz!Bot ss'leri Videoları veya oyunda size diğer playerlar veya Guildler Tarafından yapılan haksızlıklar!Herkes bu konuda Topic açmakta İtiraz etmeyelim şimdi...Bence bu da hem Forum açısından Hemde bizim açımızdan Çok faydalı bir topic olabilir!Ama çıkıcak Tartışmalar yüzünden en çok bu Topicten "ban" çıkar diye düşünüyorum

RPG'ler Türkçe Olsaydı Nasıl Olurdu?!:
    >>Henüz Yeni başlanılmasına Rağmen çoğu arkadaşımızın gülmekten gazi olduğuna göre bu topictede bir şeyler var demektir!Yine hepimizin çok yakından tanıdığı _Agwe_ Tarafından yapılmakta!Bence makra ve geyik dışında Rpgleri teknik açıdan da inceleyerek bize bilgi kazandıran bir Topic oldu!Henüz Yeni fakat ben bu topicte gülerken Rpgler Hakkında öğrenmediğim bir çok şeyi öğrendim...

Oylarınızı beklıyorum!Bu forumda Takılıyorsak bence düzenlenmesine de yardım etmeliyiz

+1 Bencede gerekli ve yapılması gereken bir uygulama özellikle Sro Teknik sorun falan iyi düşünülmüş!Ayrıca benim Murder Story'de Üst konu olsa fena olmaz hani hacım

• Hadi hocam yaw neden hiç kimse bir yorum bir şey yazmıo sanırım mesajım az ve forumda yniyim diye ankete kims ekatılmak istemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SacreD34

Hadi hocam yaw neden hiç kimse bir yorum bir şey yazmıo sanırım mesajım az ve forumda yniyim diye ankete kims ekatılmak istemiyor

sen bellliki msjın az ama forum işlerinden anlayan birisisin ama her yeni gelen senin gibi değil bunların yükü %25 civarında azaltması bile modlar için yeterli olacaktır
  • A murder story nin üst konu olması lazım bence çok güzel bi hikaye
  • Mantık dolu bir baslık olmus.Guzel dusunce..Degerlendirilmesini dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.