Şimdi Ara

ustâlardan tavsiye bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle cümlenize selam olsun.
    ben evdeki dijitürk cihazıma filmler veya müzikler için ses sitemi almayı düşünüyorum.
    uygun fiyatları açısından bu iki cihaz arasında kararsız kaldım.
    aralarında 50, 60, lira fiyat farkı var.
    teras katta oturuyorum çok yüksek ses özelliğine ihityacım yok.
    ama film izlerkende LCD nin sesini de bilirsiniz insan biraz ihtiyaç duyuyor bu sistemlere.
    birde ürünler için harici amfi mi kullanmak gerekiyor.
    yoksa dvd vs cihazların aux çıkışlarıyla kullanabilirmiyim.
    biraz acemiyim bu konulara.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    www.multipazar.com/pinfo.asp?pid=446

www.multipazar.com/pinfo.asp?pid=205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutcan85 -- 26 Haziran 2015; 19:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazlardan tvden daha iyi ses alacaginizi dusunmuyorum.sadece gurultu alirsiniz ses degil.berbat otesi cihazlar bunlar.

• arkadaş doğru söylemiş bu cihazlar son derece kalitesiz uzak durun derim anladığım kadarıyla kullanacağınız alan hem çok büyük değil hem de digitürk'te kullanacağınız için size önerim soundbar almanız olur biraz araştırın teknosalar'da falan dinleyin fiyat performans olarak lg 3530a soundbar çok iyi bir cihazdır zaten avr'li sistem kursanız bile digitürk'ün ses çıkışı kötü olduğu için soundbar'lara daha iyi ses verebiliyor avr'lere sesi çok yetersiz ve kalitesiz geliyor o yüzden soundbar iyi bir konumlandırma ile sizin için en iyisi olacaktır.
  • mesutcan85 M kullanıcısına yanıt
    uppp
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    Aynen dedigin gibi usta çatı katı olduğu için büyük bi alan degil.
    Çok özellikli bişeye gerek duymuyorum zaten. Teknosanin sitesinde bulabilirmiyim uygun fiyata bahsettigin cihazdan

• Kullannan bazı arkadaşlar youtube da videosunu eklemiş izledim bana iyi gibi geldi baslar filan

http://www.mysonyshop.com/?urun-739-sony-ht-ct60bt-bluetooth%AE-ozellikli-2-1-kanal-sound-bar&ref=akakce&v=1.92.3

İşini görecektir. Hem sony diğer markalara göre hazır sistemlerde daha başarılı.
    Hocam sizin işinizi Soundbar görecektir,buna nazaran hem daha şık hemde daha kullanışlıdır...

• Arkadaşlar cok sagolun. Hepiniz aynı fikirdesiniz ama ben birazda kule tipi hoparlör olsun istiyorum. Ne biliyim benimde takıntım bu zevkler tartisilmaz tabi.
    Hem üniteye biraz daha şık durur yani birazda gösterişli oluyor
    Ayrica cihazlarimda tv uydu alici dvd vs. Bleutuht özelliği yok. Sahibinden .com a baktim ikinci el kule tipi kolonlar var ama güvenemiyorum.
    Ayiracagim bütce en fazla 400 tl olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.