Msi ge60 serisine de bakabilirsiniz. Yalnız x870 deki kart biraz daha yüksek ve çift hdd yuvası da barındırıyor, ssd de takılabilir yani. Sadece çözünürlüğü tam hd değil, hd led + (1600x900). Oyun , programlar ve uzun vadeli kullanımı da baz alırsanız, konfigürasyonun yüksek olması , randıman açısından iyi olur. Asus n56vz gibi ürünleri de düşünebilirsiniz, yalnız ekran kartı bu cihazlara nazaran biraz daha düşük kalıyor.
tr.leuchtend
kullanıcısına yanıt
takippp.
x870 bu fiyata en iyisi sanki 5000 küsürden 2670e düşmüş fiyat
Lenovo y500 yada msi ge60 düşünüyordum bu da alternatif oldu takipteyim konuyu :)
quote:
Orijinalden alıntı: absent10
Lenovo y500 yada msi ge60 düşünüyordum bu da alternatif oldu takipteyim konuyu :)
aynen bende senin gibi düşünüyordum ama galiba bu fiyata en iyisi toshiba gibi . ama msı ve toshibanın şarjı lenovoya göre oldukca düşük eger önemsiyorsan
arkadaşlar bugun gittim bütün pclere baktım tamam toshibanın özelikleri cok güzel ama ekranın full hd olmaması diğerlerinin yanında yetim gibi kalıyo msı almaya karar verdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme