Şimdi Ara

üst limit 2500 yada 2500e yakın tavsiye notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu fiyatlarda yada daha düşük fiyatlarda bana önerebileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayar nedir ve neden tesekkurler :)

• up
  • tr.leuchtend kullanıcısına yanıt
    Ne için kullanacaksınız?
  • hem oyun oynamak için hemde mühendislikte kullanabilecegim beni okulda 4 yıl boyunca idare edecek türden bişey
  • http://www.kliksa.com/urun/toshiba-qosmio-x870-15e-notebook/901785914

Msi ge60 serisine de bakabilirsiniz. Yalnız x870 deki kart biraz daha yüksek ve çift hdd yuvası da barındırıyor, ssd de takılabilir yani. Sadece çözünürlüğü tam hd değil, hd led + (1600x900). Oyun , programlar ve uzun vadeli kullanımı da baz alırsanız, konfigürasyonun yüksek olması , randıman açısından iyi olur. Asus n56vz gibi ürünleri de düşünebilirsiniz, yalnız ekran kartı bu cihazlara nazaran biraz daha düşük kalıyor.
  • tr.leuchtend kullanıcısına yanıt
    takippp.
  • x870 bu fiyata en iyisi sanki 5000 küsürden 2670e düşmüş fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo y500 yada msi ge60 düşünüyordum bu da alternatif oldu takipteyim konuyu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: absent10

Lenovo y500 yada msi ge60 düşünüyordum bu da alternatif oldu takipteyim konuyu :)

aynen bende senin gibi düşünüyordum ama galiba bu fiyata en iyisi toshiba gibi . ama msı ve toshibanın şarjı lenovoya göre oldukca düşük eger önemsiyorsan
  • arkadaşlar bugun gittim bütün pclere baktım tamam toshibanın özelikleri cok güzel ama ekranın full hd olmaması diğerlerinin yanında yetim gibi kalıyo msı almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.