Bildirim
Üst Seviye Ekran Kartı...Tavsiye...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu kadar linke tek tek bakan cikar mi sence?butce verseydin de direkt sunu al deseydik.3d vision icin mi nvidia istiyorsun?linklere bakmadim ama uzerine gelince 760 670 680 770 modelleri oldugunu gordum 770 alacak durumun varsa digerlerine bakmaman lazim.anakart SLI destekli ve bu 3d olayi icin SLI yapmak gerekiyorsa 770'in 4gb versiyonlarina bakman lazim cunku yanlis hatirlamiyorsam nvidia 3d olayi iki goze de ayri cizdigi icin fps'yi yariya dusuren bir bisi tek 770 yetmeyebilir. -
aslında kartar 770-760 ve 680.oradaki linklerde marka farkları da var ama modeller 770-760-680 var.amd'nin 3D'si çok iyi değil.3dvision daha iyi.770 almayı düşünüyorum ama pahalı.msı 680 var, en alt linkte.bu kart, daha kötü kartlardan da ucuz.benim kafamı karıştıran o -
quote:
Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan
aslında kartar 770-760 ve 680.oradaki linklerde marka farkları da var ama modeller 770-760-680 var.amd'nin 3D'si çok iyi değil.3dvision daha iyi.770 almayı düşünüyorum ama pahalı.msı 680 var, en alt linkte.bu kart, daha kötü kartlardan da ucuz.benim kafamı karıştıran o
3d vision pismanliktir fps'yi yariya dusuruyor olayina takilmamissin ama iki tane 770 diyorum sen biri pahali diyorsun vazgec su isten.amd'nin performans dusurmeyen 3d'si ile tomb raider oynadim felegim sasti hic de meraklanilacak bir sey degil bence.dedigin msi 680 stokta yok 3 magazada var onlar da teshir urundur gidip bakma imkanin yoksa en yakin vatana gidip teshir mi diye sordurabilir hatta getirtebilirsin indirim magazalarda gecerliyse. -
yani 3D'den çok büyük birşey bekleme diyorsun...o zaman şu anda nvidia kanadında 760 fiyat-performans açısından iyidir diyebilir miyiz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gigabyte garanti sorgulama
- palit ekran kartı alınır mı
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- intel hd graphics 3000
- en iyi ekran kartı
- ekran kartı öğrenme
- radeon 780m
- intel iris xe graphics kaç gb
- nvidia geforce 8800gt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X