Şimdi Ara

üst üste tarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir çok kişi komşularında üst üste tarla görür ama kendisi bir türlü beceremez yaptıracak birinide bulamaz. size bu iş nasıl yapılır anlatacağım yapamayanın tarlasınıda kendim yaparım (sizin için bir sorun teşkil etmediği sürece)
    benim yöntem tamamen üst üste tarla yığma yöntemi bu şekilde dekor için oldukça fazla alana sahip olmuş olacaksınız işte kendi tarlamda üst üste yığmış olduğum 1700 tarlalık bölüm.
     üst üste tarla

peki nasıl ekip biçeceğiz? 1. yöntem eğer benzininiz varsa iş makinaları ile ekip biçeceğiz. benim o kadar benzinim yok diyorsanız. FarmHelper programı yardımınıza koşuyor
     üst üste tarla

bu program oyunun açılma aşamasında tarlanızı topluyor düzeltiyor ve istediğinizi ekiyor ağaçları hayvanları topluyor hepsi bir tık yapmanıza bakıyor gerisi programın işi.

kısa zamanda arkadaşlarınızla aynı seviyede olmak istiyorsanız ben yardım etmeye hazırım.

ama sizden tek isteğim var size hediye kazanılan bir siteden mail adresinize davet yollayacağım 2dk zaman ayırıp üye olmanız hepsi bu kadar. ben size yardım etmiş olacağım sizde bana yardım etmiş olacaksınız.
    hemen irtibata geçmek için ekleyebilirsiniz samet0388@hotmail.com

• arkadaşlar :

burdan farm helper botu bu adresten -- pro-- versiyonunu indirin en son sürüm şu an 1.5 :http://www.farmvillebot.org/download/

Botu kurun.Kurarken Türçeyi seçin.
    resimlerde işaretlediyim yerleri yani :
    GELİŞMİŞ ayarları seçip ordan SÜPER EKİM ordanda çıkan kutunun en üsteki kısmına kaç parsel istiyosanız onu yazın . bu kadar.

kolay gelsin..

üst üste tarla

üst üste tarla

• güzel paylaşım ama bu yöntem tarlanızda kod hatası almanıza neden olursa mesuliyet benim değildir bu paylaşan arkadaşındır. benim üst üste yığma işlemim Cheat Engine ile oyunun koduyla oynanarak yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: 09.09.2006

arkadaşlar :

burdan farm helper botu bu adresten -- pro-- versiyonunu indirin en son sürüm şu an 1.5 :http://www.farmvillebot.org/download/

Botu kurun.Kurarken Türçeyi seçin.
    resimlerde işaretlediyim yerleri yani :
    GELİŞMİŞ ayarları seçip ordan SÜPER EKİM ordanda çıkan kutunun en üsteki kısmına kaç parsel istiyosanız onu yazın . bu kadar.

kolay gelsin..

üst üste tarla

üst üste tarla

• samet sen onu geç cheat engine işi öldü.

RESİM İLE İLGİLİ :
    1.Yeni çiçek
    2. henüz tamamlanmamış at evi
    3. yeni bar
    4. ekili ve ekili olmayan alan
    5. ekili olmayan toplam alan
    6. ŞU AN EKİLİ TOPLAM ALAN

PROFİL UFAK KIZIMINDIR. HALEN KULLANIYOR.

İYİLİK YAPILACAKSA KARŞILIKSIZ OLMALI..................................................

üst üste tarla
  • quote:

samet sen onu geç cheat engine işi öldü.

RESİM İLE İLGİLİ :
    1.Yeni çiçek
    3. yeni bar

İYİLİK YAPILACAKSA KARŞILIKSIZ OLMALI..................................................

üst üste tarla

sen istediğin şekilde yaparsın beni ilgilendirmez sizin ihtiyacınız yok diye herkesin aynı şekilde değil. üst üste alan zaten farmhelperle ekilip biçiliyor neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. 1 günde 14 kişi bu işlemi yaptırdığına göre herkes bilgi sahibi değil. ben karşılık olarak ne para ne başka bir uğraş istiyorum tek yapacakları herhangi bir foruma üye olmak gibi davet yolladığım siteye üye olmaları.

• ayrıca 4000 tarla koymuşsunuz tarlanız kod hatası verme aşamasına. istenirse 8000 tarla da yaparım bu marifet değil önemli olan sorunsuz oynamak.
  • quote:

samet sen onu geç cheat engine işi öldü.

RESİM İLE İLGİLİ :
    1.Yeni çiçek
    3. yeni bar

üst üste tarla

bişey istemeden anlatmanız güzel para ve fv bu programla arttırılabiliyormu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarla ve çit çekme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARTIYOR TABİİKİ.
    ŞÖYLEKİ: normalde 500 filan gibi olan tarlayı 2000 ekiyosun mesela dolayısıyla parada artıyor.level çabuk atladıgın içinde fv ler çogalıyor 70 levelden sonra fv artması yok sadece rakamlar artıyor. Şuan benim 12.milyon coin 950 bin xp var fv leri harcadıgım için sıfır.
    samet her seferinde benim resimleri yapıştırıp sayfayı doldurma .ne dediyini anlıyoruz.kardeş..
    f.helperle olduğunu söylüyoruz da cheat engineyle olduğunu söylemiyoruz.
    Ben sadece milleti olur olmaz siteye üye yapmana takıldım o kadar.
    neymiş o sitenin adı açık açık yazda herkes bilsin de ne olduğu hakkında bi bilgimiz olsun.yararlı bir şeyse bizde üye olalım. bizede paypaldan belki bişeyler gelir.
  • ayrıca bende fazla ekmeyi tavsiye etmem.Ama bu haliyle 1 aydır devam ediyor ve bi sorun yok.
    3850 olarak ta kendi profilimde kullandım.Oda yurudu.
    2000 iyidir bence
  • anlattıgın için teşekkür ederim
  • ben yukledım kullanıyorum cok guzel harvest yapıyor.. başka birşey yapmıyor..ayrıca super ekım menusu bolumu benım kınde yok..bende son surumu yukledım ama yok...
  • DONJUAN kardeş yazıyı iyi okursan orada özellikle ---------pro------- versiyonu indirin yazıyor.

sebebi : adı üstünde pro lite yi indirirsen öbür özellikler çalışmaz.
  • quote:

ARTIYOR TABİİKİ.
    ŞÖYLEKİ: normalde 500 filan gibi olan tarlayı 2000 ekiyosun mesela dolayısıyla parada artıyor.level çabuk atladıgın içinde fv ler çogalıyor 70 levelden sonra fv artması yok sadece rakamlar artıyor. Şuan benim 12.milyon coin 950 bin xp var fv leri harcadıgım için sıfır.
    samet her seferinde benim resimleri yapıştırıp sayfayı doldurma .ne dediyini anlıyoruz.kardeş..
    f.helperle olduğunu söylüyoruz da cheat engineyle olduğunu söylemiyoruz.
    Ben sadece milleti olur olmaz siteye üye yapmana takıldım o kadar.
    neymiş o sitenin adı açık açık yazda herkes bilsin de ne olduğu hakkında bi bilgimiz olsun.yararlı bir şeyse bizde üye olalım. bizede paypaldan belki bişeyler gelir.

benim amacım kimseyi kandırmak değil ortada bu işlemin yapılabileceği yöntemler var beni ekleyip yapmak isteyenlere önce şu siteye üye olun demiyorum önce anlatımı yolluyorum yapabilirlerse kendileri yapıyorlar rica edip üye olmasını istediğim l o c k e r z sitesinden davet yolluyorum. o kadar çok bu işlere acemi insan varki normal hasat etmeyi bile beceremiyor yardımcı olmak kandırmak değil. seni msne ekleyip en ince ayrıntıya kadar sorsunlar bakalım ne kadar katlanabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 28 Şubat 2010; 20:51:26 >

• tmm kardeş.sende haklısın.
    Arkadaşlara bir winRar ı açtırabilmek için 2 saat uğraştıgım düşünülürse.
    Tarla büyütcek adam varsın lockerz e üye olsun.
  • Ben bu programı denemiştim bir türlü tarlama giremedim hep tekrardan bağlanılacak tarzında cevap alıyordum. Nedeni acaba nedir?
  • Programı çok övmüşsünüz ben de merak ettim. İşlemleri hafızada mı gerçekleştiriyor yoksa kendisi mouse tıklamalarımı yapıyor.
    Bugün programı kurdum (1.5 pro olanı) fakat flash'ı gösteremiyor ve donup kalıyor. Bir gereksinim mi var. Bende IE8 kurulu. Başka bir browser falan mı gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxjedixxx -- 3 Mart 2010; 12:31:13 >
  • 09.09.2006 @

arkadaş size detaylı bilgileri verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.