Şimdi Ara

Usta birliği Hakkari Şemdinli??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar usta birliği Hakkari Şemdinli ortaklar diye bir yere düştü nasıldır bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1992 aktütün karakolu babam oradaymış. Sayısız çatışmaya girmiş hala daha tsk tarafından evine gönderilmiş belgeler ve öldürdüğü pkk lılar ile fotoğrafları vardır

Sanırım şimdi biraz daha sakin oralar, güvenliği sıkı tutuyorlar. Cep telefonu kullanma yönünden daha rahat olacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

1992 aktütün karakolu babam oradaymış. Sayısız çatışmaya girmiş hala daha tsk tarafından evine gönderilmiş belgeler ve öldürdüğü pkk lılar ile fotoğrafları vardır

Sanırım şimdi biraz daha sakin oralar, güvenliği sıkı tutuyorlar. Cep telefonu kullanma yönünden daha rahat olacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun şimdiden
    Teşekkürler hocam. Varsa bu yıllarda orada askerliğini yapmış biraz bilgi verirse iyi olur valla. Android götürsem sıkıntı vs. olur mu

• Bizim buralar sayılır. Yakınen tanıdığım Hakkari hekim arkadaşlarım da var. Bakmayın öyle orda burda söylenene. Hakkari sakin, terörden arınmış şirin bir yerdir. İnsanları cana yakındır. Şehirinden ve insanlarından yana şüphen olmasın. Orada iyi vakit geçirmeye bak. İyi tezkereler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim askerliğimi asteğmen olarak yaptım. Çok istedim doğuya yada güneydoğuya gideyim ama maalesef kısmet olmadı. Ankara'da başladık Ankara'da bitirdik.

Geçmiste orada görev yapan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla rütbeli olmayan personel öyle operasyona filan götürülmüyor o açıdan ailenin gönlü ferah olsun. Erlerin çarşıya çıkma kuralı dönem dönem değişiyormuş(olaylara göre değişiyormuş ama şu an pek olay olmuyor. sorun yaşayacağını çok zannetmiyorum) giderken bide Ankara'dan uçakla gideceksiniz, askeri araç sizi havalimanından alacak(anlatmışlardır gerçi). Telefon konusunda orada sıkıntı çıkartacaklarını düşünmüyorum ama komutana göre değişir tabii.

• Gideceğin yer karakol kardeşim, vatani görevini yapan personel içinde getir götür işi olur en fazla, genelde o tarz yerlerde kuracağın dostluklar kazandığın tecrübeler hayat boyu unutulmuş, tehlikeli de değil artık o tarz yerler 👍

• Geçmiş olsun, çatışma vb değilde insanlarla uğraşması tantana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birlikten içeri bol bol biber gazı yemeye hazır ol, tütün bulamazsan çay bulup içersin. Ha bir de helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirirsen şafağından 20 gün düşüyorlarmış.

• Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    ARınmış derken? Google a hakkari terör yazın daha yeni şehitler olaylar çıkıyor.
  • geçmiş olsun bileğinize kolunuza kuvvet acımayın o mermilerin hepsi vergiyle alınıyor ayağa değil kafaya boşaltın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Nisan 2020; 11:4:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.