Şimdi Ara

Usta Birliği Kocaeli İl Jandarma Bilen Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşimin Usta Birliği Buraya Çıktı Bilgisi olan varmı Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Arkadaşlar kardeşimin Usta Birliği Buraya Çıktı Bilgisi olan varmı Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı.

Çok iyi bir yere düşmüş, evime 5dk uzaklıkta ve hemen hemen hergün önünden geçiyorum. Dışardan gördüğüm kadarıyla oldukça rahat bir yer çünkü askerleri sürekli çim sahada top oynarken görüyorum Merkeze de oldukça yakın biryer. 42evler tren istasyonu ile karşı karşıya. Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

quote:

Arkadaşlar kardeşimin Usta Birliği Buraya Çıktı Bilgisi olan varmı Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı.

Çok iyi bir yere düşmüş, evime 5dk uzaklıkta ve hemen hemen hergün önünden geçiyorum. Dışardan gördüğüm kadarıyla oldukça rahat bir yer çünkü askerleri sürekli çim sahada top oynarken görüyorum Merkeze de oldukça yakın biryer. 42evler tren istasyonu ile karşı karşıya. Hayırlı olsun..

Teşekkürler bilgiler için bide askerlik yapmış birilerini bulursak güzel olur.

• Yokmu orada yapmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

quote:

Bende 42 evlerde oturuyorum,güzel yere düşmüş.Çarşıya yürüme 15 dk,zaten 42 evlerde merkezi biyer sayılır.İstediği tüm imkanları bulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.