Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Adana da Renault tan anlayan, arabadan gelen sesi dinleyen tecrübeli bilindik usta arıyorum. Megane 2 aracımdan, agresif kullanımda uğultu ve ıslık sesi karışımı bir ses geliyor, araba boştayken her hangi bir ses yok. bir kaç ustaya ve yetkili servise gösterdim anlayanda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorukoglu

Adana için dürüst güvenilir işinin arkasında duran Renault ustasi ariyorum.

Merhabalar,

adana da işinin ehli bir usta bulabildiniz mi acaba?
  • Ankara Şaşmaz da girişte Şekerbank 'ı geçmeden ilk sağa döndüğünüzde

Sarılar Otomotiv var kaporta işçiliği nasıldır bilemem hiç işim olmadı ancak bakım

konusunda harkulade diyebilirim Rıdvan Usta var gerçekten işinin ehli ve ekonomik

size aracınız başında yapılan tüm işlemleri detaylı bir şekilde teknik boyutu ile anlatıyor

Ben Ford Focus C Max'ın Tiriger Seti,Hava,Yağ,Mazot,Polen filtreleri

Motor Yağı,Şanzuman Yağı,Dört Fren balatası değişimi ve vites körüğü çerçevesi kırılmış

durmadan yerinden çıkıyordu onun orjinali değilimi dahil (En büyük yekünü orj vites körüğü tuttu

Toplam işçilik dahil 700-TL ödedim

Birde en çok hoşuma giden arka amortisör takozu yıpranmış test sürüşü esnasında onu fark edip değiştirdiler ve bu değişen parçayı

tolam yekünün içine dahil etmediler bu da müşteri olarak beni çok memnun etti

• Kütahya için tavsiyem Pazaroğlu Özel Servis.
  • Arkadaşlar ANKARA da

DİNGİL DÜZELTME (ARAÇ ÜZERİ VE YA SÖKÜLÜP)

MOTOR BEŞİK DÜZELTME

ŞASE AÇMA KAPAMA (jant-lastik açma kapama)

TABAN ÇÜRÜK GİDERME

KAYNAK VS VS işlemlerin hepsi için önerebileceğim Başkent Oto Sanayi de Çağ Oto Şase var.

Fiyatı normaldir. işçiliği muazzamdır. 3 ortaklar 1 ini dedem (Seyfettin Dede) diğer ikisini öz abim gibi (Osman-Duran) severim.

Facebook da da sayfaları mevcut Çağ Oto Şase yazarsanız uygulamalardan bir kaç tanesini görebilirsiniz.

Ayrıca BMW servisi olarak da ivedik organize de Namlı BMW servisi var. İzzet Abiyi tek geçerim sadece işini yapar benden ne alıyorsa sizden de onu alır.

Gerekirse sizinle birlikte ben de gelirim, fiyat konusunu bilmem işlerini yapmaları konusunda güvenim sonsuzdur.
  • ankarada özel servis arayanlar için hem uygun fiyatlı hemde iyi bir işçilik isteyenlere bir arkadaşımı önerebilirim

Benli otomotiv 88.OTO SNY SİT. 1559 SK NO 7 İVEDİK ANKARA ÖZGÜR USTA 0312394 44 02

Basınevlerinden Mehmet gönderdi derseniz yardımcı olur...her araca bakar ve anlar
  • MERSIN Merkez için HYUNDAI den ıyı anlayan, işin ehli, her anlamda guven veren (DİZEL ERAdan anlayan) Trıger dahıl her ısı yapabılecek servıs usta tavsıyesı verecek olan var mı?
  • Bursada kaporta motor ustası iki kardeş var. İşçilik çok iyi isteyen olursa adresi veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MASTER OTO EKSPERTİZ 0531 961 08 62 ...0216 523 26 47

www.masterotoekspertiz.com

FULL EKSPERTİZ 90 TL

ÜMRANİYE ARMAĞANEVLER MH.MITHATPAŞANSIN CAD BAŞAK ŞOK NO 15/A

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul Bostancı Oto Sanayi RESE Otomotiv. Recai ve Sezai ustalar.
    Şöyle bir örnek vereyim;
    Sabah erkenden gitmezseniz hiç gitmeyin. 11'den sonra çok fena kalabalık oluyor. İstanbul Anadolu yakasının bütün taksicileri sanki orada gibi hissediyorsunuz.

Şöyle bir mantık kuruyorum ben. Uzun yolda yemeği kamyoncuların durduğu yerde yiyeceksin aracını taksicilerin yaptırdığı yerde yaptıracaksın.

Tamir için gerekli parçaları çıkarıyor. Birlikte parçacıdan satın alıyorsunuz. Kendisine sadece işçilik ödüyorsunuz. Aracın başında bekleyip ne yapıp ettiklerine bakabiliyorsunuz.
  • cologne kullanıcısına yanıt
    MASTER OTO EKSPERTİZ ....
    UMRANIYEOTOEKSPERTİZ
    ATASEHİROTOEKSPERTİZ

GSM 0531 961 08 62 TEL 0216 523 26 47
    www.masterotoekspertiz.com

FULL EKSPERTİZ 90 TL

dyno test
    Boya kaporta kontrol
    fren test
    Diagnostik kontrol
    obd arıza tespit
    life üzeri alt kontrol
    lift üzeri ön takım kontrol
    akü test
    fren hidrolik test
    gaz kaçak testi
    far ayarı
    lastik dişli kontrol
    aks ölçüm
    amortisör, viraj demiri, Salıncak, egzoz tertibatı diferansiyel kontrolleri
    şanzıman kontrolleri
    araç iç ekspertiz
    araç dış ekspertiz
    ve bir çok kontrollerini AÇILIŞI ÖZEL 90 TL

ARMAĞANEVLER MAH MITHATPASA CAD BAŞAK ŞOK NO 15/A ÜMRANİYE/ ISTANBUL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Antalyada Seat ustası arıyorum arkadaşlar, bıktım ustaların işbilmezliğinden.
  • Ankarada park sensörü + dikiz aynalı geri görüş kamerası takabilecek tecrübeli güvenilir Elektrikçi tavsiyesi lazım. Ayrıca Huyndai accent blue için özel servis önerisi istiyorum.
  • Konuyu açan arkadaşımızın da yazdığı gibi artık kimse sanayilere güvenemiyor ya tanıdık bir ustanız olacak yada yetkili servise gidip gelen faturayı kabulleneceğiz. Ama Ankara'da bu durum biraz daha farklı, http://www.otocase.com adında bir site var ve bu site aracınız ile ilgili işlemler için ücretsiz teklif almanızı sağlıyor ve servise gitmeden önce ne kadar fiyat geleceğini önceden bilmiş oluyorsunuz. Bu siteden bolca bahsediyorum çünki bana çok faydası oldu tanıdık dediğim ustamın bana 800 Tl fiyat çıkarttığı yerde bu site üzerinden 200 tl ye hallettirdim işlerimi.
  • Ankara şaşmaz taraflarında Auto Özlem var.

Sigorta işlerinden müşterilerimi yönlendirirken tanıştım.Kendi arabamı da bir kaç kere götürdüm.Bana karşı çok dürüst davrandılar.Üstelik müşterilerimde çok memnun kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 8 Nisan 2015; 12:09:57 >
  • Arkadaslar merhaba , İstanbul Avrupa yakasında özel seat servısı var mı onerebılecegınız, özüçler oto dan fiyat aldım trıger seti filtreler 4 disk balata yağ 2000 bin fiyat cektı tamam yağı mobil 1 , balatası ferodo ama 2 bin nedir özel servis için arac lpgli olmasa yetkiliye gidicem ama durum bu iken de özel servis için 2 bin anlamsız geldı sonuc olarak Avrupa yakasında acil olarak önerebilecegınız yer varsa cpk memnun olucam

• Muş'a yolunuz düşerse sanayiye gitmeyin arayın bir çekici gelsin götürsün sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtugayatasever

Arkadaslar merhaba , İstanbul Avrupa yakasında özel seat servısı var mı onerebılecegınız, özüçler oto dan fiyat aldım trıger seti filtreler 4 disk balata yağ 2000 bin fiyat cektı tamam yağı mobil 1 , balatası ferodo ama 2 bin nedir özel servis için arac lpgli olmasa yetkiliye gidicem ama durum bu iken de özel servis için 2 bin anlamsız geldı sonuc olarak Avrupa yakasında acil olarak önerebilecegınız yer varsa cpk memnun olucam

Hocam illaki seat servisine gerekyok , işini bilen her usta yapar bu işleri, maslak sanayi sitesinde birçok iyi tamirci var.

• mercedes 2005 1.8 kompressor sportcoupe aut. aldım

arac hakkında bilgim yok Pendik cıvarında ikamet ediyorum arac 105.000 km de ve bakım yaptırmak istiyorum nereyi tavsiye edersiniz
  • istanbul anadolu yakası maltepe civarı nissan servis değil kişisel tamirci arıyorum bilen varsa memnun olurum..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.