Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bursadan lpg, kaporta, motor, elektrik isteyen ulasabilir bana

Bursa Kaporta ustası kimdir

Otosansitte aydın oto var. Fiyatları biraz pahalıdır. Ancak temiz ve güzel iş yapar. Yalnız arkadaşın birinin işi düşmüş oraya. Kötü yapmış. Bilemiyorum artık. Bi görüş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

Bursadan lpg, kaporta, motor, elektrik isteyen ulasabilir bana

Bursa Kaporta ustası kimdir

Otosansitte aydın oto var. Fiyatları biraz pahalıdır. Ancak temiz ve güzel iş yapar. Yalnız arkadaşın birinin işi düşmüş oraya. Kötü yapmış. Bilemiyorum artık. Bi görüş

Otosansit bize uzak Sagolun yine de

• Saglik olsun. Kolay gelsin
  • 1. sayfada
    Istanbul icin maslakta wolksvagen-seat-audi-skoda grubu icin gümüşok oto servisi tavsiye ederim. Mekanik arizalar, bakim gibi standart hizmetlerin yaninda, dsg sorunlari, mekatronik ve şanzıman konusunda cok iyiler. Google gümüşok servis yazinca cikiyor.
  • Ford icin istanbul maslak oto sanayi No Name
    servis
    Fatih usta var
    Fordclubtr nin anlasmali servisi
  • simian kullanıcısına yanıt
    cevabın için çok teşekkürler. Maslak bana baya uzak. ama mecbur kalırsam gideriz. Yer pendik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pottteee

cevabın için çok teşekkürler. Maslak bana baya uzak. ama mecbur kalırsam gideriz. Yer pendik.
    Arkadaşlar her türlü araca bakan motor ve mekanik ustası bir yer var,işçilik gerçekten normal piyasadan uygun,ben aracımı yaptırmadan önce en az 6 usta gezdim hepsinin fiyat ağzı aynıydı.Burda yaptırdım piyasaya göre %30-40 daha uygun,yeri beykozda kiremitdere caddesi üzerinde,caminin hemen karşısında yol kenarında.Nasip oto diye geçer.İnanın arabayı didik didik inceliyorlar,amacım reklam yapmak değil,birşey kazanmakta değil,gidin görün yaptırın hak vereceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

Arkadaşlar her türlü araca bakan motor ve mekanik ustası bir yer var,işçilik gerçekten normal piyasadan uygun,ben aracımı yaptırmadan önce en az 6 usta gezdim hepsinin fiyat ağzı aynıydı.Burda yaptırdım piyasaya göre %30-40 daha uygun,yeri beykozda kiremitdere caddesi üzerinde,caminin hemen karşısında yol kenarında.Nasip oto diye geçer.İnanın arabayı didik didik inceliyorlar,amacım reklam yapmak değil,birşey kazanmakta değil,gidin görün yaptırın hak vereceksiniz.

kavacıktan paşabahçeye inen yol üzerinde galiba teşekkürler not aldım,yakın zaten
  • parçayı nereden alıyorsunuz, az ilerideki sanayidenmi
  • Olur da bir gun istanbula tasinirsam tekrar sorarim. Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

parçayı nereden alıyorsunuz, az ilerideki sanayidenmi

parçayı kendim internet üzerinden 6-7 tane parçacı arayarak soruyorum en uygun hangisi ise ordan alıyorum.Parçayıda sistem otodan aldım.Mesela piyasada sol arka teker bilyası 50-80 tl arası iken(yan sanayi dahil) orda 30 tl ye aldım.Sormak ve araştırmak gerek
  • paşabahçe bana daha yakın ama parça aramıyayım diye ümraniye sanayiye gidiyorum,yedek para satan yer orada çok fazla sanayi içinde.
    çubuklu sanayidede tamirciler var ama hiç tamir bakım yaptırmadım.
  • quote:

paşabahçe bana daha yakın ama parça aramıyayım diye ümraniye sanayiye gidiyorum,yedek para satan yer orada çok fazla sanayi içinde.
    çubuklu sanayidede tamirciler var ama hiç tamir bakım yaptırmadım.

Valla dostum ben sancaktepede oturuyorum,burda ve dudullu sanayide o kadar ustaya gittim sanki hepsi ağız birliği yapmış,adam bir civata açsa dahi 20 tl talep ediyor,bende arabamın bazı yerlerini anladığım kadarıyla kendim yapıyorum.Yağını petrol ofisi ücretsiz değiştiriyor polen ve hava filtresini ben değiştiriyorum,motor kulağını ben değiştiriyorum,yani görünür yerde olan işlemleri kendim halletmeye çalışıyorum,ama alet erzevat gerekli yerleri mecburen ustalara götürüyorum,evim yanındaki usta ile çakmakta olan usta arası fiyatta fark yok,beykozdaki ustayıda bir arkadaş tavsiyesi ile gittim gördüm yaptırdım hakkını aldı yani helal olsun ona.

• en son periyodiknbakıma ümraniyede 75 tl aldılar,yağ filtre değişimi fren temizliği işte benzinli araba,filtreleri yan sanayi, yağı kendim almasam servisle aynı paraya geliyordu saşırdım kaldım bu işe
  • quote:

en son periyodiknbakıma ümraniyede 75 tl aldılar,yağ filtre değişimi fren temizliği işte benzinli araba,filtreleri yan sanayi, yağı kendim almasam servisle aynı paraya geliyordu saşırdım kaldım bu işe

75 tl sadece işçilik mi?Ben yağı petrol ofisinden aldım hakikaten iyi yağ,sadece markaya para verdiğimizi anladım.Yağı ve yağ filtresini onlar değiştirdi.Bende dışardan 30 tl verdim hava ve polen filtresi aldım.Onları kendim değiştirdim.Hatta boğaz kelebeğinide kendim temizledim.Frenler için sprey var temizleme onlardan alıp kendin yapabilirsin.Dediğim gibi devir öyle bir devir olmuşki civata açsa 20 tlden başlıyor.Yakında bujileri açıp onlarıda kendim temizlicem performansta boğaz kelebeği ve bujilerin temizliği büyük önem taşıyor.

• sadece işçilik,bundan sonra bende öyle yapayım.
  • quote:

sadece işçilik,bundan sonra bende öyle yapayım.

Hakikaten sadece iscilik icin cok para,islem basit sonucta
  • Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel Renault servisi yada expertiz merkezi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel Renault servisi yada expertiz merkezi varmı?

Umraniye cakmakta oto ekspertiz yapan yer vardi,dr oto ekspertizin iki sokak ilerisinde 90 tl ye yapiodu 8 ay once simdi ne kadar bilmem.ama cakmak oto sanayideki dr oto ekspertiz iyi inceler bakar 150 tl alir,hersey son sistem tavsiye edebilirim diger ucuz olan aklima gelmio ismi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel Renault servisi yada expertiz merkezi varmı?

master oto ekspertize git adını hatırladım şimdi 120 tl ücreti varmış şuan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.