Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Nerde master expertiz dediğin yer.?

Armağanevler Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Başak Sokak No:15/A Ümraniye
  • Sağolasın dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA ARKADAŞLAR KONYA'DA 4 FRENCİ GEZDİM ÇÖZÜM OLMADI 2000 MODEL PASSAT İÇİN FREN UZMANI ARIYORUM.. EKRAN DA FREN BALATA HATASI VERİYOR VE ARADA SES YAPIYOR SOL ÖN TEKER...LÜTFEN YARDIM
  • MERSİN DE LADA USTASI BÜLENT USTA VAR TREN GARININ ARKASINDA STARPETİN HEMEN ARKA SOKAĞINDA KALIYOR HERTÜRLÜ ARAÇTANDA ANLAR AMA İLGİ ALANI LADA HELALİYLE KAZANAN ADAM GİBİ ADAM -Gittiğiniz de Çukurova ünisinde okuyan mehmet kaya nın selamınıda götürün baya ilgilenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirk42

YA ARKADAŞLAR KONYA'DA 4 FRENCİ GEZDİM ÇÖZÜM OLMADI 2000 MODEL PASSAT İÇİN FREN UZMANI ARIYORUM.. EKRAN DA FREN BALATA HATASI VERİYOR VE ARADA SES YAPIYOR SOL ÖN TEKER...LÜTFEN YARDIM

Bilyasına veya amortisör üst takozuna baktır
  • Ankara ŞAŞMAZ da BMS Oto Kazım Usta ve ekibini herkese tavsiye ederim bende... İstanbul yolundan girince MEslek Lisesine gelmeden önce JAnjan Otonun olduğu sokak'a girince 100m kadar ilerde. Ayrıca karşı çaprazında da Öneş Rot Balans var rot balans içinde orayı tavsiye ederim.

• Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında işinin ehli brodway ustası arıyorum radyatörüm delindi

• Adanada güvenilir işinin ehli bmw servisi var mı münür otoyu tavsiye eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Ankara'da olan pm atsın benim ustaya gönderiyim..

Ustama işçiliği olsun, fiyatı olsun, iyi niyeti, hoş görüsü, güler yüzü olsun her türlü kefilim..

Gidip memnun kalmayan olursa buraya açsın konu, karalasın, bu kadar iddalıyım :)

Her türlü işinizde pm atabilirsiniz.. (Allah kaza bela vermesin, mümkünse bakıma gelin :) )

Volvo'nuzu hangi ustaya götürüyorsunuz hocam ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknyldrm -- 4 Ocak 2016; 10:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Ankara'da olan pm atsın benim ustaya gönderiyim..

Ustama işçiliği olsun, fiyatı olsun, iyi niyeti, hoş görüsü, güler yüzü olsun her türlü kefilim..

Gidip memnun kalmayan olursa buraya açsın konu, karalasın, bu kadar iddalıyım :)

Her türlü işinizde pm atabilirsiniz.. (Allah kaza bela vermesin, mümkünse bakıma gelin :) )

Volvo'nuzu hangi ustaya götürüyorsunuz hocam ?

PM gönderdim.
  • Clio aracımın fren balatalarını değiştireceğim. Hem bu iş için hem diğer bakım vs için adanada önerebileceğiniz usta/servis var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mrb seat aracım için Mersin tarsus adana civarında sağlam güvenilir usta arıyorum selamlar

• Konya'da Boyacı lazım olana yardımcı olabilirim.
    Usta babam olur
    Not:İşçilik 1. sınıftır ama fiyatlar piyasadan yüksek olur
  • Arkadaşlar

amerikan park, kapı altı lazer logo, ayak altı aydınlatma ve aliexpressten sipariş verdiğim gündüzlü ledli ve sinyalli sis farı montajı yaptıracağım kartal ve civarı usta tavsiyesi istiyorum.

Araç cruze.
  • Faydalı konu. Muğla'da opel/chevrolet servisi varmı önerebileceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Arkadaşlar

amerikan park, kapı altı lazer logo, ayak altı aydınlatma ve aliexpressten sipariş verdiğim gündüzlü ledli ve sinyalli sis farı montajı yaptıracağım kartal ve civarı usta tavsiyesi istiyorum.

Araç cruze.

aradığın uygun montaj adresi burda,fakat kartala uzak biraz.Bi dene bence,ben uygun fiyat olarak devamlı burda yaptırırım işin ehlidir.Anadolu yakasında fiyat performans olarak önereceğim nadir yerlerdendir.Akrabam veya yakınım değildir.
     Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi

• quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Arkadaşlar

Araç cruze.

aradığın uygun montaj adresi burda,fakat kartala uzak biraz.Bi dene bence,ben uygun fiyat olarak devamlı burda yaptırırım işin ehlidir.Anadolu yakasında fiyat performans olarak önereceğim nadir yerlerdendir.Akrabam veya yakınım değildir.

Firma ismi nedir hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Arkadaşlar

Araç cruze.

Firma ismi nedir hocam.

NASİP oto özkan usta,caminin hemen karşısında küçük bir yer

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.