Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
339
Cevap
23
Favori
84.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu yakasında bmw servisi önerebilcek olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa yakası işini düzgün yapan kaporta ustası tavsiyeniz varmı uygun fiyatlı

• Ankara renault özel servisi var babamın arkadaşının damadı. Fiyatları normal , düzgün insandır kendisi. Ihtiyaci olan bana istediği zaman ulaşırsa yardım ederim

• Eskişehir için frenci tavsiye edebilecek var mı acaba?
  • opel corsa aracımın derin çizikleri için kaporta ustası lazım. birde göçük düzeltme olacak. tavsiye edebileceğiniz usta var mı anadolu yakası için..
  • istanbulda boğaz kelebeği rölanti sorunlarını çözebilecek ustaya ihtiyacım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

quote:

Arkadaşlar

amerikan park, kapı altı lazer logo, ayak altı aydınlatma ve aliexpressten sipariş verdiğim gündüzlü ledli ve sinyalli sis farı montajı yaptıracağım kartal ve civarı usta tavsiyesi istiyorum.

Araç cruze.

aradığın uygun montaj adresi burda,fakat kartala uzak biraz.Bi dene bence,ben uygun fiyat olarak devamlı burda yaptırırım işin ehlidir.Anadolu yakasında fiyat performans olarak önereceğim nadir yerlerdendir.Akrabam veya yakınım değildir.
     Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi

Firma ismi nedir hocam.

NASİP oto özkan usta,caminin hemen karşısında küçük bir yer

hocam nasip oto triger değiştirebilirmi ne dersiniz,yerini biliyorum bana yakın.

• Ankara karacaören de DÜRÜST,GÜVENİLİR İYİ bir reno ustası tavsiye edebilecek var mı...
    reno twingo için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Mart 2016; 12:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar

amerikan park, kapı altı lazer logo, ayak altı aydınlatma ve aliexpressten sipariş verdiğim gündüzlü ledli ve sinyalli sis farı montajı yaptıracağım kartal ve civarı usta tavsiyesi istiyorum.

Araç cruze.

aradığın uygun montaj adresi burda,fakat kartala uzak biraz.Bi dene bence,ben uygun fiyat olarak devamlı burda yaptırırım işin ehlidir.Anadolu yakasında fiyat performans olarak önereceğim nadir yerlerdendir.Akrabam veya yakınım değildir.

Firma ismi nedir hocam.

NASİP oto özkan usta,caminin hemen karşısında küçük bir yer

hocam nasip oto triger değiştirebilirmi ne dersiniz,yerini biliyorum bana yakın.

değiştirir tabiki,ben size numarasını veriyim mesut yönlendirdi dersiniz,citroen c4 u olan diye.05355209458

• quote:

Orijinalden alıntı: ayarotoservis

ARKDAŞLARI İŞYERİME BEKLERİM ANKARA ŞAŞMAZ 31SOK NO45 KAPORTA BOYA MEKANİK

parça değişimi yapmadan mı düzelttiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cermek

Eskişehir için frenci tavsiye edebilecek var mı acaba?

binici isen frenci mürsel rodop köftenin yanında işini iyi yapar yarı ömürlü parçaları dahi değiştirir işçilik fiyatı makuldür

kaportacı altıntaş-canvar oto kaporta çürük tamiri ise mobilyacılar sitesinde ramazan karşısında da boyacı aydın var güzel boya atar işçilik önemli değilse yanında ali ipler vardır çok çok uygun fiyata boyar hurdacıların orada boyacı recep var 300 e komple boya yapar ama

motorcu ares oto-almancı kadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eses26Es -- 9 Mart 2016; 19:12:56 >
  • evet 20 günde ancak düzeltebildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarotoservis

evet 20 günde ancak düzeltebildim..

valla helal olsun
  • Denizli de var mı işi hakkıyla yapan kazıklama derdinde olmayan ve her şeyi güzelce açıklayan?

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    naptın hocam değiştirdinmi orda,ne kadar ödedin?
  • quote:

naptın hocam değiştirdinmi orda,ne kadar ödedin?

yok hocam henüz gidemedim ,önce parçaları almam lazım bayaa para tutuyor

Abi geç olmuş sorunu hallettinmi?

Trakya yakasında Sefaköy de iyibi usta var. Hatta forumda konusuda varmış, ben sonradan öğrendim forumda konusu olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 18 Mart 2016; 13:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Trakya yakasında Sefaköy de iyidir usta var. Hatta forumda konusuda varmış, ben sonradan öğrendim forumdaki konusu olduğunu.

öncelikle merhaba,rölanti sorunu için boğaz kelebeğini temizleticem sanayiye zaman bulup henüz gitmedim eğer burada çözemezsem seni haberdar ederim sefaköyede gelirim.

bir diğer işimdaha var ağır bakımları yapılacak serviste henüz fiyat almadım ama sembol 1.2 kullanan arkadaş 1500 lira fiyat almıştı zaten ucuzda olsa yetkili servise güvenmiyorum.

orjinal mais parçalar sanayide gayet uygun , triger seti+ v kayışı ve gergi rulmanı+4 buji+yakıt filtresi 325 lira fiyat aldım beykoz ve ümraniyede ,işçilik fiyatını bilmiyorum ne kadar alırlar sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Trakya yakasında Sefaköy de iyidir usta var. Hatta forumda konusuda varmış, ben sonradan öğrendim forumdaki konusu olduğunu.

öncelikle merhaba,rölanti sorunu için boğaz kelebeğini temizleticem sanayiye zaman bulup henüz gitmedim eğer burada çözemezsem seni haberdar ederim sefaköyede gelirim.

bir diğer işimdaha var ağır bakımları yapılacak serviste henüz fiyat almadım ama sembol 1.2 kullanan arkadaş 1500 lira fiyat almıştı zaten ucuzda olsa yetkili servise güvenmiyorum.

orjinal mais parçalar sanayide gayet uygun , triger seti+ v kayışı ve gergi rulmanı+4 buji+yakıt filtresi 325 lira fiyat aldım beykoz ve ümraniyede ,işçilik fiyatını bilmiyorum ne kadar alırlar sence?

Sanayide uygun parça satan dükkan lar var o konuda haklısın. Ben sanayide internet deki fiyatların daha altında alıyorum.

İşçiliğe gelecek olursak her aracın işçiliği farklı oluyor malum senin aracın triger seti için neler sökülecek bilmiyorum. Yakıt filtresi şamandra üzerinde değilse ve triger değişimi çok uğraştırmoyorsa 100 liranın üzerine çıkmaz sanıyorum.

Bunların için sanayide ustalardan ustalara değişiyor,180 tl den başlayıp 300 tl ye kadar işçilik isteyenler var.Lakin triger kayışı gergi rulmanı ve v kayışı zaten triger değişince yapılan çok el oyalamayan işler.120 tl olması lazım işçiliği.Bujileri kendin bile değişebilirsin zor bişi değil,yakıt filtresini zaten 20 tl ye değiştiriyorlar.Senin yerinde olsam bujiyi kendim halleder diğer işlemler için uygun işçilikle hallederim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.