Şimdi Ara

Usta rengar oyunculari lutfen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jungda oynarken nereden baslamaliyim hangi itemi almaliyim orman itemi olarak nasil bir build izlemeliyim oyunda geri dusmussem ne yapmaliym build ne olmali streamlarda insanlar tek atiyor ben nasil atarim bu sorulara cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayacıl kes pasifini al ordan kırmızı geç sonra maviye al b at can kalırsa kurtları kes öyle b at orası sana kalmış

build ve tek atma konusunda yardımcı olamıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JarLewiS -- 29 Ocak 2015; 15:30:10 >
  • Kurbaga, mavi, kurt, base izci yeli ve 3~4 pot. Ondan sonra kirmizi ifrit falan devam et kafaya gore. Ilk basta sustain ihtiyaci icin 5 fero w uzerindem oyna. Sonra q uzerinden oyna. Hırpalayan bitirince takas ile mavi jung itemini al. Oyun sonu off tank ve full ad build vereyim.

Off tank : jung itemi, hydra, youmu, ionia, randuin ruh gomlegi

Full ad : jung itemi,hydra, youmu, ionia, son fisilti, ebedi veya uclu veya civa

Full ad (asiri kastiysan) : jung itemi, ebedi, ionia, youmu, Kanasusamis, son fisilti

• Kırmızı jungle itemini alabilirsin , yarım atmak için. Hydra olabilir , youumu , lw , bc , bt , trinity gibi tüm ad itemları gider. Kendin deneyip en uygun kombinasyonu yap bence , en beğendiğini.
  • 10 level olana kadar ferocity e için kullan gerisi mühim değil,10 leveldan sonra qq ile tek atabilirsin.
  • ap kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Kurbaga, mavi, kurt, base izci yeli ve 3~4 pot. Ondan sonra kirmizi ifrit falan devam et kafaya gore. Ilk basta sustain ihtiyaci icin 5 fero w uzerindem oyna. Sonra q uzerinden oyna. Hırpalayan bitirince takas ile mavi jung itemini al. Oyun sonu off tank ve full ad build vereyim.

Off tank : jung itemi, hydra, youmu, ionia, randuin ruh gomlegi

Full ad : jung itemi,hydra, youmu, ionia, son fisilti, ebedi veya uclu veya civa

Full ad (asiri kastiysan) : jung itemi, ebedi, ionia, youmu, Kanasusamis, son fisilti

base attığında 420 kadar bir gold birikiyor o paraya alamamanı geçtim 3-4 pot da alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

10 level olana kadar ferocity e için kullan gerisi mühim değil,10 leveldan sonra qq ile tek atabilirsin.

Neden e w can veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

10 level olana kadar ferocity e için kullan gerisi mühim değil,10 leveldan sonra qq ile tek atabilirsin.

Neden e w can veriyor

eksik yazdım pardon orman için q yada w kullanabilirsin,gank için e kullan 10 olana kadar yani adam teklerim diyip ulti ile dalıp qq yapma adama 10 olmadan önce.
  • Ayak ustu yazdim. Aklima her sey gelmedi

• Up !

• Streamde izlediğin adamlar kritik ve as kasıyor bende öyle yapıyorum sinsi kılıçı kırmızı efsuna yükselttikten sonra saldırı hızı ve ad veren bir item var onu alıyorum . sonra hayalet dansçı , mahvolmuş , gezgin botu alıyorum sonra bir tane savunma eşyası . Yanlış hatırlamıyorsam buildim böyle .
    Edit:Bot almaya da bilirsin zaten ms'si gayet fazla oluyor onun yerine youmu da alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 29 Ocak 2015; 17:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Streamde izlediğin adamlar kritik ve as kasıyor bende öyle yapıyorum sinsi kılıçı kırmızı efsuna yükselttikten sonra saldırı hızı ve ad veren bir item var onu alıyorum . sonra hayalet dansçı , mahvolmuş , gezgin botu alıyorum sonra bir tane savunma eşyası . Yanlış hatırlamıyorsam buildim böyle .
    Edit:Bot almaya da bilirsin zaten ms'si gayet fazla oluyor onun yerine youmu da alabilirsin

Kardes full as yaparsan damageyi nasil atacaksin ? Hydra son fisilti rengarda core itemdir zaten sende onlari cikmaz isen çôp olur diye dusunuyorum

• tek atmak için hydra + full armpen item ulti ve 5 vahşet
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yanılmış/unutmuş olabilirim . çünkü bayaaaadır rengar oynamıyorum. ama vahşi hydra fazla kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 29 Ocak 2015; 19:05:14 >
  • Fakat tek atmasını istersen kritik ve as itemını alıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formenos

quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Jungda oynarken nereden baslamaliyim hangi itemi almaliyim orman itemi olarak nasil bir build izlemeliyim oyunda geri dusmussem ne yapmaliym build ne olmali streamlarda insanlar tek atiyor ben nasil atarim bu sorulara cevap verirseniz sevinirim

Kendi çapımda Rengar'a hakim olduğumu düşündüğümden bir cevap yazmak istedim. Ben Rengar'ı genellikle Top Lane'de tercih ediyorum. Yine de Jungle olarak da bayağı oynamışlığım var. Kendimce cevap vermeye çalışacağım.

Bot lane tarafından başlarsan daha hızlı bir başlangıç yapmış olursun. Yani mavi takımdayken kayacıllardan mor takımdayken kurbağadan başlayarak pasif özelliklerini al. Sonra mavi takım için yazıyorum tersini mor takımda yapabilirsin: Kayacılların sersemletme özelliğini aldıktan sonra hızlıca kırmızıyı alıp maviye git. Maviyi de çarpla aldıktan sonra bir miktar canın kalmış oluyor genellikle kurtları da kesip base atabilirsin.

Not: Ben kırmızıyı alıp karsı kırmızıya baskına gidiyorum genelde mavi güçlendirme ile başlıyor ormancılar. Sen de eğer risk alabiliyorsan yapabilirsin karşı ormancıya göre bayağı avantajlı duruma geçmiş oluyorsun.

Eşya tercihi olarak kırmızı orman eşyasını tamamlayıp cengaver efsununu al. Sonra Hydra ve ardından Youmuu'nun Hayalet Kılıcı çık. Hydra zaten hasar için gerekli Youmuu ise aktifi ve özellikleri bakımından bana göre Rengar'ın vazgeçilmezi. Bu eşyalardan sonra karşı takıma göre devam etmeni öneririm. Yani eğer takımında yeterli tank varsa Son Fısıltı ile devam et. Eğer karşılaşmalarda karşı takımdan fazla hasar yiyorsanız, çabuk eriyorsanız bir savunma eşyası ile devam edin. Karşı takımın Yetenek Gücü Taşıyıcısı fazla kasmışsa büyü direnci, Saldırı Gücü fazla kasmışsa zırh ve can ile (benim önerim Randuin ile) devam edin. Zaten son eşyalar tamamen karşı takıma göre çıkılmaya devam edilir. Çizme olarak önce gank potansiyeli ve rakip kovalama, ulti ile daha hızlı hareket için gezgin çizmesi çıkın. Oyun ilerlediğinde satabilir ve karşı takıma göre Takım Savaşlarında en avantajlı olacak çizmeyi tercih edebilirsiniz.

Not: Rengar'a saldırı hızı şimdiye kadar çıkmadım (normal oyunlarda denedim fakat gereksiz olduğunu gördüm, derecelide çıkmadım). Çıkılmasını da çok gereksiz buluyorum. Zaten genel olarak SkillSet'i ile hasar veriyor ve saldırı hızı gereksinimini ferocityli Q ile kazanıyor (fazlasıyla kazanıyor). Yani saldırı hızı gereksiz. Yine de sizin tercihiniz.

Çok karışık bir yazı olduğunun farkındayım çünkü ne yazacağımı nasıl yazacağımı netleştiremedim şuan. Mobilde olmak da bayağı sıkıntılı zaten. Eğer aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz. Her birine tek tek cevap vermeye çalışırım. Tekrar kusura bakmayın bu karışık yazı için.

İyi oyunlar.

EDİT: Tek atmakla ilgili sorunuzu görmemişim. Bunun için eşya tercihiniz Hydra-Youmuu-Son Fısıltı olmalı. Bu üç eşya ile bile tek atmaya başlayacaksınız. Daha dayanıklı hedefler için de zırh delme çıkmaya devam etmelisiniz. Yani Hydra-Youmuu ve Zırh Delme.

Run oneriniz nedir hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kırmızı jungle itemini alabilirsin , yarım atmak için. Hydra olabilir , youumu , lw , bc , bt , trinity gibi tüm ad itemları gider. Kendin deneyip en uygun kombinasyonu yap bence , en beğendiğini.

kırmızı çarp gereksiz master yi ve ww gibi herolara alınır
  • q ile başla feactory 5 yap attack speed ile rahat dönersin groomdan basla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Streamde izlediğin adamlar kritik ve as kasıyor bende öyle yapıyorum sinsi kılıçı kırmızı efsuna yükselttikten sonra saldırı hızı ve ad veren bir item var onu alıyorum . sonra hayalet dansçı , mahvolmuş , gezgin botu alıyorum sonra bir tane savunma eşyası . Yanlış hatırlamıyorsam buildim böyle .

Aldırmayın beyler bot çıkma demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.