Şimdi Ara

Usta rengar oyunculari lutfen gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyun sonuna doğru 405 hareket hızı oluyor bot yerine eşya almak mantıklı bence ve orda kocaman ALMAYADABİLİRSİN yazdım. zorunluluk yok kardeşim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 29 Ocak 2015; 21:17:30 >
  • Jungle rengarda bence olay tek atmak degil düzgün fight baslatmak. 5 fero ulti acip 2-3 snde 2 kere cc atabiliyorsun. Fightlarda sürekli icerde olacagin icin tanky build yapman daha mantikli olur. Ben genelde botrk-youmuu-randuin-spirit visage buildini yapiyorum. Karsida burst combosu olan apler varsa banshee aliyorum. Rün olarak arpen, cdr ve as rün kullaniyorum. Ayni sekilde kabiliyetlerde de cdr ve as olana 4er puan veriyorum. Rota olarak da golem(smite)-kuslar-red(smite)-blue-kurbaga(smite)-kurt seklinde ilk turu atip base atiyorum. Jungle itemi olarak sustain icin izci yeli aliyorum. 6dan önce gank atarken mümkün oldukca 5 fero ile atmaya calis. Ek bilgi olarak topa veya bota ninja gank atarken rakip kuleye yakin olan caliya flash atip oradan adamlara atlayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydra son fisilti core item degilmi ? Hasar az gibi geldi o buildle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Hydra son fisilti core item degilmi ? Hasar az gibi geldi o buildle

Toplane rengarda istedigini kasabilirsin. Cünkü toplane rengar jungle rengara göre daha fazla gold ve level aliyor. Jungle rengar oynarken hem gold hem level olarak geride kaliyorsun. Bu buildde damage az gibi geliyor ama youmuu aktifi ve 2 tane e sayesinde yine karsi tasiyiciyi indirebiliyorsun. Botrk dragon ve baronu takimca daha hizli almak icin. Eger takiminda vayne kogmaw zed gibi botrk kasmis adamlar varsa hydra da alabilirsin. Ya da jungle itemini satip son fisilti alabilirsin. Hangisini kassan gider ama ben böyle daha iyi verim aliyorum. Sen hydra-son fisilti alip daha iyi verim aliyorsan al gitsin. Verim aldiktan sonra ister full tank oyna ister full ad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Kurbaga, mavi, kurt, base izci yeli ve 3~4 pot. Ondan sonra kirmizi ifrit falan devam et kafaya gore. Ilk basta sustain ihtiyaci icin 5 fero w uzerindem oyna. Sonra q uzerinden oyna. Hırpalayan bitirince takas ile mavi jung itemini al. Oyun sonu off tank ve full ad build vereyim.

Off tank : jung itemi, hydra, youmu, ionia, randuin ruh gomlegi

Full ad : jung itemi,hydra, youmu, ionia, son fisilti, ebedi veya uclu veya civa

Full ad (asiri kastiysan) : jung itemi, ebedi, ionia, youmu, Kanasusamis, son fisilti

yanliz soyle birsey var ilk baslarda can doldurayim diye ferocity W kullaniyorsunuz ya aslinda Q kullanirsaniz daha hizli donuyorsunuz bu yuzden w nun verdigi hp den daha cok ise yariyor. Yani ferocity W tamamen late game icin faydali baslarda ferocity her zaman Q icin kullanilmali a.s ve damage icin.

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    40 canım kalmış q atsam öleceğim ormanda w atsam yaşayacağım onun gibi düşün hızlanıyor belki ama daha çok can gidiyor 6 level civarına kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

40 canım kalmış q atsam öleceğim ormanda w atsam yaşayacağım onun gibi düşün hızlanıyor belki ama daha çok can gidiyor 6 level civarına kadar

olecegin zaman tamam da onun disinda zaten canavarlar cok fazla vuruyorlar hp doldurmak sacma.
  • Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden q ile cok iyi temizliyor w cok hp veemiyor zaten denedim artik q ile temizlerim

• Up !!!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.