Bildirim
Üstadlar Bana Şu Motordan Bulun Lütfen!!! DENİZLİ Aprila RS 125 ve Derbi 125R de olabilir!!
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aprilla Rs veya Derbi de olabilir 125 lik olarak.. -
"Şu motordan bulun" bu cümleyi açarmısın biraz? -
çevre illerde veya denizlide bilgidiğiniz satan elinde bu motordan bulunan birilerini önerir misiniz diyecektim
her türlü yardıma açığım kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: mthatkara
çevre illerde veya denizlide bilgidiğiniz satan elinde bu motordan bulunan birilerini önerir misiniz diyecektim
her türlü yardıma açığım kardeş
sanıyorum satan yok bunlardan ülkede.. internette ilanına rastlamadım hiç ancak ben tavsiye etmiyorum.. motorlar hakkında çok az bilgim olmasına karşın alüminyum şasi olayı kötü.. tecrübesizseniz eğer, herhangi bir kaza anında şaside bir sıkıntı oluşursa kaynak vs. olayı yok. çelik şasi öneriliyor.. çok tecrübeliyim ben, kaza olayı biraz zor diyorsanız bilemem tabi. -
r125 verelim yamaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 4 Haziran 2012; 23:05:17 >
-
peki teşekkür ederim yinede..aliminyüm un kaynak tutmadığını birkaç kişiden daha duymuştum..dikkate alacağım yazdıklarınızı -
megelliden vazgec dedıydım sana kac ay once -
olabilir ama fiyat biraz fazla bu motorlarda sanırım benim çıkabileceğim max 4500 5000 civarı olacaktır.. -
Aliminyum şasi tamir edilemez. Herhangibir hasarda geri dönüşüme yollanır, yeni şaşi alınır-bulunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan
megelliden vazgec dedıydım sana kac ay once
olmuyor be kardeş bir türlü aradığım aşkı bulamadım:) -
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
r125 verelim yamaha
olabilir ama fiyat biraz fazla sanrm bu yamaha da
-
Diğerlerinin fiyatı ilk başta ucuz da olsa ki değil, onlar sana yedek parça, servis olarak geri dönecek.
r125 in fiyatı 10 bin tl. Eğer bu motora bu fiyat çok diyorsan ki bence çok değil gayet normal bir fiyatı var. Yine de racing istiyorum dersen cbr125 bak. Küçük dersen 125 lik motora 10 bin vermem dersen hyo gt250r var.
Yok ben o kadar para veremem diyorsan geriye tek seçeneğin kalıyor;
-
quote:
quote:
r125 verelim yamaha
evet fiyat çok farkediyor.. 2. elde satarken de zor oluyor o yamahayı, + yedek parça olayı da zor ve pahalı..
honda cbr 250 fiyatına alabiliyorsun o 125lik yamahayı.. altın elbiseli adam videolarını izlemeni öneririm.. + larını - lerini anlatıyor birbir her 2 modelin de. -
quote:
Diğerlerinin fiyatı ilk başta ucuz da olsa ki değil, onlar sana yedek parça, servis olarak geri dönecek.
r125 in fiyatı 10 bin tl. Eğer bu motora bu fiyat çok diyorsan ki bence çok değil gayet normal bir fiyatı var. Yine de racing istiyorum dersen cbr125 bak. Küçük dersen 125 lik motora 10 bin vermem dersen hyo gt250r var.
Yok ben o kadar para veremem diyorsan geriye tek seçeneğin kalıyor;
sagol kardeşim ybr düşünmüyrum cbr 125r ye bir bakacağım:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
quote:
quote:
r125 verelim yamaha
evet fiyat çok farkediyor.. 2. elde satarken de zor oluyor o yamahayı, + yedek parça olayı da zor ve pahalı..
honda cbr 250 fiyatına alabiliyorsun o 125lik yamahayı.. altın elbiseli adam videolarını izlemeni öneririm.. + larını - lerini anlatıyor birbir her 2 modelin de.
sagol kardeşim altın elbiseli adam işi biliyor:) -
o resimdeki ybr değil tvs apache 10 bin tl ye çıkamıyorsan cbr125r alacaksın tek seçenek -
bu motorlar 2 zamanlı değilmiydi ya -
quote:
o resimdeki ybr değil tvs apache 10 bin tl ye çıkamıyorsan cbr125r alacaksın tek seçenek
tamam dostum cbr 125 bakayım bir buralardan sagolasın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: H@$@N
bu motorlar 2 zamanlı değilmiydi ya
başlıktakiler iki zamanlı
Benzer içerikler
- sym jet 14 200i kullanıcı yorumları
- motosiklet kontağı çevirince elektrik gelmiyor
- 1000 cc motor
- en iyi atv markaları
- en hızlı 125 cc motor
- aprilia sr 125 yorum
- uçan motor
- bmw ce 04 menzil
- honda hornet 750 fiyat
- aprilia tuareg 660 teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X