Şimdi Ara

üstadlara sorumvar öneriniz nedir 2 araç arasında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam sensin araba tuccarı da sensin eksper de sensin aga da sensin pasa da sensin al getzi naparsan yap hastamidir nedir ya cattik adama bak utanmasa adam kıcı kirik getz icin bizi yiyecek ne matah araba olmus getz basima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence devir tasarruf devri olduğundan dolayı 1.3 multijet dizel palio öneririm. Multijet motoru anlatmaya gerek yok gerçekten çok kaliteli. Kendimde 1.3 Multijet Palio kullanıcısıyım. 16 bin tl para vereceksen eğer 2000 model araçlarda gezinme 2006-2007 model palio alabilirsin. Palio ya para verilirmi tarzında cümlelere cevap bile vermem ben kullanıcı olarak memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

2007 GETZ 1.4 GLS DOCH MOTOR ARACIMA 6AY SABREDEREK KULLANDIM VE SATTIN EN KONFORSUZ ARACIMDI !!! HONDA ILE HYUNDAI'YI MUKAYESE EDIYORSANIZ DA SANIRIM SIZDE BIR PROBLEM VAR.KONUYU AMAC DISINA SAPTIRMAYIN VE BENIMLE GEREKSIZ POLEMIGE GIRMEYIN BIRAZ DAHA HYUNDAIYI SAVUNURSANIZ SIZIN KOMISYONLU HYUNDAI CALISANI OLDUGUNUZU DUSUNUCEM...

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

Tamam sensin araba tuccarı da sensin eksper de sensin aga da sensin pasa da sensin al getzi naparsan yap hastamidir nedir ya cattik adama bak utanmasa adam kıcı kirik getz icin bizi yiyecek ne matah araba olmus getz basima

Rahatsızmısın arkadaşım sen? Hitaplarına dikkat et, bu forumdaki bebelerle sakın karıştırma beni!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensin ağada sensin paşada sensin...
  • hocam otomatik chevrolet kalos yada aveo bakabilirsin

bende düz vites kalos var 1 senedir hiç bir sıkıntı yaşamadım, bence tek problemi 6 ayda bi kere askı rotlarından hafif tıkırtı baslıyor değişmek gerekiyor oda çifti serviste işçilik dahil 70 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-otomatik-arayanlara-klima-abs-4-cam-otomatik-16v-123922300/detay#

otomatiğini kullanmadım ama düzünde hiç bi sorun yaşamadıgım için otomatiğinde hemen hemen aynı olcagını düşünmekteyim.

• arkadaslar tartısma yapmayalım da fıkır verın lutfen bakınızıkı arac sıze engın tecrubelerınız ne der...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-palio-otomatik-vites,bayan-kullanicidan-cok-temiz-103876619/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-reno-clio-1.4-rxt-otomatik-siyah-124396747/detay

ıkısıde temız clıo daha havalı bır durusu var sankı sızın tercıhlerınız onerılerınız ne olur acaba

• Aynı paraya getz alabiliyorsunuz (belki 1000 lira üstüne ) Hem yaşı daha genç olur ,hemde size paliodan daha arabalık yapacağı aşikar.
  • Palioların yakıt durumlarını bir araştır istersen.Forumda çok başlık var çoğu uzak dur diyorlar.
    Clioların rxt leri Fransız ve en dolu 1.4 16 v motora sahip 1.6 ları var mı bilmiyorum ama sağlam araç abs hidrolik direksiyon çift hava yastığı da mevcut.Bu anlamda Clio daha cazip.Ama memlekette bir arabanın adı çıkmaya görsün fiyatları böyle fırlıyor.Hele ki yaz sezonu yaklaşırken.

İki tercih arasından Clio derim ama
    Fabia
    Marea
    Brava
    daha az bütçe ile polo motorlu Felica Glxi öneririm.Donanım olarak seni üzmeyecektir.
  • Modelli poşet alacağınıza modelsiz hasır alın derim her şey model değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.