Şimdi Ara

üstadlara sorumvar öneriniz nedir 2 araç arasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşime 15-16 bin liralık otomatık hb aaraba almayı dusunuyorum,ılketapta corsa dusundum 2000 lerı bıle epey yuksek bıraz vazgecer gıbı oldum, şu ıkı aracı kendı adıma sorunsuz ve fıyatolarak mantıklı ve ıyı gordum gibi sızne dersınız fıkrınızı ıletırmısınız ustadlar eksılerı ıle artıları ıle...hemfıyat olarak hemozellık olarak hemkarsılastıma olarak hemde otomatık baska tavsıyenız olabılırmı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogrtmendn-otomatik-tuplu-bakmlari-yaplmis-isteyene-ozel-romorku-124352788/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilik-124509936/detay/

• ARKADASLAR LUTFEN BILGI VERINIZ DUSUNCLERINIZI ILETINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu51

ARKADASLAR LUTFEN BILGI VERINIZ DUSUNCLERINIZI ILETINIZ

Abi ne alirsan al hayirli olsun oncelikle amma velakin 206nin sorunsuzunu bulmak mesele abi clio daha mantikli fakat adam clioya ucmus dunyanin parasini istemis abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

quote:

ARKADASLAR LUTFEN BILGI VERINIZ DUSUNCLERINIZI ILETINIZ

Abi ne alirsan al hayirli olsun oncelikle amma velakin 206nin sorunsuzunu bulmak mesele abi clio daha mantikli fakat adam clioya ucmus dunyanin parasini istemis abi

Alıntıları Göster
    aracın ozellıklerıne goremıyuksemı dıyorsunuzfıyatı nekadara olursao araç ıyıdır dıyebılırız
  • arkadaşım araçlar yorgun gözüküyor.pejo sorunsuz bulman zor clioda tofaş grubu gibi teneke araba ben sana söyliyim toyotan şaşma derim binmesi güzel ve yakıt az süspansiyopn falan harıka biraz paranı kıyarsan bu aracı önerebilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hb-1.6sol-lpgli-ful-88binde-temiz-tofasla-takas-olabilir-123565732/detay/

araç bizimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

arkadaşım araçlar yorgun gözüküyor.pejo sorunsuz bulman zor clioda tofaş grubu gibi teneke araba ben sana söyliyim toyotan şaşma derim binmesi güzel ve yakıt az süspansiyopn falan harıka biraz paranı kıyarsan bu aracı önerebilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hb-1.6sol-lpgli-ful-88binde-temiz-tofasla-takas-olabilir-123565732/detay/

araç bizimdir

eşime 15-16 bin liralık otomatık hb aaraba almayı dusunuyorum,detayı okunmamış sanırım...

• quote:

aracın ozellıklerıne goremıyuksemı dıyorsunuzfıyatı nekadara olursao araç ıyıdır dıyebılırız

Otomatik 99-2000-2001 HB Clioya vereceğin para yer yerinden oynasa,gökten taş düşse vereceğin 13 maksimum maksimum cok cok çok çok temizse o da 15 liranın üstünde olmasın,oda hani kmsi de orjinal 100.000 km altıysa,lpgliyse,ağır bakımları falan yapılmışsa,trigeri değişmişse,büyük kazası belası,tavanında boyası yoksa,gerçekten çok temizsev.s v.s...
  • quote:

quote:

Otomatik 99-2000-2001 HB Clioya vereceğin para yer yerinden oynasa,gökten taş düşse vereceğin 13 maksimum maksimum cok cok çok çok temizse o da 15 liranın üstünde olmasın,oda hani kmsi de orjinal 100.000 km altıysa,lpgliyse,ağır bakımları falan yapılmışsa,trigeri değişmişse,büyük kazası belası,tavanında boyası yoksa,gerçekten çok temizsev.s v.s...

Alıntıları Göster
    Ayrıca abi neden palio speedgearlara,honda jazzlara yada opel corsalara bakmıyorsun.2003-2005 arası 1.2,1.4 lpgli Palio speedgear 14-15-16 civarına cok temiz olanlarını rahatlıkla bulabilirsin.Hemde clioya nispeten daha yüksek modelli,parçası,bakımları daha,ucuz,sonuçta anladığım kadarıyla yengeye alınıyor araba ve yengede ucundan köşesinden sanki biraz acemi şöför napıcan abi 12-13 yaşında üstünden kırk kişi geçmiş yorgun clioyu,206'yı,bütçen 15-16 ise palio speedgeara bak,20,22'yi zorlarım diyorsanda tartışmasız honda jazz alternatif olarakta opel corsa bak abi...

• quote:

Ayrıca abi neden palio speedgearlara,honda jazzlara yada opel corsalara bakmıyorsun.2003-2005 arası 1.2,1.4 lpgli Palio speedgear 14-15-16 civarına cok temiz olanlarını rahatlıkla bulabilirsin.Hemde clioya nispeten daha yüksek modelli,parçası,bakımları daha,ucuz,sonuçta anladığım kadarıyla yengeye alınıyor araba ve yengede ucundan köşesinden sanki biraz acemi şöför napıcan abi 12-13 yaşında üstünden kırk kişi geçmiş yorgun clioyu,206'yı,bütçen 15-16 ise palio speedgeara bak,20,22'yi zorlarım diyorsanda tartışmasız honda jazz alternatif olarakta opel corsa bak abi...
    Abi bak sana alternatif bir araç buldum bile,

Şu araç güzele benziyor bir incele istersen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-cok-temiz-triptonik-vites-1.2-16-v-palio-speedgear-123351562/detay

• quote:

Abi bak sana alternatif bir araç buldum bile,

Şu araç güzele benziyor bir incele istersen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-cok-temiz-triptonik-vites-1.2-16-v-palio-speedgear-123351562/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-palio-speedgear-98511664/detay

Bu araçta var,yalnız bir kaç parça değişen demiş,neyse değişenleri iyi öğren abi.Çamurluklar,kapı sacları,arka bagaj kapağı,arka tampon falansa korkma,yeterki ön panel,farlar kaput,ön tampon değişmesin ön tarafa bişey olmasın,tavanında boya olmasın,şaside direklerinde,podyelerinde bişey olmasın yoksa kaza illa ki olur bu arabayıda bir dikkate al derim abi...

• quote:

eşime 15-16 bin liralık otomatık hb aaraba almayı dusunuyorum,ılketapta corsa dusundum 2000 lerı bıle epey yuksek bıraz vazgecer gıbı oldum, şu ıkı aracı kendı adıma sorunsuz ve fıyatolarak mantıklı ve ıyı gordum gibi sızne dersınız fıkrınızı ıletırmısınız ustadlar eksılerı ıle artıları ıle...hemfıyat olarak hemozellık olarak hemkarsılastıma olarak hemde otomatık baska tavsıyenız olabılırmı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogrtmendn-otomatik-tuplu-bakmlari-yaplmis-isteyene-ozel-romorku-124352788/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilik-124509936/detay/

2 hafta önce 2006 model pejo 206 Xline satıp LPG li scenic-2 aldım. Sana şunu söyleyim. 206 çok hafif seri bir arabadır, 900 kg filandır. Otobanda yaprak gibi sallanmak istemiyorsan ve benzincileri zengin etmek istemiyorsan uzak dur derim.

Küçük bir şehir içi kıyas vereyim. Benzinli pejoyu satarken yarım deposu ile 260 km filan gitmiştim. Yarım depo 120 TL filan.

1.5 katı ağırlıktaki 1600 motor scenic ile (LPG) dün full depo 302 km'yi gördüm. Full depo LPG 65 TL.

Ha, ben dizel alırım diyorsan olur ama yine de çok hafif olduğu için yol tutuşu çok güvensizdir, otobanda 110'u geçemiyorsun, yanından ticari bile geçse savruluyor.

Bir de benim gibi uzun boyluysan o da ayrı problem. Aracın koltukları yere çok yakın.
    Benden bu kadar. Sorun varsa sorabilirsin.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-palio-speedgear-98511664/detay

Bu araçta var,yalnız bir kaç parça değişen demiş,neyse değişenleri iyi öğren abi.Çamurluklar,kapı sacları,arka bagaj kapağı,arka tampon falansa korkma,yeterki ön panel,farlar kaput,ön tampon değişmesin ön tarafa bişey olmasın,tavanında boya olmasın,şaside direklerinde,podyelerinde bişey olmasın yoksa kaza illa ki olur bu arabayıda bir dikkate al derim abi...
    Bu da var bak alternatif bir araç olarak düşünürsen,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-otomatik-jazz-70828760/detay

• quote:

Bu da var bak alternatif bir araç olarak düşünürsen,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-otomatik-jazz-70828760/detay

Alıntıları Göster
    melıh hocamılgı alaka gostermıssın saolasın eksık olmafıkırlerını degerlendırıyorum hatta palıonun bu modelıınıde bakmadımdegıldusunmedımdegıl bır arada paıodanıcın kagıt gıbıkaportası var en kotuarabalardan vs dedıler sogudum ne dersın bukonuda acaba, bu arada 206 dan tamamen vazgectım, getse bakıyorum fıyatı cok dusuk degıl corsa desem sagalam ama 1999 modelıbıle 15 denasagı degıl, yıne fıkır verebılcek olursahtıyacımvar acıkcası,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2005-otomatik-triptonic-lpg-li-cok-temiz-speedgear-122331562/detay bunasılmesela bunlara en fazlakac pa verılebılır palıoun sped. lerıne

• quote:

melıh hocamılgı alaka gostermıssın saolasın eksık olmafıkırlerını degerlendırıyorum hatta palıonun bu modelıınıde bakmadımdegıldusunmedımdegıl bır arada paıodanıcın kagıt gıbıkaportası var en kotuarabalardan vs dedıler sogudum ne dersın bukonuda acaba, bu arada 206 dan tamamen vazgectım, getse bakıyorum fıyatı cok dusuk degıl corsa desem sagalam ama 1999 modelıbıle 15 denasagı degıl, yıne fıkır verebılcek olursahtıyacımvar acıkcası,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2005-otomatik-triptonic-lpg-li-cok-temiz-speedgear-122331562/detay bunasılmesela bunlara en fazlakac pa verılebılır palıoun sped. lerıne

2005 model 138binde buna bakana dek bu arac daha iyi bence hem 100.000 km alti hemde 2007 model rengide tutulan bir renk bu araci bi sor incelettir arastir.Perti agir hasar kaydi komple boyasi yoksa bu araci tiko para 15-16 arasina pazarlik yap ve al bence 2007 model araba icabinda aciliyet aninda satma durumun olsa satilirda...Abi butcen kisitli bir ikincisi piyasada ki hemen hemen cogu arabanin sacı kagit gibi onu diyenler neye biniyor bmwye mercedesemi
    agzi olan konusuyor bakma millete sen.Milyon kere 2000 model corsaya,clioya,206ya binecegime 2007 Palioyu tercih ederim.Dedigim gibi sen bu arabayi arastir eger sorunu yoksa 15den kapiyi ac param hazir tiko para gelip aliyorum de ve al arabayi yok mok dersede butcem bu ciddi aliciyim de 250-250 arttir fiyati zar zor 15.500a cikart adama son paran oldugunun ve gercekten ciddi alici oldugunun hissiyatini ver anlayacagin bi sekilde araci ucuza maal et cunku gel git yol masrafin noter masrafin sigorta masrafin olacak o yani bu yani 700-800 lira civari masrafin olacak.Tabu arabada extra masraf yoksa ki varsa da adamla konus onlarida dus adamdan.

• Getzide sil kafandan ayrica hic tavsiye etmiyorum ve ici hb sinifinin en dar olani unonun gunumuz teknilojisine uyarlanmis hali cok egreti bir araba.Esas bu araba kagit gibi...
  • quote:

Getzide sil kafandan ayrica hic tavsiye etmiyorum ve ici hb sinifinin en dar olani unonun gunumuz teknilojisine uyarlanmis hali cok egreti bir araba.Esas bu araba kagit gibi...
    @melih3688
    Getz'den yada uno'dan bi habersiniz sanırım, uno nereeee getz nereee. HB sınıfı diye bi sınıf yok, getz B segmenti ve segmentinin hacminde. Uno'nun karşılığı atos'dur yada i10.

@sporcu51
    Ben eşime swift almıştım, 1-2 aya kadar satıp jazz yada getz alacağım. Jazz yakıt olarak çok iyi ama fiyat olarak biraz yüksek geziyor piyasası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSC Performans

@melih3688
    Getz'den yada uno'dan bi habersiniz sanırım, uno nereeee getz nereee. HB sınıfı diye bi sınıf yok, getz B segmenti ve segmentinin hacminde. Uno'nun karşılığı atos'dur yada i10.

@sporcu51
    Ben eşime swift almıştım, 1-2 aya kadar satıp jazz yada getz alacağım. Jazz yakıt olarak çok iyi ama fiyat olarak biraz yüksek geziyor piyasası.

@Muhalif insan(!)

Ozur dilerim pardon getzin onunde onumu ilikleyip,padisahim cok yasa demeliydim.Ben nasil boyle bir hata yaparim rols royce'un veliahtina sen dandiksin derim.Gercekten ayip etmisim.Gunumuz teknolojisinin unosu derken ic hacim anlaminda dedim.Tamam o zaman ha 107 ha getz ha C1 ha getz i20 degil sonucta bu aracin ic hacmi (!)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MSC Performans

@melih3688

@sporcu51

@Muhalif insan(!)

Ozur dilerim pardon getzin onunde onumu ilikleyip,padisahim cok yasa demeliydim.Ben nasil boyle bir hata yaparim rols royce'un veliahtina sen dandiksin derim.Gercekten ayip etmisim.Gunumuz teknolojisinin unosu derken ic hacim anlaminda dedim.Tamam o zaman ha 107 ha getz ha C1 ha getz i20 degil sonucta bu aracin ic hacmi (!)

Alıntıları Göster
    @melih3688

Ben getz için idrak ettiğiniz gibi bir tanımlama yapmadım, uno'dan geniş dedim. Sıkıntınız var galiba...

Uno :
    Uzunluk=3689mm
    Genişlik=1562mm
    Yükseklik=1425mm
    Ağırlık=820kg

Getz :
    Uzunluk=3823mm
    Genişlik=1664mm
    Yükseklik=1494mm
    Ağırlık=1100kg

Jazz :
    Uzunluk=3900mm
    Genişlik=1695mm
    Yükseklik=1525mm
    Ağırlık=1075kg

Getz - Jazz hemen hemen aynı ebat ama "uno gibi" sıfatını sadece getz'e yakıştırıyorsanız sıkıntı sizde...

Birde "Kağıt Gibi" yazmışsınız, onada cevap vereyim ;

Uno :
     üstadlara  sorumvar öneriniz nedir 2 araç arasında

Getz :

Jazz :

Demek ki kağıt gibi değilmiş, demek ki birileri bilmeden/kullanmadan ön yargı ile yazıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 18 Mayıs 2013; 10:57:02 >

• 2007 GETZ 1.4 GLS DOCH MOTOR ARACIMA 6AY SABREDEREK KULLANDIM VE SATTIN EN KONFORSUZ ARACIMDI !!! HONDA ILE HYUNDAI'YI MUKAYESE EDIYORSANIZ DA SANIRIM SIZDE BIR PROBLEM VAR.KONUYU AMAC DISINA SAPTIRMAYIN VE BENIMLE GEREKSIZ POLEMIGE GIRMEYIN BIRAZ DAHA HYUNDAIYI SAVUNURSANIZ SIZIN KOMISYONLU HYUNDAI CALISANI OLDUGUNUZU DUSUNUCEM...
  • quote:

2007 GETZ 1.4 GLS DOCH MOTOR ARACIMA 6AY SABREDEREK KULLANDIM VE SATTIN EN KONFORSUZ ARACIMDI !!! HONDA ILE HYUNDAI'YI MUKAYESE EDIYORSANIZ DA SANIRIM SIZDE BIR PROBLEM VAR.KONUYU AMAC DISINA SAPTIRMAYIN VE BENIMLE GEREKSIZ POLEMIGE GIRMEYIN BIRAZ DAHA HYUNDAIYI SAVUNURSANIZ SIZIN KOMISYONLU HYUNDAI CALISANI OLDUGUNUZU DUSUNUCEM...
    Arkadaşım okuduğunu anlamıyorsan ben ne yapayım. Ben yukarda hiç jazz ile getz'i kıyasladım mı? Rüya mı görüyorsun?

Sen kalktın Uno - Getz benzetmesi yaptın, bende bu işten ne kadar anladığını gösterdim sana. Tabii ki jazz ile getz aynı değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.