Şimdi Ara

ustadlara ustalara soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • junesun hcam ozelden mesaj yazdım ulasttımı
  • juneSUN arkadsıma gercekden tesekkur ederım karslıksız olarak bu malzemeyı bana gonderdıgı ıcın Allah razı olun dıyecegım ne dıyım baska , elıemde bugun ıtıbarı ıle ulastı gayet guzel bır alete benzemekte
  • SUANDA ÜRÜNÜN OZELLIKLERI SU SEKILDEDIR SIMDI BEN BUNA KAC TANE KAC VATLIK HOPARLOR BAGLIYABILIRIM NASIL VE NESEKILDE VERIM ALABILIRIM AMACIMA UYGUN OLARAK ARKASINDA 8 TANE TANE FELAN CIKIS VAR

Ürün Özellikleri:

AC 5.1 SİSTEM

DİJİTAL RADYO (AF/FM)

DİJİTAL EKO

TOPLAM ÇIKIŞ GÜCÜ: 140 W

ÇIKIŞ GÜCÜ: 2 X 50 W

CENTER ÇIKIŞ GÜCÜ: 10 W

SURROUND ÇIKIŞ GÜCÜ: 2 X 10 W

FREKANS: 20 Hz - 20 KHz

2 RENKLİ ALÜMİNYUM PANEL

FUL FONKSİYON UZAKTAN KUMANDA

LCD EKRAN
  • gule gule kullan hocam. ısın gorulduyse ne mutlu bana.
  • http://www.bormuzik.com.tr/hop.htm
    bu siteye bir bak derim hoparlör için ama yine de ben hala bu tür sistemler satan herhangi bir dükkana uğraman taraftarıyım mesela izmir için çankaya ya gidersin bu tür malzemeler satan onlarca dükkanda mutlaka istediğini sağlayacak ürünler bulabilirsin fiyat kafanı kurcalıyorsa bu konuyuda satıcılar mutlaka çözüyor ve 40m2 için ideal birşeyler bulabilirsin dinleyip deneyebilirsin falan... bu tür avantajlar için kendin görüp satın alman bir satıcının tavsiyesini alman daha doğru olur çünkü burada konuşulanlar daha çok ev içi ve sinema üzerine senin gibi sorular soran arkadaşlara da yardımcı olmak tabiki istiyoruz ancak konuya yabancı olunca elden birşey gelmiyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.