Şimdi Ara

ustadlara ustalara soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklasık 40 metrekarelık açık bır alan bır ses duzenı kurmamız gerekıyor 5 artı 1 ıle bu iş olmazmıs ses dagılırmıs ses az kalırmıs ucuz yollu anfı ve ıkı hoparlor ıle vs vcd ıel bu ısı cozmek ıstemekteyız acaba nasıl ve ne almalıyız bır anfı ucuz bırsey ıkı hoparlor ve vcd ıle sorunu cozermıyız 200 250 ytl ye ısın ıcınden cıkılırmı hangı model ve ne tavsıye edersınız ve neye dıkkat edılmelıdır 100ytl ye satılan anfıler iş gormezmı yanar felan dıyorlar ne yapmaız lazım kac watlık almamız lazım bu konuda cok bır bılgım yok tesekkurler sımdıden

• iyi ama hoparloru vcd i ye baglayınca kaldırmaz denıyor anfıye gerek yokmu bunda
  • dostum 40 m2 yi kaliteli sesle doldurman için minimum 1500 ytl tutar diye düşünüyorum ..
  • misafır odası buyuklugunde bır acık alan 8 metreye 5 metre
  • senin için önemliyse (evinin bahçesidir ,parti veriyosundur ,yada müziği çok sevip kaliteli dinlemek istiyosundur vs.. vs..) o zman kesmes seni 300 400 lıralık muhabet.
  • yokmu yardım edecek arkadas...
  • biz şimdi burda marka model söyleriz onlar size gelmez fiyat olarak... nerede yaşadığınızı söylerseniz eminim bu işlerle ilgilenen merkezleri dükkanları vs. söyleyebilecek arkadaşlar olacaktır oralardan satıcıların da tavsiyeleri ile birşeyler ayarlayabilirsiniz zaten 40m2 çok da büyük bir alan değil pek zorlanacağınızı sanmıyorum kolay gelsin...
  • 250 ytl ile açıkalan ses sistemi kuraramazsın maalesef.

Ama 150 ytlye bir çift büyük osawa hoparlör (160+160 w) ve buna uygun gene noname bir anfi alırsın toplam 250 ye falan alabilirsin bu fiyata alabileceğin en güçlü sistem bu olurki genede pek bir ses alamazsın açıkalanda.
  • evet hakan aynen senin yazdığın gibi kurulacak alan ev mi ticari alanmı belli değil amaca göre ve istenilen müzik kalitesine göre sistemin kurulması gerekir

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

senin için önemliyse (evinin bahçesidir ,parti veriyosundur ,yada müziği çok sevip kaliteli dinlemek istiyosundur vs.. vs..) o zman kesmes seni 300 400 lıralık muhabet.
  • ülkemiz şartların da özellikle (fiyat konusundan bahsediyorum)hata yapmaya pek lüksümüz yok .onun için amatör ken bile(ki ben 875 le amatörlüğe terfi ettiğimi düşünüyorum )bir profösyonel edasında herşeyi inceleyip planlayıp kurcalamak kesinlikle çok önemli.
    yoksa maddi kayıp kacınılmaz spdır dostum .nacizhane düşüncem bu yönde.
  • kısaca su sekılde ifade edeyim, park alanında çarpisan otomobıl tarzı bır oyun alanı için ...
    yazdıklarınınzı ilgi ile okuyorum 3 gun içinde almam gerekli
  • ikinci el sitelerinde aradığın ürünleri bulabilirsin
    üstelik kötü markalara para vermemiş olursun

quote:

Orjinalden alıntı: sporcu51

yaklasık 40 metrekarelık açık bır alan bır ses duzenı kurmamız gerekıyor 5 artı 1 ıle bu iş olmazmıs ses dagılırmıs ses az kalırmıs ucuz yollu anfı ve ıkı hoparlor ıle vs vcd ıel bu ısı cozmek ıstemekteyız acaba nasıl ve ne almalıyız bır anfı ucuz bırsey ıkı hoparlor ve vcd ıle sorunu cozermıyız 200 250 ytl ye ısın ıcınden cıkılırmı hangı model ve ne tavsıye edersınız ve neye dıkkat edılmelıdır 100ytl ye satılan anfıler iş gormezmı yanar felan dıyorlar ne yapmaız lazım kac watlık almamız lazım bu konuda cok bır bılgım yok tesekkurler sımdıden
  • kac watlık hopalor gerekır anfının cıkısı varmıdır varsa hoparlor ıle uyumuu nasıl olmalıdır bunlar nasıl olucak acaba neye dıkkatetmek gerekır ıkı tane 100 wat yeterlımı mesela ne kadar ses verır bılemedıgım ıcın soruyorum
  • Benim tavsiyem size bir takım Bose 901 almanız.. Ama pahalı bir hoparlör.. Eğer bu çok tuzlu ve gereksiz derseniz Bose 251'de işinizi görür.. 251'ler 1000YTL civarı nakitte.. 901 ise 4000-4500 civarı..
  • hocam 200 250 ytl ye mal etmem gerek bu arada anfi oto anfisi olsa olmazmı acaba oto anfılerı 100 ytl cıvarında fazla ısınmadamı sorun cıkarır onlarda...
  • ?
  • Şimdi 8m x 5m, park alanında çarpisan otomobıl tarzı bır oyun alanı için, 250YTL bütçe ile ses sistemi kurulacak. Anlaşıldığı kadarıyla süper kalite ses almak gibi bir amaç yok ama o bütçeye mümkün olabilecek en güclü ve kaliteli ses elde etmek amaçlanıyor. Sanırım VCD-Player şeklinde bir CD çalar da hazırda mevcut. Bu durumda benim size naçizane tavsiyem:
    1 çift Pioneer TS-A6992 460 watt 5 yollu oto hoparlör: 135YTL
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-6992E-460X2-WATT-TWEETER-SOK-FIYAT_W0QQidZZ8481725
    1 adet JBL CS-60.2 2 kanal oto amfi: 130
    http://urun.gittigidiyor.com/JBL-CS60-2-2KANAL-ANFI-SIFIR-ORINAL-KUTUSUNDA_W0QQidZZ8598968
    260YTL yapar + 1 adet 220V-12V (veya14V) voltaj adaptörü (oto amfi için) + oto hoparlörler için mdf kabin=300-330YTL malolur.
    Bana sorarsanız, ana üniteniz (VCD Player veya her neyse) ortalama kalite bir ürün ise yukarıda önerdiklerimle oldukça güçlü ve kaliteli ses alırsınız.
    "Zor, olmaz, mümkün değil" demeyin. Çok daha geniş alana kurulu benzin istasyonlarında, 5-6m yüksek tavana yerleştirilen, oto-hoparlörlerden oldukça iyi ses geldiiğine sizler de şahit olmuşsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 28 Mart 2008; 6:46:39 >

• hocam valllahı bravo gercekden ıyı tespıt ettmıssın sıkıntımı aynen bahsettıgın gıbı dusunuyorum ve sartlarda aynende bu sekılde ...
    buradan anladıgı kadarı le oto amfısı de ısımıde gorur anlamdıgım kısım hoparlor kısmında bahsettıgınız hoparler yerıne normal buyuk hoparlor daha ıyı olmazmı bunlar oto haporlerı degılmı ybahsetmıs oldugunuz hoparlor..
    bunun dısında oto amfısı olmasada normal anfı bulunmazmı acaba 150 ytl ye felan dolayısıyla sadece vcd hoprlor ve anfı ıle sorunu cozmus olmazmıyım bahsettıgınız adaptor vs gıbı ıslemlere gerek kalmamıs olmazmı yalnısmı dusunuyorum acaba
  • evet 2 gunum kaldı
  • ustadım bende osawa marka anfı var. catıda oyle duruyor. 5.1 anfı ama streoda kullanabılırsın. kıtapcıgı nekadar dogru bılmıyorum 40w 8 ohm dıyordu sanırım. ben benım 80w 8 ohm pıoları 3 ay kadar sese yuklenmeden kullandım ses kalıtesı cok kotu degıl ıyıde degıl. hattada aktıf sub cıkısı bıle var. ılerde sub bıle eklersın. adresı pm at sana gondereyım. yanlız kargo sana aıt olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.