Şimdi Ara

ÜSTADLARDAN TV TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4x3,5metre ölçülerindeki oturma odam için tv bakıyorum. En geç 1 ay içerisinde almam gerekmektedir. İzleme mesafem 2-3.5 metre arasındadır. 3D ve smart çok önemli değildir, öndemli olan tv izleme kalitesidir. uydudan yayın izleyeceğim. Aşağıdaki tv lerden hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz tv var mı?

LG 50PB690V Plazma
    LG 50PH670S Plazma
    Samsung PS-51F4900 Plazma
    LG 50PM6900 Plazma
    LG 42LB730V LED
    LG 42LM765S LED
    LG 42LM765S LED
    LG 42LM765S LED
    Panasonic Viera TX-L42ETW60 LED
    Sony KDL-42W815B LED
    Sharp LC-46LE730EV LED

• Yok mu yardım edebilecek birileri
  • Sony 40R485b modelini aldim SD ve hd yayınlar mükemmel. 42w805b alacaktim Samsung ve LG te gore beni daha çok cekmisti ama son anda 3d ve smart kullanmayacagim için bu modeli aldim sizde 3d önemli değil derseniz ya ayni modeli yada 605b modelini alabilirsiniz 3d istiyosaniz da 805b yada 815b gayet güzel olabilir

Benim odam da ayni ebatlarda 40 Inc normal durdu 48 filan biraz abes kaçabilir. Tercihen 42 de olabilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lokdai38 e katılıyorum

yazdıklarınızdan aşağı yukarı tv olsun yeter gibi bir anlam çıkıyo.1500 liraya çıkmadan bu işi çözersiniz.geçen bi arkadaşa 1399 a 40' lg aldık smart tv si dahil.
    46' sony ler de 1500 civarında.
  • Bir kaç hafta önce samsung 40" h6470 led tvyi aldım şimdilik çok memnunum özellikle hd kanallarda tv farkını gösteriyor diğer sd yayınlar ise kanaldan kanala değişiyor.örnegin kanal t diye bi anadolu kanalı çamur gibi ama flash tv ona göre baya iyi kalıyor.

Ayrıca ne alırsanız alın kuruluma geldiklerinde testlerini yaptırın banding sorunu felan olmasın aman dikkat.Altta iki link veriyorum bunlarla banding testi yapabilirsiniz:

1-)https://www.youtube.com/watch?v=rafgrlO4l7w

2-)https://www.youtube.com/watch?v=p4tXNX-HS04

• Orhen41 merhaba, beklentilerimiz hemen hemen aynı 65 yaşındaki babam akşamdan akşama haber izler, annem ise gündüz kadın programları vs. bu yüzden smart tv ve 3D özelliği olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur(fiyat açısından)
    ben ise CNBC-e ve TV2 den dizi takip ediyorum, arada bir gece zaplıyorum, tek beklentim kaliteli görüntü ve tvnin şık olması (izleme mesafesi 2.5 metre) fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur, takipteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 2 Ekim 2014; 15:59:05 >
  • 42 lb 620,42lb670 ve 42lb 730 modellerini araştırıyorum..bı bak istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Tv Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhen41

4x3,5metre ölçülerindeki oturma odam için tv bakıyorum. En geç 1 ay içerisinde almam gerekmektedir. İzleme mesafem 2-3.5 metre arasındadır. 3D ve smart çok önemli değildir, öndemli olan tv izleme kalitesidir. uydudan yayın izleyeceğim. Aşağıdaki tv lerden hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz tv var mı?

LG 50PB690V Plazma
    LG 50PH670S Plazma
    Samsung PS-51F4900 Plazma
    LG 50PM6900 Plazma
    LG 42LB730V LED
    LG 42LM765S LED
    LG 42LM765S LED
    LG 42LM765S LED
    Panasonic Viera TX-L42ETW60 LED
    Sony KDL-42W815B LED
    Sharp LC-46LE730EV LED

Fiyat performans ürünü olarak 50ph670s tavsiye ederim.

• Lg de "v" karasal yayın var anlamında bide Plazma 3 kat fazla elektirik yakar ama sorun yaşınmıyor diye biliyorum
  • VESTEL SMART 32PF7175B 32 DVB-S LED LCD TV

Çözünürlük (piksel): Full HD (1920x1080)
    Ekran boyutu: 32"/81 cm
    SMART TV: Var
    Dahili HD Alıcılar: Var
    3D: Yok

Teknosa fiyatı 1000tl 100tl hediye çeki varmış fena değil şimdilik buna bakıyorum ama aynı fiyata aynı özellikte sony, samsung, phılıps, lg bulursam anında cayarım :)
     ÜSTADLARDAN TV TAVSİYESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 2 Ekim 2014; 19:35:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amicable_27

VESTEL SMART 32PF7175B 32 DVB-S LED LCD TV

Çözünürlük (piksel): Full HD (1920x1080)
    Ekran boyutu: 32"/81 cm
    SMART TV: Var
    Dahili HD Alıcılar: Var
    3D: Yok

Teknosa fiyatı 1000tl 100tl hediye çeki varmış fena değil şimdilik buna bakıyorum ama aynı fiyata aynı özellikte sony, samsung, phılıps, lg bulursam anında cayarım :)
     ÜSTADLARDAN TV TAVSİYESİ

güzel tv sirf vestel olmasi sizi vazgecirmesin dusunuyorsaniz alın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 55 veya 60 lık tv alacağım fiyat performans açısından tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bimexte bi arkadaş bana sharp lc60le752 yada 652 tavsiye etti 200 hz panel frekansı var dedi ama ben sitesinde sanki 100 hz gördüm. Gözü yormayan bi tv 2999 tl. Bide lc50le752 var. Bende bu ikisi arasında kaldım oda teknosada 2099 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: action11

Lg de "v" karasal yayın var anlamında bide Plazma 3 kat fazla elektirik yakar ama sorun yaşınmıyor diye biliyorum

Aslında plazmaya gönlüm kayıyor ama yine de korkuyor ve karar veremiyorum.
  • bu tv ye ek olarak 800-900 TL arası ananem için 106 ekran tv alacağım. Tavsiyeleri bekliyorum
  • bu tv yi almayın beş para etmez

1)renkler soluk ve cansız

2)canlı yayınlarda pancar gibi olyor insanların yüzü

3)bazı kanallaru uydu alıcısı bulamıyor power tv fbtv flash tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

55 veya 60 lık tv alacağım fiyat performans açısından tavsiyelerinizi bekliyorum..

LG 55LB870v veya Samsung 55h7000 diyorum. Ikisinden birini tercih edecektim tercihim kampanyaya denk gelince LG oldu. Gayet memnunum. Goruntu kalitesi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

55 veya 60 lık tv alacağım fiyat performans açısından tavsiyelerinizi bekliyorum..

LG 55LB870v veya Samsung 55h7000 diyorum. Ikisinden birini tercih edecektim tercihim kampanyaya denk gelince LG oldu. Gayet memnunum. Goruntu kalitesi iyi.

Nereden ve ne kadara satın aldınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Nereden ve ne kadara satın aldınız?

hepsiburada.com'dan 3.199 TL'ye aldim. Axess 125 TL chip para ve 100+100 toplamda 200 TL hediye ceki ve yaklasik 20 TL avantajix iadesiyle birlikte fiyati uyguna geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

bu tv yi almayın beş para etmez

1)renkler soluk ve cansız

2)canlı yayınlarda pancar gibi olyor insanların yüzü

3)bazı kanallaru uydu alıcısı bulamıyor power tv fbtv flash tv

hangi tv beş para etmez?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.