Şimdi Ara

Ustalar Konuya Lütfen *** RNS-510 / Bluetooth / Geri Gorus Kamerasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Güvenli otoparkın yoksa taktırma derim rns 510u yerler.

Kapali ve ozel guvenlikli otopark var, o yonden yana problemim yok hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Şaşmaz sanayi de bir yeri var arkadaşın Asıl meslek makina mühendisi idi sanırım ama işinde çok iyi bir arkadaş Vw forumlarına bakarsanız zaten birçok kişi tanıyor kendisini Telefon açın, fiyat alın ki fiyatlarının size uyacağını tahmin ediyorum Adresini alın ve yerine gidin İçinize sinerse yaptırırsınız

Linkte yaptığı işlerle ilgili açıklamalar da var

https://www.facebook.com/VAGSTORES?ref=profile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Su ürüne 5000 tl vermeyi düşünüyorsanız ,

artık forum dışısin

Valla bilemedim hocam ondan bilenlere danismak icin konu actim.. Geri gorus kamerasi ve bluetooth sistemine fazla para soyledi onun farkindayim..

Amblem kameranın fiyatını bilemem ama plakalik görüş kamerası ,Bluetooth, navi dvd vs. 1200 e rahat halledersiniz. Muadil ürünlerde yuksek kalite ürünler var ve cok daha fazla özellik barındırıyor. Bence buna takilmayin.

Amblem olan cok havalı farkındayım ,bence şart değil.

Hocam plakalik olan kamera sisteminede 900 lira dedi, bu sisteme daha sonra dijital tv yayin modulude baglanabiliyormus.. Amblem kamera sistemine baglanamiyormus, baglanabilecek bile olsa maliyeti yukselir dedi..

Muadil urun olarak ne onerirsiniz..? Araba 2008 model passat

hocam açıkçası arkadaşım golf 6 sında kullanıyor, oem ürün ve 3 yıldır sıkıntı yok.

mesela şu ürün;

http://www.oemnavigasyon.com/VOLKSWAGEN-PASSAT-JETTA-POLO-TIGUAN-CADDY-T5-GOLF-TOURAN-NAVIGASYON-DVD-MULTIMEDYA-OEM-CIHAZI,PR-415.html

Gerçekten bluetooth kit için 750 lira vermek çok çok fazla kanaatimce. tabi mali durumlar herkese göre değişebilir.

linkini verdiğim cihaza benzer cihazlar istediğiniz özelliklerin fazlasını çok daha ucuza sunuyor, üstelik direksiyondaki tuşları tek tek görevlendirerek kumanda edebiliyorsunuz. araca tam uyumlu.

derseniz ki ben daha daha özellik isterim android olanlara bakın.

belki sizin isteğinizin dışına çıktı ama 5000 nere bu fiyatlar nere.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Şaşmaz sanayi de bir yeri var arkadaşın Asıl meslek makina mühendisi idi sanırım ama işinde çok iyi bir arkadaş Vw forumlarına bakarsanız zaten birçok kişi tanıyor kendisini Telefon açın, fiyat alın ki fiyatlarının size uyacağını tahmin ediyorum Adresini alın ve yerine gidin İçinize sinerse yaptırırsınız

yarın kendisini arar bir konuşurum, olmazsa dükkanına girerim yerinde görüşülür konuşulur..

hocam öneriniz ve tavsiyeniz için teşekürler ama nedense oem ürünlere sıcak bakamıyorum.. :( @mr.big

• Geri görüş kamerası 1.200 lira

Ben 2012 a3 aracıma yetkili servisinde taktığı Zenec marka mmı taktım distribütöründe 2.800 tl ye.12 ay kredi kartı taksitle 3.000 e geldi.

Geri görüş kamerası montaj dahil 450 tl.

İcinde bt , dvd izleme , klipli müzik video oynayma , tr navigasyon , usb ve aux var.

Malzeme kalitesi 10 numara ve dokunmatiği diğer cakma cin malı gibi BASMATİK değil bildiğin cok hassas dokunmatik.

aracınız ne bilmiyorum ama Zenec i arastırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 7 Mart 2014; 0:30:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Geri görüş kamerası 1.200 lira

Ben 2012 aracıma yetkili servisinde taktığı Zenec marka mmı taktım distribütöründe 2.800 tl ye.12 ay kredi kartı taksitle 3.000 e geldi.

İcinde bt , dvd izleme , klipli müzik video oynayma , tr navigasyon , usb ve aux var.

Malzeme kalitesi 10 numara ve dokunmatiği diğer cakma cin malı gibi BASMATİK değil bildiğin cok hassas dokunmatik.

araç b6 kasa passat highline, yukarıdaki arkadaşın verdiği linkteki numarayı yarın arayıp fiyat alacam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Geri görüş kamerası 1.200 lira

Ben 2012 aracıma yetkili servisinde taktığı Zenec marka mmı taktım distribütöründe 2.800 tl ye.12 ay kredi kartı taksitle 3.000 e geldi.

araç b6 kasa passat highline, yukarıdaki arkadaşın verdiği linkteki numarayı yarın arayıp fiyat alacam..

Siz zenec i de arastırın.Zenec türkiye yazın cıkar google da.

Allah askına gidip 5-6 bin tl vermeyin suna.ben nisan ayında yayına basladıklarında dijital tv alıcısıda taktıracağım.300-400 euro mu ne demişlerdi bikac ay once.

• quote:

quote:

yarın kendisini arar bir konuşurum, olmazsa dükkanına girerim yerinde görüşülür konuşulur..

hocam öneriniz ve tavsiyeniz için teşekürler ama nedense oem ürünlere sıcak bakamıyorum.. :( @mr.big

Ben takılabilecek ürünlerden hepsini taktım ve denedim İlk önce rcd510 aldım daha sonra necvox, zenec ve en sonunda rns510 aldım Rns510 un diğer cihazlarla uzaktan yakından alakası yok ve bunu sadece kullanan anlar Rns510 dan sonra ise zenec gelir Zenec özelliklerine göre fiyatı uygundur ama kesinlikle rns510 ile uzakatan yakından alakası yoktur Rns510 ekran ve ses kalitesi benzersizdir Eğer bu işin en iyisi olsun varsın biraz pahalı olsun derseniz düşünmeye bile gerek yok rns510 Yok özellik fazla olsun fiyat uygun olsun derseniz zenec derim Bu arada zenec Türkiye distrbütörü doğuş otodur Türkiye de yetkili satıcı ve servis olarak tek yer de yine doğuş otodur Çok başarılı bir cihaz ama rns 510 bir başka

Şimdiki aracımda rcd510 var Yine rns510 alayım diyorum ama bulunduğum yer hırsızlık konusunda 1 numara olduğu için taktıramıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Ben takılabilecek ürünlerden hepsini taktım ve denedim İlk önce rcd510 aldım daha sonra necvox, zenec ve en sonunda rns510 aldım Rns510 un diğer cihazlarla uzaktan yakından alakası yok ve bunu sadece kullanan anlar Rns510 dan sonra ise zenec gelir Zenec özelliklerine göre fiyatı uygundur ama kesinlikle rns510 ile uzakatan yakından alakası yoktur Rns510 ekran ve ses kalitesi benzersizdir Eğer bu işin en iyisi olsun varsın biraz pahalı olsun derseniz düşünmeye bile gerek yok rns510 Yok özellik fazla olsun fiyat uygun olsun derseniz zenec derim Bu arada zenec Türkiye distrbütörü doğuş otodur Türkiye de yetkili satıcı ve servis olarak tek yer de yine doğuş otodur Çok başarılı bir cihaz ama rns 510 bir başka

Şimdiki aracımda rcd510 var Yine rns510 alayım diyorum ama bulunduğum yer hırsızlık konusunda 1 numara olduğu için taktıramıyorum :)

Hocam gunaydin, bugun senin linkini verdigin yerle iletisim kuracam ve yaptirmayi istediklerim icin oradan da fiyat alacam..

• arkadaş aklına esen otomobil genele konu açıyor

Ses ve Görüntü Sistemleri başlığı var, usta arıyorsanız orada
  • @ozay06 hocam senin söylediğin yerle az önce telefon görüşmesi yaptım ama bu arkadaş mesut elektronikten de yüksek fiyat verdi..

RNS-510 sıfır kapalı kutulu cihaz 3.200 lira dedi (en son veriyon yüklüymüş)
    Bluetooth kit için 850 lira dedi (bütün telefonlarla eşlenebiliyormuş)
    Amblem kamera içinse 1.300 lira dedi (ekran görüntüsü hareketli olanmış, hareketsiz olana 1.100 lira dedi)
    Plakalık kamera varmış ama çin malı dedi 550 lira
    Getway 350 lira (bu değişedebilir, değişmeyedebilir dedi)

Genel toplamda 5.500 lira para çıkardı, işçilik montaj dahil olarak..

RNS-510 için ikinci el cihaz istedim, kendisinin kefil olup garantisinin vereceği şekilde.. Pazartesi gününe kadar araştırma yapacağım dedi, haberleşeceğiz.. RNS-510 ikinci elleri 1.500 lira civarında çok rahat bulunabiliyor, toplam maliyeti bu şekilde düşürebilirim gibi..

• RNS,kamera (amblem) ve premium rsap destekli bluetooth kiti aracımda var yaklasık 3 yıldır kullanıyorum.
    RNS tavsiye ederim kameraya alısınca cok guzel oluyor yaptırılabilir, telefon kiti cok gereksiz Bence almayın.
    Bu arada kamera kabloları için döşemelerin söküleceğini bilmekte fayda var. arac alınırken bunların alınması manntıklı hem ucuz hem sorunsuz.
    Sonradan ekletmek can sıkabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hortlek

RNS,kamera (amblem) ve premium rsap destekli bluetooth kiti aracımda var yaklasık 3 yıldır kullanıyorum.
    RNS tavsiye ederim kameraya alısınca cok guzel oluyor yaptırılabilir, telefon kiti cok gereksiz Bence almayın.
    Bu arada kamera kabloları için döşemelerin söküleceğini bilmekte fayda var. arac alınırken bunların alınması manntıklı hem ucuz hem sorunsuz.
    Sonradan ekletmek can sıkabilir..

çok doğru söylüyorsun hocam ama işte arabayı ikinci el olarak aldığımdan dolayı sonradan yaptırmak istiyorum.. bluetooth kite olmuşken hepsi olsun sonradan bir daha sök tak yaptırmak istemediğimden dolayı.. bilemiyorum, kime sorsam fiyat alsam hiçbirisinin fiyatı diğerini tutmuyor.. hepsi farklı farklı fiyat çekip maliyeti yükseltiyor anlamadım gitti kim doğru söylüyor.. :(

• yukarı, belki fikir veren yardımcı olan çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

Facebook uzerinden iletisime gectim, cevap bekliyorum..

Telefonla ulaştım dükkanından aradım, Ferhat bey dükkanda değilmiş montaj yapıyormuş cep telefonunu verdiler cepten arayabilirsin dediler.. Cep telefonundan aradım Ferhat beyi, müsaitseniz sormak yaptırmak istediğim bazı şeyler var dedim, ne soracaksan çabuk sor işim var montaj yapıyorum dedi.. Sormadan teşekür edip kolay gelsin deyip telefonu kapattım.. Sizin öve öve bitiremediğiniz Aydın Elektronik Ferhat Bey müşterisine bu şekildemi davranıyor, ben daha telefonu kapatmadan kendisi kapattı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 8 Mart 2014; 10:50:20 >

• quote:

Telefonla ulaştım dükkanından aradım, Ferhat bey dükkanda değilmiş montaj yapıyormuş cep telefonunu verdiler cepten arayabilirsin dediler.. Cep telefonundan aradım Ferhat beyi, müsaitseniz sormak yaptırmak istediğim bazı şeyler var dedim, ne soracaksan çabuk sor işim var montaj yapıyorum dedi.. Sormadan teşekür edip kolay gelsin deyip telefonu kapattım.. Sizin öve öve bitiremediğiniz Aydın Elektronik Ferhat Bey müşterisine bu şekildemi davranıyor, ben daha telefonu kapatmadan kendisi kapattı..

gidip görüşseydin sende kimbilir günde kaç kişi sizin gibi arıyordur

ki zaten montaj yapıyormuş işini gücünü bırakıp tek seninlemi ilgilenicek

bence sen kalk zahmet et arabanıda al gidip bi sor

• quote:

quote:

gidip görüşseydin sende kimbilir günde kaç kişi sizin gibi arıyordur

ki zaten montaj yapıyormuş işini gücünü bırakıp tek seninlemi ilgilenicek

bence sen kalk zahmet et arabanıda al gidip bi sor

Benimle bütün gün telefonda sohbet edecek hali yok, en fazla 3dk 5dk konuşacak, istediğim ürünler elinde var mı yok mu varsa ücretleri ne kadar bunları söyleyecek.. Benimle konuşup bilgi verdiği süre içerisinde elindeki işi herhalde yarım kalmaz yada gecikmeye uğramaz.. Kalk git demişsiniz, hem evime uzak hemde sizin dediğiniz gibi yapıp gitmiş olsaydım kendisi zaten dükkanda değilmiş boşa gitmiş olacaktım.. Bana fiyat vermeden, istediklerim elinde var mı yok mu bilmeden gitmenin bir manası yok.. Her radyocunun, elektronikcinin dükkanına gitseydim evin yolunu bulamazdım.. Lütfen yazarken konuşurken biraz mantıklı düşünüp yazalım..

• quote:

Benimle bütün gün telefonda sohbet edecek hali yok, en fazla 3dk 5dk konuşacak, istediğim ürünler elinde var mı yok mu varsa ücretleri ne kadar bunları söyleyecek.. Benimle konuşup bilgi verdiği süre içerisinde elindeki işi herhalde yarım kalmaz yada gecikmeye uğramaz.. Kalk git demişsiniz, hem evime uzak hemde sizin dediğiniz gibi yapıp gitmiş olsaydım kendisi zaten dükkanda değilmiş boşa gitmiş olacaktım.. Bana fiyat vermeden, istediklerim elinde var mı yok mu bilmeden gitmenin bir manası yok.. Her radyocunun, elektronikcinin dükkanına gitseydim evin yolunu bulamazdım.. Lütfen yazarken konuşurken biraz mantıklı düşünüp yazalım..

mantık küpü öncelikle kendisi yoksa yetkili birisi vardır çoluk çocuğa bırakmaz dükkanı yetkili biirsini isteyip yada dükkanda çıkan ilk kişiye söylerdin sorarsın zaten var yada yok der

sen yinede kalk git geçen aramıştım böyle böyle demiştin hatırladın mı falan de hem hatırlamış olur muhabbet edersiniz.

ters zamanına denk gelmişsindir belkide neyse uzatmaya gerek yok nede olsa ben para kazanmıyorum bu işten sadece yapabilecek bir yer söyledim eğer yok ben memnun kalmam dersen birde şuraya bak

https://www.facebook.com/pages/Toxıc-Bass-Car-Audıo-Systems/154196001270296?ref=ts&fref=ts

• quote:

quote:

mantık küpü öncelikle kendisi yoksa yetkili birisi vardır çoluk çocuğa bırakmaz dükkanı yetkili biirsini isteyip yada dükkanda çıkan ilk kişiye söylerdin sorarsın zaten var yada yok der

sen yinede kalk git geçen aramıştım böyle böyle demiştin hatırladın mı falan de hem hatırlamış olur muhabbet edersiniz.

ters zamanına denk gelmişsindir belkide neyse uzatmaya gerek yok nede olsa ben para kazanmıyorum bu işten sadece yapabilecek bir yer söyledim eğer yok ben memnun kalmam dersen birde şuraya bak

https://www.facebook.com/pages/Toxıc-Bass-Car-Audıo-Systems/154196001270296?ref=ts&fref=ts

Konusma ve hitap seklinize dikkat edin, yardimci olmaya calistiginiz icinde tesekurler..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.