Şimdi Ara

Ustalar Konuya Lütfen *** RNS-510 / Bluetooth / Geri Gorus Kamerasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aracima RNS-510 model ekranli teyp taktirmak istiyorum ve buna bagli olarak bluetooth kit ve geri gorus kamerasida ilave etmek istiyorum.. Butun bu isleri Ankara'da yaptirabilecegim bir yer var mi..?

Teyp orijinal cikma saglam calisir ikinci elde olabilir, sorun degil.. Ama muadil urunler dusunmuyorum.. Yardimci olursaniz cok memnun olurum..

İstanbulda olsaydim Ender Elektronikte yaptirirdim herhalde..,

Ekleme: Bugün Ankara Mesut Elektroniğe gittim fiyat almak için;

RNS-510: 2.000 lira 100 lira montaj parası(2.200 liraya müşteriye takmışlar, sonra müşteri başka cihaz aldığı için boşa çıkmış. 2.el cihaz Mesut Elektronik tarafından 6 ay garanti veriliyor)

Amblem geri görüş kamerası: 1.200 lira orijinal sıfır ürün. (Plakalık kamera 900 lira orijinal sıfır ürün, bu ürüne tv modülüde bağlanabiliyormuş, dijital yayın modülü)

Bluetooth: 1.300 lira orijinal sıfır ürün.

Akünün bitmemesi için modül 75 lira ama buna "sendekini söker bunu takarım para almam" dedi.

Birşey daha söyledi ama unuttum onada 450 lira dedi.

Bütün bunlar hepsi dahil 5.000 lira olur dedi, programlamada yapabiliyormuş onada para almam dedi bütün bunlar olursa dedi. Programlama 75 liraymış normalde.

Ekleme-2: Vag Store'dan Ali Beyle yaptığım telefon görüşmesinde aldığım fiyatlar;

RNS-510 sıfır kapalı kutulu cihaz 3.200 lira dedi (en son veriyon yüklüymüş)
    Bluetooth kit için 850 lira dedi (bütün telefonlarla eşlenebiliyormuş)
    Amblem kamera içinse 1.300 lira dedi (ekran görüntüsü hareketli olanmış, hareketsiz olana 1.100 lira dedi)
    Plakalık kamera varmış ama çin malı dedi 550 lira
    Getway 350 lira (bu değişedebilir, değişmeyedebilir dedi)

Genel toplamda 5.500 lira para çıkardı, işçilik montaj dahil olarak..

RNS-510 için ikinci el cihaz istedim, kendisinin kefil olup garantisinin vereceği şekilde.. Pazartesi gününe kadar araştırma yapacağım dedi, haberleşeceğiz.. RNS-510 ikinci elleri 1.500 lira civarında çok rahat bulunabiliyor, toplam maliyeti bu şekilde düşürebilirim gibi..

Ekleme-3: Gençlik Caddesine gelmeden ışıkların orada Yılmaz Elektronik var ve fiyatları;

RNS-510 için 6.000 lira, ikinci el ürüne ise 3.500 lira fiyat verdi..
    Amblem geri görüş kamerasına 1.500 - 1.800 lira arasında söyledi..
    Bluetooth kit içise 1.500 lira söyledi..

Bana benim istediklerimi değilde ısrarla kendisinin tavsiyesi olan Kenwood ürünü önerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 8 Mart 2014; 8:08:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara'da bu işin en iyisini mesut elektronik yapar.Can can kartex vs direk geçin onları.
    Adres:Emek 4. cadde no: 37/A tel 0312 222 99 77
    Not:Diğer multimedya ve navigasyon uygulaması yapanlardan daha tuzludur fiyatları. Ama şunuda bilin insanlar sl63 amg, m5 tarzı araçları hiç düşünmeden bırakıyorlar(buda işçilikleri ve ne kadar profesyönel olduklarının göstergesi)Tecrübe ilede sabittir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Ankara'da bu işin en iyisini mesut elektronik yapar.Can can kartex vs direk geçin onları.
    Not:Diğer multimedya ve navigasyon uygulaması yapanlardan daha tuzludur fiyatları. Ama şunuda bilin insanlar sl63 amg, m5 tarzı araçları hiç düşünmeden bırakıyorlar(buda işçilikleri ve ne kadar profesyönel olduklarının göstergesi)Tecrübe ilede sabittir)

İs cikisi gitmeyi planliyorum, umarim piyasa fiyati uc asagi bes yukari belli olan teyp, kit, kamera gibi malzemelere sahin parasi cekmezler..

Baska onerebileceginiz bir yer var mi hocam, alternatif olmasi acisindan..

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Ankara'da bu işin en iyisini mesut elektronik yapar.Can can kartex vs direk geçin onları.

İs cikisi gitmeyi planliyorum, umarim piyasa fiyati uc asagi bes yukari belli olan teyp, kit, kamera gibi malzemelere sahin parasi cekmezler..

Hocam onlar zaten (kamera ve kit için konsuyorum) hediye kameraya para mara almazlar.Birde işte cancan katrex gibi yerler var ama onlarda hep kıro tipli insanlar topluluğu görseniz arabanızı açtırmak istemezsiniz.Zaten bu verdiğim yere gidin sonra kendi bildiğiniz yerlere gidin arada her alanda uçurum var...Kendinizde fark edeceksiz.Kesinlikle bir gelirim rantım mevcut değil ben yapdırdım çokta memnun kaldım o yüzden söylüyorum.
    http://www.mesutelektronik.com/

• quote:

quote:

quote:

Hocam onlar zaten (kamera ve kit için konsuyorum) hediye kameraya para mara almazlar.Birde işte cancan katrex gibi yerler var ama onlarda hep kıro tipli insanlar topluluğu görseniz arabanızı açtırmak istemezsiniz.Zaten bu verdiğim yere gidin sonra kendi bildiğiniz yerlere gidin arada her alanda uçurum var...Kendinizde fark edeceksiz.Kesinlikle bir gelirim rantım mevcut değil ben yapdırdım çokta memnun kaldım o yüzden söylüyorum.
    http://www.mesutelektronik.com/

Tesekurler, aksam is cikisi gitmeye calisacam.. Buraya tekrar yazarim..

• quote:

RNS-510: 2.000 lira 100 lira montaj parası(2.200 liraya müşteriye takmışlar, sonra müşteri başka cihaz aldığı için boşa çıkmış. 2.el cihaz Mesut Elektronik tarafından 6 ay garanti veriliyor)

Amblem geri görüş kamerası: 1.200 lira orijinal sıfır ürün. (Plakalık kamera 900 lira orijinal sıfır ürün, bu ürüne tv modülüde bağlanabiliyormuş, dijital yayın modülü)

Akünün bitmemesi için modül 75 lira ama buna "sendekini söker bunu takarım para almam" dedi.

Bütün bunlar hepsi dahil 5.000 lira olur dedi, programlamada yapabiliyormuş onada para almam dedi bütün bunlar olursa dedi. Programlama 75 liraymış normalde.

Sen ne diyorsun hocam, verilir mi bu kadar para

• 5k değmez bence yazık o paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JVC Kamera sorunu lütfen bakin !
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok fazla sanki fiyati

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

5k değmez bence yazık o paraya

Bilemiyorum ki hocam, aslinda biraz indirim yapsaydi daha iyi olabilirdi.. Cok kararsiz kaldim..

• Bu ise verecek 5000tl varsa gidin arabayi yeneyin.
    Millette ne para var arkadas ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Bu ise verecek 5000tl varsa gidin arabayi yeneyin.
    Millette ne para var arkadas ya :)

Arabayi yenileyin demek istediniz galiba, zaten yeni aldim 10 gun oluyor hocam :)

• Su ürüne 5000 tl vermeyi düşünüyorsanız ,

artık forum dışısin

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Su ürüne 5000 tl vermeyi düşünüyorsanız ,

artık forum dışısin

Valla bilemedim hocam ondan bilenlere danismak icin konu actim.. Geri gorus kamerasi ve bluetooth sistemine fazla para soyledi onun farkindayim..

• quote:

quote:

artık forum dışısin

Valla bilemedim hocam ondan bilenlere danismak icin konu actim.. Geri gorus kamerasi ve bluetooth sistemine fazla para soyledi onun farkindayim..

Amblem kameranın fiyatını bilemem ama plakalik görüş kamerası ,Bluetooth, navi dvd vs. 1200 e rahat halledersiniz. Muadil ürünlerde yuksek kalite ürünler var ve cok daha fazla özellik barındırıyor. Bence buna takilmayin.

Amblem olan cok havalı farkındayım ,bence şart değil.

• quote:

Arkadaslar aracima RNS-510 model ekranli teyp taktirmak istiyorum ve buna bagli olarak bluetooth kit ve geri gorus kamerasida ilave etmek istiyorum.. Butun bu isleri Ankara'da yaptirabilecegim bir yer var mi..?

Teyp orijinal cikma saglam calisir ikinci elde olabilir, sorun degil.. Ama muadil urunler dusunmuyorum.. Yardimci olursaniz cok memnun olurum..

Arabayı yeni almışsınız hayırlı olsun aöa biranlık gaza gelmeyin derim. Bir zamanlar bizde çok heveslenmiştik iyiki yaptırmamışız. Satarken emaresi okunmuyor alıcı banane diyor resmen. Gidin görürsünüz aksesuarlı araç heleki sonradan takılmalar para etmiyor. 5.000 çok para bu iş için. Ayrıca okadar da kullanışlı özellik katmıyor rns 510 sıkıntı maplerde sorun çıkabiliyor tam verimli değil. Size önerim illa navigasyon diyorsanız bunun için yapılmış cihaz almanız. Bence değmez.

• quote:

quote:

quote:

artık forum dışısin

Amblem kameranın fiyatını bilemem ama plakalik görüş kamerası ,Bluetooth, navi dvd vs. 1200 e rahat halledersiniz. Muadil ürünlerde yuksek kalite ürünler var ve cok daha fazla özellik barındırıyor. Bence buna takilmayin.

Amblem olan cok havalı farkındayım ,bence şart değil.

Hocam plakalik olan kamera sisteminede 900 lira dedi, bu sisteme daha sonra dijital tv yayin modulude baglanabiliyormus.. Amblem kamera sistemine baglanamiyormus, baglanabilecek bile olsa maliyeti yukselir dedi..

Muadil urun olarak ne onerirsiniz..? Araba 2008 model passat

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Arkadaslar aracima RNS-510 model ekranli teyp taktirmak istiyorum ve buna bagli olarak bluetooth kit ve geri gorus kamerasida ilave etmek istiyorum.. Butun bu isleri Ankara'da yaptirabilecegim bir yer var mi..?

Arabayı yeni almışsınız hayırlı olsun aöa biranlık gaza gelmeyin derim. Bir zamanlar bizde çok heveslenmiştik iyiki yaptırmamışız. Satarken emaresi okunmuyor alıcı banane diyor resmen. Gidin görürsünüz aksesuarlı araç heleki sonradan takılmalar para etmiyor. 5.000 çok para bu iş için. Ayrıca okadar da kullanışlı özellik katmıyor rns 510 sıkıntı maplerde sorun çıkabiliyor tam verimli değil. Size önerim illa navigasyon diyorsanız bunun için yapılmış cihaz almanız. Bence değmez.

Tesekurler hocam, aslinda uzun zamandir arastiriyorum.. Ama bugun fiyat aldiktan sonra acikcasi cok ikilemde kaldim, yaptirmak istediklerim cok guzel ama fiyatida bir okadar cok.. Ben kendi arastirmalarim dogrultusunda butun hepsini 3.500 lira civarinda cikariyordum.. Ama hep farkli farkli kisilerden aliyorum, saglam mi cikar bozuk mu cikar orasi var..

• Hocam bu işlere yakın değişiklikleri eski araçlarıma iki kez yaptırdım

Rns 510 için 1.500-1.750 tl civarı ürünler bulabilirsiniz ve 200 tl montaj çok çok pahalı Daha uygun montaj yapan yerler var Montaj zaten cihazı sök tak soketi sök tak 4 vida ve toplamda 3-4 dakika sürüyor Gps antenini de 10 dk civarı uğraşıyorlar ve 200 tl çok ama çok tuzlu bir fiyat bana göre
    Ayrıca aracınızı nereye bırakıyorsunuz bilmiyorum ama rns510 piyasa da hırsızlar açısından çok tutulan bir cihaz :) Kapalı garajınız yoksa aracın üzerinde fazla yaşamaz :)

Geri görüş kamerasını maliyet düşürme açısından size tavsiyem sony lensli 150 tl lik plakalık kamera olur Tercih sizin

Bluetoth kit ise 750 tl civarına bulursunuz Takma ve Kodlaması da 100 tl yi geçmez diye düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-vw-bluetooth-kit-7p6035730-k-j-volswagen-153379100/detay

Bu ilandaki arkadaşa 20 gün önce sis farı ve hız sabitleyici montaj+kodlama yaptırdım Çok efendi ilgili bir arkadaş İsterseniz buradan da bir fiyat alın

Ben eski araçlarıma (2010-2011 Golf 6) başka forumdaki arkadaşlarımız aracılığı ile montaj yaptırdığım için sadece ürünlere para vermiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Hocam bu işlere yakın değişiklikleri eski araçlarıma iki kez yaptırdım

Rns 510 için 1.500-1.750 tl civarı ürünler bulabilirsiniz ve 200 tl montaj çok çok pahalı Daha uygun montaj yapan yerler var Montaj zaten cihazı sök tak soketi sök tak 4 vida ve toplamda 3-4 dakika sürüyor Gps antenini de 10 dk civarı uğraşıyorlar ve 200 tl çok ama çok tuzlu bir fiyat bana göre
    Ayrıca aracınızı nereye bırakıyorsunuz bilmiyorum ama rns510 piyasa da hırsızlar açısından çok tutulan bir cihaz :) Kapalı garajınız yoksa aracın üzerinde fazla yaşamaz :)

Geri görüş kamerasını maliyet düşürme açısından size tavsiyem sony lensli 150 tl lik plakalık kamera olur Tercih sizin

Bluetoth kit ise 750 tl civarına bulursunuz Takma ve Kodlaması da 100 tl yi geçmez diye düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-vw-bluetooth-kit-7p6035730-k-j-volswagen-153379100/detay

Bu ilandaki arkadaşa 20 gün önce sis farı ve hız sabitleyici montaj+kodlama yaptırdım Çok efendi ilgili bir arkadaş İsterseniz buradan da bir fiyat alın

Ben eski araçlarıma (2010-2011 Golf 6) başka forumdaki arkadaşlarımız aracılığı ile montaj yaptırdığım için sadece ürünlere para vermiştim

Hocam rns 510 ve bluetooth kit icin bende ayni fiyatlari buldum, amblem kamera icinse 750 lira civarinda buldum ama hepsi farkli kisiler.. Gidip tek tek alsam nerede birlestirecem.. Birlestirme esnasinda parcalardan birisi bozuksa geri nasil verecem.. Adam almaz, kabul etmez sen bozmussun der..

Sizin bu tavsiye ettiginiz yer nasil, yani dukkan mi..?

• Güvenli otoparkın yoksa taktırma derim rns 510u yerler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.