Şimdi Ara

Ustalar sigorta dolandırıcılığı yapıyor!! Şişirmeler doğruymuş!! Suçlu olmasamda tramerime yansır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hava yastıkları açılmış gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

2015 yazında 2000 model Passat'ım ile kaza yaptım. Daha doğrusu ben caddede giderken sokaktan kesik atıp karşıya geçmeye çalışan Juke'le düşük hızda çarpıştık.

İlk başta anlaşamadık. Polis çağırdı. Tutanak tuttuk. %100 ben haklı çıktım ki zaten öyleydi.

Benim ön tamponda ufak delik oluştu. Bir de boya çatlakları oluştu. Başka hiçbir şey yok. Yaptırmasam yaptırmam ama karşı taraf suçlu olduğu için yaptırayım dedim.

VW servisine gittim. Tamponu değiştirelim diye. Değişmez, onarılır dedi. Ne kadar masraf çıkar dedim.
    2000-2500 olur dedi
    Ee dedim tamponu kim yapacak?
    Autoking yapacakmış.

Autoking'e çektim aracı. Alın dedim anahtar. Yapın.
    Yapılan işlemler:
    Tampon sökme takma
    Plastik tamiri
    Macun
    Boya

Autoking faturası 1610TL.

Yapılan bir iş de yok yani. Şişirmenin kralı yapıldı.

Hocam değiştireydiniz keşke tamponu eskisini de alirdiniz. Malum kendimiz de tamponu vuruyoruz çıkma satardıniz

Hocam servis bu hasara değişmez dedi. Kırılması filan gerekiyormuş. Ellerinde de hazır yokmuş. Zaten önemli de değildi benim için. Boyanmasa bile olurdu sonuçta 2000 model araba bi delik nazarlık olurdu. 😀

• Bununla ilgili konu actim benim sadce tampon hasari vardi kaputu boyamislar dava acacagim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Ustalar sigorta dolandırıcılığı yapıyor!! Şişirmeler doğruymuş!! Suçlu olmasamda tramerime yansır mı

hocam bu 500tl tutmaz... Olmadı gidip 5tl ye boyasını alıp fırçayla kendim boyarım. 500tl tramer ne demek bunun için....

komple boyuyorlar boyanın tekrar atmaması ıcın hatta catlak olursa tamır derdı var

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 ay once 200tl ye kendim boyattim komple tamponu. Simdi olsa olsa 250 tl olsun....

• Çok net söylüyorum

Sigorta ile çalışan kaporta ve Boyacılar’ın

100 de 80 i sigortayı dolandırıyor

Sanayide ahbaplarım çok ,gider gelirim sürekli

Şahit olduğum bir sürü olay var

• 500 tl çok normal bir rakam tampon sökme takma 100 tl boya 200 tampon tamiri 100 tl stoplarda sökülürse 60 tl 1 ay sonra alınacak para için az bile. Kimse kimseyi dolandıramaz resimler çekilir hasar belirlenir eksper tarafından ona göre ödeme yapılır. Benim 2 bin liraya yaptıgım hasara servis 5 6 bin lira istiyor o koca işyerinin kirası o kadar çalışanın maaşı sigortası nasıl çıkacak yoksa.

• İşte bu tarz şeref yoksunları yüzünden sigorta kasko primleri hayvan gibi artıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok normal eksperler ile ustalar anlasıyor birlikte goturuyor. Haram zıkkım olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastertheweb

Çok normal eksperler ile ustalar anlasıyor birlikte goturuyor. Haram zıkkım olsun

Çok samimi olduğum eksperlerde var asla fazla yazmazlar ama şu var bizim mesleğimiz el emeği birinin 200 liraya boyadığı tamponu başkası 400 e boyuyor bu rıza pazarlığıdır. Borusan porsh tamponu nu 1200 e boyuyor aynı boya. İnsanların günahını alma yok yere.

• 2014 de imzamdaki clioya park ederken kamyon carptı
    sag arkada bagajın 1 kısmı coktu stoplar kırıldı avuc içi yerin boyası kalktı
    tramer kaydı 764 tl
    iscilik 350tl demek
  • Bende arabami yetkiliye vermistim kaskodan. Kapida boydan cizik vardi boyancakti. 1 hafta sonra arabayi almaya gittim adamlar komple kapiyi degistirmiş Tramerede 2.700 tl islemislerdi

Yani bu sisirme olayi dogru olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayarotoservis

quote:

Orijinalden alıntı: Mastertheweb

Çok normal eksperler ile ustalar anlasıyor birlikte goturuyor. Haram zıkkım olsun

Çok samimi olduğum eksperlerde var asla fazla yazmazlar ama şu var bizim mesleğimiz el emeği birinin 200 liraya boyadığı tamponu başkası 400 e boyuyor bu rıza pazarlığıdır. Borusan porsh tamponu nu 1200 e boyuyor aynı boya. İnsanların günahını alma yok yere.

Kardeş tabi ki hepsi öyle demiyorum ama piyasadaki tamircilerin icinde cok fazla dolandirici var benim babamda tamirci ama hakki neyse onu alan asla 1 kurus fazla istemeyen tamircilerden

Yeni nesil tamirciler nasil adam kaziklarim diye 40 takla atiyor

• bu ülkede 7 sinden 77 sine herkes, karşıdakini nasıl öperim e odaklanıyor. bu nasıl ülke ya ben mi çok safım anlamıyorum gerçekten anlam veremiyorum çok mutsuzum. ülkenin çok büyük çoğunluğu hırsız namussuz şeref yoksunu ahlaksız.. birde kendilerine müslümanım diyorlar.. bu insanlar nasıl rahat uyuyorlar ? saat kaç oldu uyku tutmuyor saçma sapan şeyler yüzünden. bu nasıl bir vicdansızlık ? bunların bedeli hep bizden çıkıyor. binlerce lira veriyoruz sigorta şirketlerine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 25 Kasım 2017; 2:37:41 >
  • burda ustalara sallayanlar yok şişiriyor diyenler siz avrupada bir tamponu kaça söküp takıyorlar haberiniz bile yok.

Aldığımız ücretler çok az.
  • geçen arkadaşın 320sinin ön tamponuna geri geri gelirken sürttüler. 500 tl tuttu. Bence de normal tampon iniyor ve komple boyaya giriyor. Bu dolandırıcılık demek değil ki fiyat size fazla gelmiş olabilir ama bu ustayı dolandırıcı yapmaz.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Bir boyaciya git aracin renginin kodunu ogren o renkte bir sprey veya kutu boya al. Kutu ise al eline fircayi sprey ise etrafi iyice kapat iki kere fisla o yerlere. Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Bizim tanıdık Honda Civic almıştı. İlk haftasında kaza yaptı . Ama kaza bildiğin demir dubaya köşeyi dönerken tıklatmak. Tampon dişleri attı o kadar . Ama Airbackler ön tarafları açıldı . Çıkan hasar 10.000 tl civarıydı. O gün anladım bu hasar işlerinde çok şeyler dönüyor.

E o adamalr bosa panameralara bmwlere binmiyor rezillik cekiyoruz bu ulke iyice sangay 5 lisine yanasti

• Şu anlattiklariniz bize sigorta ve kasko fiyatlarinda misliyle yansiyor.Hepimizin hakki caliniyor buna artik ivedi önlem alinmasi gerekiyor.Experlerin sorumluluklari arttirilmali şişirme onarimlara çok ciddi cezalar kesilmeli...

• An itibari ile tampon sökme takma boyama tamir 7 bin lira olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.