Şimdi Ara

ustalara duyurulur..747-400 ü kaldıramıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ucak pist basındayken auto pilotdaki hiz ayarini 240 knot a getir , flaps 10 ve parking brake RTO yap.daha sonra hizi aktif et fakat parking brake hemen birakma engine hizi %75 civarinda parking brake i birak boylece ucak daha kısa mesafede hızlanıcaktır.ucak pistte ilerlerken 200 knot civarina ulastiginda ucagin burnunu hafifce kaldirmaya basla 10-15 derecelik acıyla ucak havalanacaktir...
  • teşekkürler sağol
  • Sen kaldıramıyorsun ben ise indiremiyorum Gerçekten çok uğraştım olmuyor.Flapları açıyorum hızımı düşürüyorum hatta motorları kapayıp hava frenlerine komple yükleniyorum genede tekerler açılmıyor.Hızımı daha ne kadar düşürebilirimki açılması için Tekerleri açmaya kalktıgımda sürekli uyarı sesi gelıyor o kadar.Bu işin doğrusunu bilen varsa yardımcı olabılırmı (747-400)(fs-2004)
  • aman abi havada motor kapatılmazbasitçe şöle hızın azami(747 için söylüyorum)140kt benzin ve ağırlığa göre daha alt olabilir.son 500 feet full flap yine duruma göre ve tekerlekler açılmıyor diyorsun o zaman bayağı hızlısın sen iniş değilde dalış yapıyorsun heralde çünkü 240kt üzeriyken tekerler açılmaz zaten, o yüzden hızını düşür bunu spoiler veyahut flap açarak yapabilirsin.kolay gelsin.
  • Eyvah eywah bu uçağı indirmek gerçekten zor olacak,dediğin gibi ben resmen dalış yapıyormuşum Önerilerini hemen deniyecem sağol.

Birde şimdi aklıma geldi,ben bir aralar boeinglerle piste indikten sonra motorların gücünü bir iki tuşa basarak geriye veriyordum hızı anında düşürüyordu.Geçenlerde yarım saatimi harcadım bulamadım.Bilen varmı acaba
  • Dediğin reverser galiba f2 tuşuna basılı tutarsan açılır tabi 80kts altında kapamayı unutma f1 tuşu ile birde autobrake kullanıyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil286 -- 24 Nisan 2008; 13:20:49 >
  • baya yeniyiz galibaneyse F2 tuşu:motorları geriye döndürme tuşu(reverser)bunu diyorsun heralde birde spoilerı arm konumuna getir shift;h idi heraldeben joystik ile yaptığım için klavyedeki kombinasyonunu unuttum.birde autobrakede açabilirsin duruma göre.
  • spoiler shift+ö ile arm konumuna geliyor bu arada autobrake zaten kullanmak durumunda 2 ya da 3 konumda kullanabilir...
  • Evet biraz yeniyim sağolun hatırladım şimdi ve artık neden yapamadıgımıda anladım.Benim a4tech Joystick biraz dandik,hız ayarlayıcısını sıfıra çekince motorlarda sıfırlanıyor dahada aşağısına(reverser) geçmesine izin vermiyo joystick.Neyse onada çözüm buldum özelliklerden iptal edicem hız ayarlayıcısını.sinan02 ve i_k_turner yardımınız için sağolun şimdi ben oyuna zıplıyim
  • Evet arkadaslar sayenizde bu devi ilk defa indirmeyi başardım.Ayrıca bu oyun için bu tür bilgilerin yer araldığı türkçe kaynak bir site varsa paylaşın lütfen.
  • www.tutorialturk.com
    www.sanalpilot.com
    www.thyva.com
    www.trvacc.org

daha var ama aklıma gelmiyor...
  • Sagl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.