Şimdi Ara

Ustalara Soralım Sistem Upgrade Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Ekran Kartı hazır bu fiyatlara düşmüşken bende sistemi upgrade etme isteği uyandı.

Bu karta uygun f/p anakart,işlemci, ram tavsiyesi verebilirmisin, 3-5 sene idare edecek bişeyler. Çok aşırı oyun düşkünlüğüm yok, WOT oynuyorum, full ayarlarda çalışssın yeterli.

Fiyat konusunda aşırı kaçmasın, uçlarda bişey istemiyorum.

İşlemcide i5 4690K / i7 4790K sanırım f/p ürünü.
    Anakart olarak MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart tavsiyesi çok gördüm.
    Ram olarak GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram tavsiye ediliyor genelde.

Elimdeki sistem aşağıda, forumdan almıştım
    http://forum.donanimhaber.com/m_52300196/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52375821

Cooler Master CM 690 II Advanced Nvidia Edition Kasa var hali hazırda.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERTIGO -- 21 Kasım 2014; 15:44:49 >

• hepsi güzel seçim
  • F/P seçimleri olarak ben diğer konuda H81/H97 çipset ve i5 4590 önermiştim.

Oyun performansı için i5 yeterli gelir, i7'ye gerek yok, overclock yapacağın zaman işlemci için soğutucu da eklersin, anakartı tam kapasite o.c yapmak için yüksek tutman lazım, o Mate'yi bazı ezberci arkadaşlar yazıyor, üzerinde düzgün mosfet soğutucusu da yok, tam kapasite o.c yapıp günde 5-6 saat oyun kasan biri için risk oluşturur, 300-500mhz o.c yaparım dersen sorun olmaz tabi.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    O.C. yapmayı düşünmüyorum hocam. Onara göre tavsiyenizi güncellerseniz sevinirim...

-İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Akasa Venom

yeterli olmazmı?

Elimdeki sistemin linkini de düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERTIGO -- 21 Kasım 2014; 15:47:55 >

• OC yapmayacaksan Z97 PC Mate ve 4590/4460 işlemcileri alabilirsin ram olarak eksenden corsair alabilirsin 240 TL`ye 2*4 kit satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H97 Gigabyte al anakartı, dual bios ve sata ekspres var, ileriye dönük olur, soğutucuyu sonra da alabilirsin, stok fan kullanırsın yaza kadar.

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için tşk ler, ama seni bir kez daha rahatsız edicem üstat..

Corsair XMS3 (3x2GB Kit) 1600 MHz CL7 ramler var elimde 6GB...

Ramleri değiştirmem şartmı?

Ram değişikliği gerekmiyorsa, SSD önerisi verebilirsen minnettar kalırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VERTIGO -- 23 Kasım 2014; 21:05:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.