Bildirim
Ustalardan pls. human rouge ye yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1.) 12 sinide dex e ver
2.) üstteki bir işe yaramıor
alttaki inventoryndeki itemi yok eder
3.) np için çok erken 45 filan ol gizlenme(Assasin 45 skili stealth) ile ezik savaşında kesersin -
peki skill pointleri nasıl dağıtayım explore ve assassin =22 diğerleri 0 .... bunlar dağıtılmayacakmı? -
Önceliği assassin skillerine ver kalanı da explore ye -
resimde yuvarlakla gösterdiğin yerlerden
üstteki pelerin yeri,
alttaki kırmızı yer ise çöp diyebiliriz.
roque seçtiysen, stat pointleri dex ve hp ye vereceksin,
stat pointlerden kaçını hp, kaçını dex verecem diyorsan , ilk başlarda dex e yüklenip her iki lvl atladığında bir point hp ye verebilirsin,
hp ye verdiğin stat pointleri ileride giymeyi düşündüğün armora göre değişir,
62 lvl e geldiğinde hp en fazla 94 olarak kalmalı, daha fazla hp isteyen bir giysisi yok roque lerin.
skill pointlerin,
assasin olacaksan lvl in kadar assasin, geri kalanı explorer
archery olacaksan, lvl in kadar archery geri kalanı explorer olacak,
master olana kadar böyle devam,
resimde sonradan bişey dikkatimi çekti, önce bakmamıştım resime, hp bonuslu takı yerine dex bonuslu takı kullanırsan vuruş gücün artar, buna dikkat et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiTRaLYöZ -- 22 Haziran 2006; 2:26:50 >
-
öncelikle ilgi gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
evet doğru bütün takılarım hp için daha önce dex takılar varken partilerden kısa sürede canımın az olması sebebiyle atılıyordum. kastım heryeri aradım ve hp takılarını buldum. biraz şansla upgrade yapınca hit point artmış oldu bu oyunu ilk defa 1 haftadan beri oynuyorum. partideki arkadaşlar alınmasın ama bir kişinin ilk dikkat ettikleri canı oluyor. o nekadar vuruyor kısmı arada es geçilip kaynıyor. verdiğiniz bilgiler doğrultusunda dex bonuslu takıya yavaş yavaş geçecem. verdiğiniz bilgiler işime çook yarayacak....saolun varolun..... -
quote:
Orjinalden alıntı: Clan09
öncelikle ilgi gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
evet doğru bütün takılarım hp için daha önce dex takılar varken partilerden kısa sürede canımın az olması sebebiyle atılıyordum. kastım heryeri aradım ve hp takılarını buldum. biraz şansla upgrade yapınca hit point artmış oldu bu oyunu ilk defa 1 haftadan beri oynuyorum. partideki arkadaşlar alınmasın ama bir kişinin ilk dikkat ettikleri canı oluyor. o nekadar vuruyor kısmı arada es geçilip kaynıyor. verdiğiniz bilgiler doğrultusunda dex bonuslu takıya yavaş yavaş geçecem. verdiğiniz bilgiler işime çook yarayacak....saolun varolun.....
hangi serverdasın arkadaşım sana istersen yardım ederim :)
-
evet roqueler güçlü ataklarını daha da güçlendirmek için hp ye az verirler ve canları az olur,
ancak,
hp deki bu açığı güçlü vurup az darbe alarak zaten kapatırlar,
yani oyunda herşey birbiri ile orantılı,
defansını güçlü tutarsan da canın az gider,
en az +7 full plate set, imkanların iyi ise +7 chitin set,
ben bu oyunda kolay yıkılmam demek istiyorsan chitin shell +7 leri üstüne çektiğin zaman hp nin az olması çok önem ifade etmez.
bir assasin in en büyük özelliği tek vuruşta adamı alabilmektir ve öyle olması gerekir,
hp si yüksek, dex i az 60 lvl bir assassin 4 vuruşta bir apostu kesebilirse en az 4 tane de darbe alır canı düşer,
ama dex i yüksek, hp gerektiği kadar olan bir assasin, 2 vuruşta apostu keser ve 2 darbe alır...
canı da daha az gitmiş olur belkide..
önemli olan herzaman güçlü atak, çok vurursan çabuk kesersin ve az darbe alırsın.
umarım yardımcı olmuşumdur, detaylı anlatmaya çalıştım.
-
yukarda yazmıştım CCabbaRR, Olypia, genelde 1 giremezsem 3 e takılıyorum. uygunsa görüşürüz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Clan09
yukarda yazmıştım CCabbaRR, Olypia, genelde 1 giremezsem 3 e takılıyorum. uygunsa görüşürüz.
ögrüşemeyiz istersen gel cyhpere bişiler ayarlarız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X