Şimdi Ara

Ustalardan Yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne güzel karar vermistim yaw, şimdi olmadı işte işin doğrusu nedir, bu cihaz hangi paneli kullanıyor nasıl anlarız ?
  • philips TR ile görüştüm, 42pfl7665h'ın panel bilgisini sordum söyleyemeyiz dediler, sony alacagım o zaman dedim bu sefer ürün müdürlerine sordular ama, yine net bir cevap alamadım aldığım bilgiye göre, lg,sharp ve au marka panel kullanılıyormus, sharp'ın 42'' panel üretmediğini ve bu yüzden alacağım modelin sharp panel olmama ihtimalini sordum onlarda, panel anlaşmalarında özel olarak sharp'a 42'' yaptırılabilecegini söylediler. fakat yine kesin sharptır demediler.
  • konu hakkında yardım edebilecek bilgisi olan biri var mı?

42pfl7665h mı alayım?

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/7000-serisi-philips-42-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-42pfl7655h_12/prd/;jsessionid=B4B4031F1D95963E88F70AA48D91B381.app101-drp4?t=specifications

40ex700 mü alayım?

http://www.sony.com.tr/product/t32-ex-series/kdl-40ex700#pageType=TechnicalSpecs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdayy -- 5 Aralık 2010; 13:26:43 >

• philips sharpın panelini ullanıyo ve 9000 serisi full led aldım mükemmel tv alırsan phiips al her şeyi var
  • 42ld420 aldım ama film oynatamıyorum hama unıversal 12087 marka aldım oda olmadı 12047 olmasımı lazım?yardımcı olursanız sevnirim
  • evet arkadaslar sonunda bende tv secme olayını bitirdim ve philips 42pfl7665h'ı aldım, perşembe günü getirecekler o günde kurulur herhalde. tüm eksikleri tamamladıktan sonra performansı hakkında size bilgi verebilir, sorularınızı yanıtlamaya calışırım... inş. dogru bir secim yapmışımdır (:

bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaslara teşekkür ederim... (:
  • doğru seçim yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak34345567

doğru seçim yapmışsın

teşekkürler (:

mağazada baya izledim tv'yi hoşuma gitti aldık... (:

Darty den tv sehpası aldım, heryerde 400-500 tl fiyat cekiyorlar sehpalara, dart'den 183 tl ye aldım indirimli fiyatı bu ve 5 yıl garantili. Sehpa da ucuza geldi bugün onu kurcam ins.

Şimdi sırada DreamBox (: HD modellerinden bir tanesini istiyorum ama, bilgim yok forumları araştırıyorum. Akşam Kadıköye Yazıcıoğlu'na felan bakıcam, Cumartesi de Karaköy taraflarına bakıcam ama, önce hangi modeli almam gerektiğini öğrenmem lazım (:

HD yayın izlemek için, hangi DreamBox'ı seçmem gerektiği konusunda tavsiyelerinizi rica ediyorum. (:
  • Dreambox dm800 hd
  • Merhabalar,

Bir süre önce yeni almış olduğum philips 42pfl7665h model tv'yi bir kaç gün önce kurdular. Kurulumu aksam 8-9 gibi yaptılar servis calıstırdı tv'yi sorun yok gibi duruyordu, servis gittikten sonra usb'den film izlemek istediğimde, tv siyah ekrandayken panelin sol alt kosesinde garip bir parlama vardı. ertesi gün servisi aradım, eve gelip rapor tuttular şimdi yenisi ile değişimini yapacaklar.

Anladığım kadarı ile Philips satış sonrasında sıkıntı yaşamayacağım bir firma, yeni tv almayı düşünen ve özellikle philips düşünen kişilere bilgi olması amacı ile yazdım, umarım yeni gelecek olan tv'im sorunsuz çıkar, bende keyfime bakabilirim... (:

herkese hayırlı günler... (:
  • blackdayy o sorun lcd de ölü piksel çıkmasından çok daha fazla olan bir sorun ama çok fazla ve panelin her yerinde olmadığı sürece sorun bile sayılmaz.ama yenisi ile değiştireceklermiş ondan bunu kafaya takmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

blackdayy o sorun lcd de ölü piksel çıkmasından çok daha fazla olan bir sorun ama çok fazla ve panelin her yerinde olmadığı sürece sorun bile sayılmaz.ama yenisi ile değiştireceklermiş ondan bunu kafaya takmamak lazım.

umarım yeni gelende boyle bir sorun cıkmaz.. (:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.