Şimdi Ara

Ustalık Dönemi Ders Çalışma Günlüğü w/fabricioramirez (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
16
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam İTÜ hazırlık kesinlike büyük bir zaman kaybı. Aklından bile geçirme derim.
  • normalde atlardim da bu ortamda bolum derslerini almak istemiyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam okul geneli online olmasa bile ben bizim bölümün online olacağını düşünüyorum. Yine de riske atmamak lazım tabi. Kendinize bir tatil verebilirsiniz. Zaten hazırlık online olacak. Ben ilk girdiğimde 5-6 puanla hazırlığı geçememiştim çünkü İngilizce'ye çok uzak kalmıştım. 1-2 ay gidince de ne kadar boş olduğunu anladım ve bir daha gitmedim. 1 senem boşa gitti yani. Temmuz'da girip iyi bir puanla geçtim. Sadece 5-6 gün bakmıştım bir de.
  • itu ekonomide misiniz hocam?

Evet
  • her turlu hazirligi okumayi dusunuyordum hocam hangi okul gelirse gelsin.okul yetersizse kendimi gelistiririm artik

• Ne işsizler var be,hayret!
    Yeni hastalık:YKS bağımlılığı ve psikolojik travması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevgiler benden hocam

• Fabri hocam siz bir idolsünüz 👍🏻

altuğ güneşin listesine baktım fakat konular tam değil bu beni biraz tereddütte bıraktı
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    ayt icin bilmiyorum ama tytde eksik basinc ve dalgalar(tytdeki 2 yanlisimin ciktigi konular)

• vaay, basarılar hocam tyt fen icin nereye bakacaksın

• Sıkılmıyor musun sürekli aynı konuları çalışmaktan? Sınav girince bağımlılık yapıyor ben de üniversitemin ilk ayında tekrar hazırlansam baya iyi yaparım falan diyordum ama sonra baya eğlendim ve başka şeylere çalışıp kafa patlatmanın tadını alınca çok da önemli değilmiş üniversite falan dedim.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    universite acilsa yapmazdim hocam dediginizi cok iyi anliyorum ben de eylulde baslayacaktim gecen sene ama universite ortaminda olmadi tabi ocakta eve geri dondum calismak icin. maalesef cok kotu bir doneme geldik ben de en azindan burs falan alirim diye bakmayi dusunuyorum.

aslinda ayni seylere calisma kismi benim icin gecerli mi bilmiyorum 12de okulda yapilan denemeler,ailemin zorla gonderdigi ozel ders ve okulda uyuyarak dinledigim derslerden aklimda kalanlar haric calismadim zaten.gecen sene de ocakta basladim calismaya. yani 2 sene cok yogun calisip 3.sene de calismak haklisiniz sıkar ama ben de oyle bir durum yok.

he tabi belki de sıkılır birakirim su an bilemiyorum...

• jadore_ J kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene 17-3 geldi(kimyada etanol metanolu yanlis okumasam 18-2 ). gecen seneki sistemle giderim fizik icin altug gunes,kimya icin merve sarica biyo icin fundamentals+kampus. tabi bu sene full yapmak istedigim icin 2ser veya 3er soru bankasi da cozerim yanlarina.

Anladım bana baya sıkıcı gibi geliyor yani. Şuan bizim de online oturup çalışsamda değmez diyorum ilk 1000 bile yapabilecek olsam mesela. Ama ilk 100 girip aylık 1500TL alırsanız cok iyi olur, amacım demoralize etmek değildi bu arada sıkıcı falan diyerek yanlış anlaşılacağımı düsündüm şimdi. Kolay gelsin çalışmanızda

Hocam siz bu sene girecektiniz sanırsam. Nasıl geçti sınavınız?

yok hocam ben sizi cok iyi anladim. tesekkur ederim :)

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    yok ben 2.sınıfa geçtim:) Sınava girmeyecektim itü ekonomiye merkezi yatay geçiş yapacaktım sıralamam yetiyordu 2019AYT'den ama sonra vazgeçtim. Dokuz eylül hukuktayım
    Yanlış hatırlamışım hocam .d
    Bölümünüzde başarılar dilerim:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.