Şimdi Ara

Üstatlar 46F8000 mi? Philips 46PDL8908S/12 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artık sonuclandirmak istiyorum.Samsung Distribütör garantili bulamıyorum.Bulduklarim hep ithalatci garantili.Pek bulasmak istemiyorum acikcasi ama alacağım.Sizce Philips nasil.Dizayn guzel ama altında cam kısım çıkmıyor sanırım.Yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Philips görüntü kalitesi ve renklerin gerçekliği açısından Samsung'dan daha iyi. Smart konusunu da150-200 TL'lik bir USB Smart stick takarak çözersiniz, TV alma kararınızı Smart özelliklerine göre vermeyin.

Duvara cam kısım ile birlikte monte de edebilirsiniz, o şekilde de çok şık oluyor, mutlaka yerde durmak zorunda değil.

Samsung'un garantisine zaten güvenmeyin, olur olmaz nedenler ile garanti dışı bırakıyorlar.

Çok kararsızsanız bir teknoloji mağazasında yan yana görüp beğendiğinizi alın. Sonuçta ikisinden de memnun kalırsınız, burada ince detayları tartışıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0z

Arkadaslar artık sonuclandirmak istiyorum.Samsung Distribütör garantili bulamıyorum.Bulduklarim hep ithalatci garantili.Pek bulasmak istemiyorum acikcasi ama alacağım.Sizce Philips nasil.Dizayn guzel ama altında cam kısım çıkmıyor sanırım.Yorumlarinizi bekliyorum.

al gitsin abi

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-46h7000-46-800hz-dort-cekirdek-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamue46h7000&categoryId=163192&SKU=EVSAMUE46H7000

• quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

quote:

Orijinalden alıntı: m0z

Arkadaslar artık sonuclandirmak istiyorum.Samsung Distribütör garantili bulamıyorum.Bulduklarim hep ithalatci garantili.Pek bulasmak istemiyorum acikcasi ama alacağım.Sizce Philips nasil.Dizayn guzel ama altında cam kısım çıkmıyor sanırım.Yorumlarinizi bekliyorum.

al gitsin abi

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-46h7000-46-800hz-dort-cekirdek-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evsamue46h7000&categoryId=163192&SKU=EVSAMUE46H7000

Sanırım öyle yapacam dostum:) çünki F8000 serisinde hep paralel ithalat Philips ise cam cok buyuk ve tek parca olmasi olayi terslestiriyor 3100 tlye buldum bakalim alirim büyük ihtimal.hayirli geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Philips görüntü kalitesi ve renklerin gerçekliği açısından Samsung'dan daha iyi. Smart konusunu da150-200 TL'lik bir USB Smart stick takarak çözersiniz, TV alma kararınızı Smart özelliklerine göre vermeyin.

Duvara cam kısım ile birlikte monte de edebilirsiniz, o şekilde de çok şık oluyor, mutlaka yerde durmak zorunda değil.

Samsung'un garantisine zaten güvenmeyin, olur olmaz nedenler ile garanti dışı bırakıyorlar.

Çok kararsızsanız bir teknoloji mağazasında yan yana görüp beğendiğinizi alın. Sonuçta ikisinden de memnun kalırsınız, burada ince detayları tartışıyoruz.

Cok teşekkür ederim ikiside ust duzey tv.Philips kullananlar alt yazi probleminden sikayetci idi acaba bu modelde de ayni problem var mıdır.? Sonuçta Philips daha uygun bir ürün. Dedigim gibi tek problemi tam cam olmasi taşıma ve kullanma problemi yoksa cok güzel tv hocam.hayirli geceler.

• m0z kullanıcısına yanıt
    3200 Civarına 55H7000 var onada bakabilirsiniz. Samsung türkiye garantili ayrıca şu yukardaki sürekli HB linki paylaşan arkadaşın da amacını pek çözemedim.
  • Arkadaşlar herkese yıllar sonra merhaba. Ben memurum ve 8 yıldır 46PDL8908S severek kullanıyorum. Şuan ki görev yerime geldiğimde maalesef ürünün kutusu kayboldu. Bu sene tayin olacağım ve malumunuz bu ürünü öyle birşeylere sarıp taşıma şansım yok bu nedenle ürünü bozulan ama kutusu olan birisi var mı acaba aramızda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.