Şimdi Ara

Ustayı Anıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kemal Sunal, aramızdan ayrılışının 8. yılında, ailesi, dostları ve sevenleri tarafından anılacak...

Ustayı Anıyoruz!

(27 Haziran 2008) Türk sinemasının büyük ismi, unutulmaz oyuncu Kemal Sunal, aramızdan ayrılışının 8. yılında, ailesi, dostları ve tüm sevenleri tarafından anılacak. Oyunculuk hayatına “Zoraki Tabip” adlı tiyatro oyunuyla başlayan, 30 yıllık oyunculuk hayatında sayısız filmlerde canlandırdığı karakterlerle zihinlerde yer edinen Sunal; 3 Temmuz 2000 tarihinde film çekimine gitmek amacıyla bindiği Trabzon uçağında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Usta, 3 Temmuz 2008 Perşembe günü saat 11:00’de Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılacak. Yıllar geçti, nice filmler, diziler çekildi ama onun gibi has bir oyuncu henüz gelmedi. Siz ne dersiniz?

Alıntı:Beyazperde.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CooL_ -- 27 Haziran 2008; 13:35:25 >

• Nur içinde yatsın, yeri doldurulamaz bir sanatçı(ydı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr@gile -- 27 Haziran 2008; 14:37:39 >
  • benim cocuklugumu susledigi gibii, benim cocuklarimin cocuklugunu da susleyecek gibi. en azindan bayramlarda =)
  • oyunculuk tarzıyla türkiye'nin jim carrey si olarak görüyorum kendisini,ancak bana göre ondan daha üstün..asla ve asla eşi benzeri gelmedi (=

nur içinde yatsın...
  • Allah rahmet eylesin Türk sinemasının en büyük sanatçılarındandı
  • Tekrardan allah rahmet eylesin.Çok sevdiğim,filmlerini severek izlediğim nadir sanatçılardan biridir.Nur içinde yatsın.Mekanı cennet olsun inşallah
  • Allah Rahmet Eylesinn FiLmlerini Şimdiye kadar Sıkılmadan izLEdiğim Tek kişidirr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben halen daha kanal1 de ve stv de onun filmleri oldugu zmn izliyorum hatta babam bile izliyor ve benim kardesim o öldükten sonra dogmasına karsın gülerek izliyor...

Benim yasım 18 babam 43 kardesimde 8 yasında Düsünün yani her dönem güldürebiliyordu...Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin....çok sevdiğin sanatçılardan biriydi...senin yerini doldurmak imkansız
    red a!ert , dediği gibi türkiyenin jim carrey si idi
  • Başrol oynadığı filmlerin "çoğunu" sevmem ama insanların bu kadar "ortak paydada" takdir ettiği biri bir daha zor gelir. Toprağı bol olsun...
  • Allah rahmet eylesin kim bilir yaşasaydı daha nasıl filmler çekçekti :(.
  • Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.Ne zaman filmlerini izlesem sanki ilk defa seyretmiş gibi hoşuma gider,gülerim. Nur içinde yat Üstad.
  • Filmlerini bıkmadan tekrar tekrar izlediğim tek kişi. Nur içinde yatsın.
  • Türk sinemasında onun yerini kimse dolduramaz..

• [Deleted by Admins]
  • Nur içinde yatsın..
  • Allah rahmet eylesin... :(
  • Kemal Sunal'ın oyunculuğunda çok büyük bir güç vardı ki bu güç halk olmasıydı. Tüm Türk İnsanı'nın sempatikliği, cana yakınlığı, sıcaklığı onun oyunculuğuyla buluşuyordu. Özellille Atıf Yılmaz öncülüğünde çevirdiği filmler Kemal Sunal'ı Türk Sinemasında Şener Şen ile birlikte mizahın altın adamı yapmıştır. Türk sinemasında defalarca izlenmiş ve defalarca izlenecek filmlere imzasını atmıştır. "Çok sevilen Türk sinemasının sembolü niteliğinde bir oyuncuydu" derken bile onu anlatmakta kurduğum cümlelerin zayıflığından dolayı muzdarip'im. İnsan insanı severde karşılığı olmazmı hiç Rabbim karşılığını verir. Mezarı bizlerin tahmin bile edemeyeceği ebedi güzelliklere açılan bir kapı olur inşallah...
  • önemli bir değerdi...
    80 aşkın filmde oynadı...

Yapımları yıllar geçse de ,şarap gibi olacak.yıllandıkça değerlenecek...
  • Büyük oyuncuydu.Nur içinde yatsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.