Şimdi Ara

Üstünden araba geçen çantada neler vardı!!! YASTAYIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yemin ederim şoktayım tükürüğüm genzime sıçradı öksür öksür ölüyodum.Yazık olmuş geçmiş olsun diyelim.Ama ben olsam içinde macbook olan çantayla motora falan binmem bir tonda para vermiştir çok üzüldüm.
  • Bence Sitiv bu tür olayların olmaması için "iDayanıklıÇanta" gibi bişi yapması lazım..
  • off bee evlat acıcı gibi. ama boşver cana gelmemiş. saglık olsun
  • felaket resmen.geçmiş olsun..

ancak arkadaşınızında ihmalkarlığı da var.bi arkadaşın da dedigi gibi sırt çantası gibi birşeyle kullansa daha iyi olurdu.

neyse cana gelecegine mala gelsin.tekrardan alır artık arkadaşın.biraz zor olabilir gerçi
  • Kasko yapılası bir çantaymış...
    Cana gelmesin mala gelsin...
  • kotu tesaduf yarin arkadasin dogum gunu ona, tavsiyelerede uyarak darbe koruyucu saglam bir canta alacagim . artik yavas yavas icini doldurur insallah.

Hepinizize tesekkurler. Konuyu fazla uzamadan nasil kapatabiliriz?
  • Ben de arkadaşına bir şey oldu sandım. Teknolojik alet için yas tutanları gördüm ya ben de şoktayım . Ne diyeyim Allah sabır versin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete75

Evet bu sabah iş arkadaşım ofise bembeyaz bir surat ile girdi!!! sordum ve çantayı işaret etti sabah işe motorla gelirken önünde duran laptop çantası altından kayıyor ve yola savruluyor. kafasını çevirip o panikle arkasına bakıyor tabiki. Bir araba manevra yaparak üstünden geçmemeye çalışıyor ama nafile. içindekiler ve başlarına gelenler;

1: 2010 macbook Unibody ( ezilmiş, ekranı çatlamış. arkasını açtım baktım. yazıcı bitmiş ama pil, hard disk ve ram sorunsuz görünüyor. Ana kart üstünde birkaç devre zarar görmüş. sonuç: açmaya çalıştım, yüksek bir fan sesi ve tabiki çalışmıyor. kasanın şekli değişmiş tabi. )

2: 2010 Apple Magic Mouse ( ezilmiş ve tabiki çalışmıyor )

3: Treksot 1 TB disk ( ezilmiş ve yandan pörtlemiş. çalışmıyor )

4: Canon İxus 400 fotoğraf makinası ( ezilmiş ve dağılmış )

5: Laptop çantası ( siz tahmin edin artık )

şaka gibi olan arkadaşımın macbook'u US'den 1 ay önce getirmiş olması. Son olarak çantayı ve magic Mouse'u Almanya'dan geçen hafta aldı. tadına varamadan gitti hepsi...ve BOMBA geliyor. Adamın ilk MAC bilgisayarı.

Geçmiş olsun. Zor bir durum. Tekrar tedariki için 3000 tl lazım herhalde.

• Vah vah gećmiś olsun , ani en azımdan canı sağ ya
  • bunun için konu açılmış

ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

bunun için konu açılmış

ilginç

Elmacilar olarak yastayiz
  • benım basıma böle bişi gelse ne anlatıcam başkalarına 1 yıl evden çıkmazdım wallahi hatta abartmıyoruz piskologa gider ilaç isterim uykumu getiren antideprasif haplarından felan
  • İnsanların başına sağlık açısından neler geliyor, siz 3-5 tane elektronik cihaz kırılmış diye yaslara girmiş, üzüntüden öleceksiniz. Aferim çoğunuza.

Orada arkadaşınız ezilse çanta kurtulsa ne olacaktı?

Sadece giden paraya yazık ekonomik değer olarak, ama böyle yok evlat acısı, yok büyük yastayız gibi abartmanın anlamı yok.

DH'deki bu cihazlara olan hassasiyeti, intihar, cinayet, bıçaklama, evlat acısı, şehitler v.b. olaylarda çok daha az görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 15 Temmuz 2010; 9:09:19 >
  • sevgili phantomx, yastayız kelimesi olayın sadece espiri kısmı idi tabiki bunun için yas tutulmaz. arkadaşım aletler çok yeni ve ilk mac'i diye çok üzüldü sadece. bende yıllardır bir mac kullanıcısı olarak paylaşayım istedim, insanların tepkilerini ölçmek için. önceki mesajımda da bu yüzden konu uzadı diye kapatmayı sordum! bu arada hassas olduğun konular benim gibi eminim bir çok kişinin çok hassas olduğu konulardır. duyarlı bir TC vatandaşı olman beni sadece memnun eder. Allah hepimize sabır versin bu zor günlerde. hepinize huzurlu bir gün dilerim.
  • iyi abara arkadaşının üstünden geçmemiş, sağlık olsun mac miş canonmuş zart zurt bunlar hikaye öbnemli değil. cana gelmesin malı at çöpe gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.