Şimdi Ara

Üstünden araba geçen çantada neler vardı!!! YASTAYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu sabah iş arkadaşım ofise bembeyaz bir surat ile girdi!!! sordum ve çantayı işaret etti sabah işe motorla gelirken önünde duran laptop çantası altından kayıyor ve yola savruluyor. kafasını çevirip o panikle arkasına bakıyor tabiki. Bir araba manevra yaparak üstünden geçmemeye çalışıyor ama nafile. içindekiler ve başlarına gelenler;

1: 2010 macbook Unibody ( ezilmiş, ekranı çatlamış. arkasını açtım baktım. yazıcı bitmiş ama pil, hard disk ve ram sorunsuz görünüyor. Ana kart üstünde birkaç devre zarar görmüş. sonuç: açmaya çalıştım, yüksek bir fan sesi ve tabiki çalışmıyor. kasanın şekli değişmiş tabi. )

2: 2010 Apple Magic Mouse ( ezilmiş ve tabiki çalışmıyor )

3: Treksot 1 TB disk ( ezilmiş ve yandan pörtlemiş. çalışmıyor )

4: Canon İxus 400 fotoğraf makinası ( ezilmiş ve dağılmış )

5: Laptop çantası ( siz tahmin edin artık )

şaka gibi olan arkadaşımın macbook'u US'den 1 ay önce getirmiş olması. Son olarak çantayı ve magic Mouse'u Almanya'dan geçen hafta aldı. tadına varamadan gitti hepsi...ve BOMBA geliyor. Adamın ilk MAC bilgisayarı.

• geçmiş olsun
    artık gidip bir tane daha alır ama daha iyi Kullansın
  • ilettim kendisine aynen yazdıklarını selamı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

geçmiş olsun
    artık gidip bir tane daha alır ama daha iyi Kullansın
    içeriği bukadar zengin çantayı bırak motorun bilmem neresine koymayı koltuğumun koyar kıpırdatmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete75

ilettim kendisine aynen yazdıklarını selamı var
    evlat acısı gibi
    iyi motor duruyo yerinde
    onu da bıraksa artık bırakır herşeyi eve kapanırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

evlat acısı gibi
    iyi motor duruyo yerinde
    onu da bıraksa artık bırakır herşeyi eve kapanırdı

Alıntıları Göster
    Oha oha ohaa..!

Çok yazık olmuş ya.

Bence Steve'e mesaj atmalısın, Çinli bir gencin iPad'ini kapkaççı kaçırdıktan sonra mahvolmuştu, ve Steve'e kendisine mesaj attı direk yenisini vermişlerdi Apple Store'da.

Ama onun sadece iPad'i vardı + bir Apple geliştiricisiydi ve olayın olduğu zaman WWDC için Amerikadaydı + Apple reklam yapmak istemiş gibiydi çünkü Steve emaille "güvenli yolculuklar" temennisini iletmişti.

Yani,

Ne diyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 14 Temmuz 2010; 16:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

içeriği bukadar zengin çantayı bırak motorun bilmem neresine koymayı koltuğumun koyar kıpırdatmam.

Alıntıları Göster
    valla haklısın profesyonel motorcu arkadaş aynı zamanda. olan milyonda bir gelir başına yani.
  • quote:

valla haklısın profesyonel motorcu arkadaş aynı zamanda. olan milyonda bir gelir başına yani.

Alıntıları Göster
    fani dünya hocam olacağı varmış. veriler sağlamsa ben pekte takmazdım. kendim için konuşuyorum elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

fani dünya hocam olacağı varmış. veriler sağlamsa ben pekte takmazdım. kendim için konuşuyorum elbette.

Alıntıları Göster
    bu çantanın V.İ.B (Very Important Beg) şifresi ile taşınması gerekirmiş dogrusu zarara bakar mısınız, of vallahi geçmiş olsun

• Gecmis olsun,cana gelecegine mala gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Gecmis olsun,cana gelecegine mala gelsin

valla geçmiş olsun, birinin nazarı değmiş olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

valla geçmiş olsun, birinin nazarı değmiş olabilir..

Alıntıları Göster
    engin9103, vib mi? yarıldım cantasci, içindee veri olsa haklısın, lakin daha bişi yoktu içinde ahmedkaymakci, saol evet motor sonuçta panikle bi hareket yapsa o trafikte oda giderdi mazallah.johnhancook, evet nazar seçeneğini değerlendirdik bizde valla ah varsa çıkıyor bir şekilde.

• quote:

engin9103, vib mi? yarıldım cantasci, içindee veri olsa haklısın, lakin daha bişi yoktu içinde ahmedkaymakci, saol evet motor sonuçta panikle bi hareket yapsa o trafikte oda giderdi mazallah.johnhancook, evet nazar seçeneğini değerlendirdik bizde valla ah varsa çıkıyor bir şekilde.

Alıntıları Göster
    valla cok gecmis olsun.
    Allah da arkadasina sabir versin.tabi su da var cana gelmesin mala gelsin ama ister istemez insanin ici gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

valla cok gecmis olsun.
    Allah da arkadasina sabir versin.tabi su da var cana gelmesin mala gelsin ama ister istemez insanin ici gider.

Alıntıları Göster
    yazık valla geçmiş olsun. üzmesin kendini diyeceğim ama nasıl üzülmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

yazık valla geçmiş olsun. üzmesin kendini diyeceğim ama nasıl üzülmesin...

Alıntıları Göster
    Allah beterinden saklasın,kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm
    Her kötü şeyde bile bi hayır vardır diye düşünmeli yoksa büyük bi keder, düşündükçe çıldırır insan..

(gündüz vakti eve giren hırsız,laptopumu cüzdanımı alıp; beni uyuyor olarak görünce başka bişeye dokunmadan çekip gitmiş) çok ah wahh ettim niye uyanamadım diye, ama polisin bile yorumu>> "Allahtan uyanmamışsın eve giren adam herşeyi göz önüne alıyor,sana zarar vermeden asla pes etmeyecekti.."
    Aynı mantıkla,belki arkadaşınız canına bile zarar gelecek gaspa uğrayacaktı,yada çanta düşmese aynı hızla yoluna devam edip yolun ilerisinde hayatına malolacak büyük bi kazaya karışacaktı..vs
    Herşeyin hayırlısını dileyip sabırlı olmalı,Allah kem gözden nazardan korusun.
    Geçmiş olsun,selamlar..

• Siz o kırık dökük süprüntüleri yanyana foto çekip gönderin de inandırıcı olsun. Motor kullanmayı bilen hiçkimse bu tip ürünleri sırt çantasına koyup adam gibi sırtına takmadan binmez motorun üstüne. Sepet gibi taşıdığını hiç sanmıyorum ama öyle bir hata yaptıyse başına gelene de hiç üzülmesin, zira haketmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Siz o kırık dökük süprüntüleri yanyana foto çekip gönderin de inandırıcı olsun. Motor kullanmayı bilen hiçkimse bu tip ürünleri sırt çantasına koyup adam gibi sırtına takmadan binmez motorun üstüne. Sepet gibi taşıdığını hiç sanmıyorum ama öyle bir hata yaptıyse başına gelene de hiç üzülmesin, zira haketmiş.

katılıyorum motosiklet kullanıcısıyım diyen birisi laptop vs gibi elektronik aleti
    tasımak icin motosiklet kullanıcılarına ozel yapılmıs bol takviyeli sırt cantalarından alıp sırtına asar kullanır.
    hele ki icinde bahsettiginiz urunler varsa..
    bukadar seyi laptop cantasıyla tasımaya kalktıysa pek de profesyonel degilmis bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underwater

quote:

Orijinalden alıntı: Definitive©

Siz o kırık dökük süprüntüleri yanyana foto çekip gönderin de inandırıcı olsun. Motor kullanmayı bilen hiçkimse bu tip ürünleri sırt çantasına koyup adam gibi sırtına takmadan binmez motorun üstüne. Sepet gibi taşıdığını hiç sanmıyorum ama öyle bir hata yaptıyse başına gelene de hiç üzülmesin, zira haketmiş.

katılıyorum motosiklet kullanıcısıyım diyen birisi laptop vs gibi elektronik aleti
    tasımak icin motosiklet kullanıcılarına ozel yapılmıs bol takviyeli sırt cantalarından alıp sırtına asar kullanır.
    hele ki icinde bahsettiginiz urunler varsa..
    bukadar seyi laptop cantasıyla tasımaya kalktıysa pek de profesyonel degilmis bence.

Alıntıları Göster
    İnanması güç yahu, o kadar teknolojik aleti neye güvenerek o şekilde almış yanına ?
    Okurken içim cızladı. Arkadaşına da geçmiş olsun, en azından kendine birşey olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

İnanması güç yahu, o kadar teknolojik aleti neye güvenerek o şekilde almış yanına ?
    Okurken içim cızladı. Arkadaşına da geçmiş olsun, en azından kendine birşey olmamış.

Alıntıları Göster
    biadah bırak motorlar bisikletle bile birşey taşımaz artık o korku o mal kaybını hatırlar her defasında çok geçmiş olsun dünya hali işte ama motora nasıl güvenipte yanına alır anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

biadah bırak motorlar bisikletle bile birşey taşımaz artık o korku o mal kaybını hatırlar her defasında çok geçmiş olsun dünya hali işte ama motora nasıl güvenipte yanına alır anlamıyorum

Alıntıları Göster
    definitive arkadas supruntu derken ? o nasil yaklasim yahu, rahatsizmisin sen??? kime gore neye gore haketmek???? neyse guncelleyeyimde bazi rahatsiz arkadaslar sacma sapan laflar etmesin... adamin evi ofise yakin, motor scooter(ev ofis arasi scooter digeri pro modelini yarin sorarim), evet adam pro motor kullanicisi ama olmaz olmaz deme olur aga. tek hatasi tecrubesine guvenip cantayi sirtina capraz asmamis ya da motor arkasinda sepet v.s kullanmiyor. tum gecmis olsun diyen arkadaslara tesekkurler. haketmis diyenlerede allah akil fikir versin. yarin cok dikkatli oldugunuz ve kendinize cok guvendiginiz bir konuda zarar gororseniz beni hatirlayin. ne oldum degil, ne olacagim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete75 -- 14 Temmuz 2010; 20:04:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.