Şimdi Ara

Üstüne Konteyner Düşen Elantra (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

ya beyler, konteynırin düştüğü falan yok sadece yaslanmış,kamyonla hala bağlantısı var ve fizik dersinden hatırlarsaniz , g merkezi yani ağırlık merkezi çizgisi hala tekerin üzerinde, o konteynır 1 ton olsa, arabaya etkiyen kuvvet 300 kgdır

anştayn was here

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ya beyler, konteynırin düştüğü falan yok sadece yaslanmış,kamyonla hala bağlantısı var ve fizik dersinden hatırlarsaniz , g merkezi yani ağırlık merkezi çizgisi hala tekerin üzerinde, o konteynır 1 ton olsa, arabaya etkiyen kuvvet 300 kgdır

anştayn was here

who is anştayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

Yav üstüne konteynır düşmüş diyolar yüksekten düşmedi ağır ağır düştü...

Neyle neyi satın almaya kalkışıyosunuz sanki başka markalarda dolu konteynırı 50 metreden atıyolar tavan çökmüyo

Lütfen şu videoyu izleyin

kesin ip var

• almam, alana da mani olmam.
  • Boş da olsa 6 metrelik konteyner'in darası 2500 kilo kadardır, 12 metreliğin ise 4 ton kadar bir ağırlığı olur...

Biri yavaş yavaş düşmüş yazmış ama onu nasıl anlamış pek çıkaramadım fotolardan

Ben kendi aracımla bu durumda kalmak istemezdim ama bu araç iyi başa çıkmış gibi...
  • 40 lık konteyner devrilmiş vereceği ağırlıkla çökmesi gerekirdi , güzel dayanmış 2,5-3 ton bir 40'lık konteyner onuda hesaplayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Yalnız o ilk resimde araba basık bir şekilde ne güzel olmuş öyle sanki 5 lik yay takmış gibi.

aynen benımde cok hosuma gitti :)
  • şimdi bu aracın maket veya, gösteri amacıyla güçlendirilmiş kafesli olmadığına nasıl emin olabiliriz?
    sırf bu resime bakarak bu arabanın sağlamlığını mı garantiliyoruz?
    bir fotoğraf yüzünden bu aracı alabilecek kadar ileri gidebilen insanlar var mıdır?
  • Elantra ABD'de, Teksas Belediyesi ve Detroit Müftülüğü de dahil 38 yerden ödül almış bir araçtır.

Ncap testlerinin hepsi hikaye, Elantra Konteyner-Ncap'in zorlu şartlarını geçebilen tek araç.
  • Benim eski hyundai'in tavanına küçük yegenim oynamak için çıkmıştı o aklıma geldi şimdi...
    her adım attıgı yer krater gibi görünüyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_karaca

Muhtemelen konteyner boş ama yine de hyundai artık insana baya baya güven hissi veriyor.

Üstüne Konteyner Düşen Elantra

Hocam herşeye eywallah hyundai saglam olabilir o olabilir bu olabilirde...

düşmek ne demek? resmen konteyner devrilmiş.

Bir olayı abartmak için böyle şeyler yazmak ne kadar dogru?

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Hocam herşeye eywallah hyundai saglam olabilir o olabilir bu olabilirde...

düşmek ne demek? resmen konteyner devrilmiş.

Bir olayı abartmak için böyle şeyler yazmak ne kadar dogru?

Bunda kasıt arayacak bişey yok. Hyundai sempatizanı değilim. Haber önüme çıktı, Türkçesi yoktu, aklıma ilk gelen başlıkla paylaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

...
    Yaklaşık 20 tonluk kamyondan ve yine o civarlarda konteynerlerden bahsediyoruz dimi.

- Bir arkadaş yazmış doğru söylemiş bu boyutta bir araç lastiği ve içindeki hava bu denli bir yükü kaldıramaz ve patlar bu durumda hem sağlam lastikli tiguan, hem de sağlam lastikli elantranın üzerine yükün tamamı binmemiş...

Konteynerler 2.5-4 ton arasıymış arkadaşım.

2 araca da, yükün tamamının binmediği dediğiniz gibi ortada. Ben iki aracın güvenliğinine de eleştiride bulunmuyorum. Sadece kendi objektif olduğunu düşündüğüm kriterlerimce, bu görüntülerin aracın sağlamlığını ölçmek için yeterli ölçüt olmadığını belirtiyorum.

Ayrıca yavaş düştüğü çıkarımının nasıl yapıldığını soran arkadaşların; çekiciye bağlı bir konteynerin ne kadar hızlı devrilebileceğini düşünmelerini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 7 Nisan 2012; 19:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

...
    Yaklaşık 20 tonluk kamyondan ve yine o civarlarda konteynerlerden bahsediyoruz dimi.

- Bir arkadaş yazmış doğru söylemiş bu boyutta bir araç lastiği ve içindeki hava bu denli bir yükü kaldıramaz ve patlar bu durumda hem sağlam lastikli tiguan, hem de sağlam lastikli elantranın üzerine yükün tamamı binmemiş...

Konteynerler 2.5-4 ton arasıymış arkadaşım.

2 araca da, yükün tamamının binmediği dediğiniz gibi ortada. Ben iki aracın güvenliğinine de eleştiride bulunmuyorum. Sadece kendi objektif olduğunu düşündüğüm kriterlerimce, bu görüntülerin aracın sağlamlığını ölçmek için yeterli ölçüt olmadığını belirtiyorum.

Ayrıca yavaş düştüğü çıkarımının nasıl yapıldığını soran arkadaşların; çekiciye bağlı bir konteynerin ne kadar hızlı devrilebileceğini düşünmelerini istiyorum.

Aynen katılıyorum hocam. Tamam elantra nin sağlam olduğu gercek olabilir ama sağlamlık boyutunu bu tür şeylerle kiyaslayamayiz. Ben eski kasasını kullanmıştım epeyce bı süre ve gercekten sağlam bir araç olduguna inanıyorum fakat bu fotograflara dayanarak degil ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

İlk fotoda konteynerı taşıyan kamyonun sağ paçalığında hyundai yazıyor.
    Reklam kokusu var..

adamlar reklam yapıyor, ve kamyondaki hyundai yazısını çıkarmayı unutuyorlar,
    bu çekik gözlüler göründüğü kadar akıllı değiller herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omers -- 7 Nisan 2012; 20:28:04 >
  • Demek ki elentra alınırsa direk yere yapıştırılacak. Helezon kesmekmi ne deniyor ona ?
  • dm forumdaki hyundai fanatikleri yüzünden hyundai den nefret eder oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ozcan

Bunun için Hyundai ye güven duyuyorsanız eğer şu videoya bakın derim

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/23545/0/1/adana-da-kamyon-otomobilin-uzerine-cikti.aspx

Bu videodan sonra yatıp kalkıp VW demeniz lazım o zaman

Baba yanlız Tiguan 10 numara sağlam kalmış yani bu araba çizikten veya keyfekeder boyalı olarak yapılıp satılabilir yani bence gayet sağlam duuyo vw işte abi

• ''Uzaylı gören masum köylü'' gibi olmuş başlık.. Ayrıca olay ve kurgu bana fake gibi geldi.

• ortama bakın. kesinlikle reklam. tır sanki üstüne yavaşça konmuş gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.