Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda münazaraya katılmıştım. Konular belirlendi bilmem ne deneme için okulda bir kere yaptık münazara 150-200 kişi vardır sanırım önümde. Münazaraya hazırlanırken bizim diğer iki üç arkadaş it gibi uğraşıyordu, ben de yatıyordum, bildiğin yatıyordum. O kalabalığın önünde sıra bana gelince (8 dakika süre vardı sanırım) iki üç cümle söyleyip "Dinlediğiniz için teşekkürler" dedim ve oturdum sandalyeye. Hem utanıyorum hem lan ne rezilim diye gülüyorum. Neredeyse her işi gırgıra verdiğimden öyle çok utandığım anılarım yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege İ

Bir arkadaşim butun sinifa bağıra bagıra sevdiğim kızı söylemişti o gun baya kotu olmuştum

İlkokuldayken aynı durum benimde başıma gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar_1997

Bu bugün basıma gelmistir

Kadıköyde arkadaslarla gezdik herkes eve dagılıyor gittim sosisciye sosisli istedim ve dedimki turşu olmasın ketcap mayonez olsun dedim. baktım adam tursuya dogru uzanıyor tkrar soyledim tursuyu aldı tekrar soledim en son dediki bu senin degil baskasınn dedi o an yerin dibine girdim :)

İyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

lise hazırlıktayım bundan 6 sene önce falan bak hala utanıyorum aklıma geldikçe, okulun serbest kıyafet günü ben çekmişim eşofmanı altıma hava güzel okulun yolunu tutuyorum, otobüsteyim okula az bir şey kalmış durakta inmek için kalktım ayağa kalkmamla birlikte cart diye bir ses geldi üstümden dikiş kopma sesi ulan bakıyorum, bakıyorum üstüme neremin yırtıldığını anlayamadım neyse dedim indim otobüsten sınıfa doğru ilerliyorum bahçede hoşlandığım kızla karşılaştım oturduk banklarda muhabbet ettik biraz tabii benim tüfek yine kalktı kızla konuşurken sonra zil çaldı sınıfa doğru gidiyorum koridorda iki tane hademe bana bakıp pis pis gülüyor bir de müdür yardımcısı katı geziyor sınıfa girenlerin kıyafetlerini kontrol ediyor gömleği içeride olmayanları falan kravatı olmayanları uyarıyor düzelttiriyor ben de adamı hiç sevmem ona yakalanmamak için hızlandım tam geçtim yanından biraz arkamda kaldı bunun sesini duydum SOK İÇERİ, SOK İÇERİ! diye bağırıyor arkamdan arada birde EŞŞOLEŞŞEK EŞŞOLEŞEK! ben arkama baktım göz göze geldik bu arkamdan gelmeye başladı sınıfada çok az kalmış ben durmadım hiç devam ettim sınıfa doğru aklımca müdür yardımcısına artistlik yapacam neyse ben bi açtım sınıf kapısını 30 kişi birden ve ingilizce hocası gülmeye başladı hepsi birden benim eşofmanın altından yana doğru o yırtılmış dikiş yerinden fırlamış erekte olmuş alete bakıyolar yani bildiğin en az 35 kişi malı gördü tabii ben o anda kafamı eğdim ve farkettim o an şimşekler çaktı kafamda utanmak bile az kalır yerin 10 kat dibine girdim sonra müdür yardımcısı geldi arkamdan İT OĞLU İT NİYE DURMUYOSUN APTAL HERİF diye bağırıyor sınıf gülmeye devam ediyor ben şeyimi elimle kapatarak koşarak 31 çekermişçesine tuvalete koştum tabi tuvaletten 2-3 saat boyunca çıkamadım oturup ağladım sonra herkes derse girmişken okuldan çıkıp eve geldim olayı babama anlattım okulu değiştirdik arkadaşların hepsini faceten sildim iletişimi kestim bidahada görmedim

Bundan 6 yıl önce face varmıydı?

• İlk okul 2 deyim. Üstümde önlük onun altında Eşofman var bahçede de koşarken eşofman yırtıldı külot falanda yok bende ben bunu çocuk aklıyla unuttum. Oturdum öyle teneffüste banklara çikolata yiyorum karşıda da 2-3 kız 4-5 erkek var. Bi baktım bunlar bana bakıp bakıp gülüyor erkekler tabi kızlar gülüyor ama bana bakmıyor bende neye güldüklerini baştan anlamadım sonra hafif bir rüzgar esti ve o anda kafama eşofmanın yırtık olduğu dank etti ama çok geçti bütün okul duymuştu utancıma hiç kimseye birşey söylemeden terziye diktirmiştim. O gün bu gündür pantolon, Eşofman, Şort vb.. ne olursa olsun ani hareket yaptığımda Apışımı kontrol ederim.
  • up

• Gogsumden ameliyat oldum kisaca yag aldirdim.2 ay evde oturdum sonra aldim 15 kilo fln boy 195 kilo oldu 105 :) bendede krem renginde pantolon var kuzenimle bulustum hocalarimi gormeye dersaneye gittim tabi o arada popom terlemis bende bunun farkinda degilim adamin biri kalkti dediki arkan islanmis bende bozuntuya vermemek icin oturdugum yer islaktir dedim oda dedi yok yok islanmis dedi basladilar gulme orada baya bi utandim kizlar fln var rezillik diz boyu

• Din Kültürü öğretmenimizi dayım tanıyordu. Din sınavından önceki gün o dayım hal hatır sormak için beni aramıştı, bizim öğretmene de selam söyledi. Bak yazarken bile utanıyorum.Sonraki gün sınava girdim işte, (zaten kolay soruyor ortalama 100'dü sınavda)(bir de lisedeki ilk din sınavı) soruları cevapladım hocaya götürdüm. Aha dedim hazır buradayken selamı ileteyim, kağıdı verirken "bu arada dayımın selamı var" demem çok abes kaçtı, adam yanlış anlamadı galiba Allahtan
    Hala hatırladıkça utanırım.
  • quote:

lise hazırlıktayım bundan 6 sene önce falan bak hala utanıyorum aklıma geldikçe, okulun serbest kıyafet günü ben çekmişim eşofmanı altıma hava güzel okulun yolunu tutuyorum, otobüsteyim okula az bir şey kalmış durakta inmek için kalktım ayağa kalkmamla birlikte cart diye bir ses geldi üstümden dikiş kopma sesi ulan bakıyorum, bakıyorum üstüme neremin yırtıldığını anlayamadım neyse dedim indim otobüsten sınıfa doğru ilerliyorum bahçede hoşlandığım kızla karşılaştım oturduk banklarda muhabbet ettik biraz tabii benim tüfek yine kalktı kızla konuşurken sonra zil çaldı sınıfa doğru gidiyorum koridorda iki tane hademe bana bakıp pis pis gülüyor bir de müdür yardımcısı katı geziyor sınıfa girenlerin kıyafetlerini kontrol ediyor gömleği içeride olmayanları falan kravatı olmayanları uyarıyor düzelttiriyor ben de adamı hiç sevmem ona yakalanmamak için hızlandım tam geçtim yanından biraz arkamda kaldı bunun sesini duydum SOK İÇERİ, SOK İÇERİ! diye bağırıyor arkamdan arada birde EŞŞOLEŞŞEK EŞŞOLEŞEK! ben arkama baktım göz göze geldik bu arkamdan gelmeye başladı sınıfada çok az kalmış ben durmadım hiç devam ettim sınıfa doğru aklımca müdür yardımcısına artistlik yapacam neyse ben bi açtım sınıf kapısını 30 kişi birden ve ingilizce hocası gülmeye başladı hepsi birden benim eşofmanın altından yana doğru o yırtılmış dikiş yerinden fırlamış erekte olmuş alete bakıyolar yani bildiğin en az 35 kişi malı gördü tabii ben o anda kafamı eğdim ve farkettim o an şimşekler çaktı kafamda utanmak bile az kalır yerin 10 kat dibine girdim sonra müdür yardımcısı geldi arkamdan İT OĞLU İT NİYE DURMUYOSUN APTAL HERİF diye bağırıyor sınıf gülmeye devam ediyor ben şeyimi elimle kapatarak koşarak 31 çekermişçesine tuvalete koştum tabi tuvaletten 2-3 saat boyunca çıkamadım oturup ağladım sonra herkes derse girmişken okuldan çıkıp eve geldim olayı babama anlattım okulu değiştirdik arkadaşların hepsini faceten sildim iletişimi kestim bidahada görmedim

yarıldım yeminilen

• bütün sınıfın önünde uzun eşek oynarken pantolonumun cortlaması ve hoş olmayan o görüntü
  • Orta 1'deyken müzik dersi vardı. Flüt çalmayı öğreniyorduk. Uç uç böceğim şarkısını çalacaktık. Hoca beni kaldırdı çal dedi. Ben de komiklik olsun diye burnumla çalacam dedim. Hoca itiraz etti olmaz falan dedi ben çalabilirim diye ısrar edince hoca çal o zaman dedi. Flütü yerleştirdim burnuma tam çalarken volkandan lav fışkırır gibi burnumdan sümük fışkırdı

Sınıftan "ıyyyyyyy" diye bir ses yükseldi. Koşarak lavaboya gittim

Edit: O sınıfımdan bir arkadaşım da foruma üye, CSB diyenler gidip ona da sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lia*

Orta 1'deyken müzik dersi vardı. Flüt çalmayı öğreniyorduk. Uç uç böceğim şarkısını çalacaktık. Hoca beni kaldırdı çal dedi. Ben de komiklik olsun diye burnumla çalacam dedim. Hoca itiraz etti olmaz falan dedi ben çalabilirim diye ısrar edince hoca çal o zaman dedi. Flütü yerleştirdim burnuma tam çalarken volkandan lav fışkırır gibi burnumdan sümük fışkırdı

Sınıftan "ıyyyyyyy" diye bir ses yükseldi. Koşarak lavaboya gittim

Edit: O sınıfımdan bir arkadaşım da foruma üye, CSB diyenler gidip ona da sorabilirsiniz.

• Her şey Matrix'de izlediğim Trinity ve Neo'nun müstehcen sahnesiyle başlamıştı...

İlk okul 3. sınıftaydık, izlediklerimi gerçekleştirmek adına içimde büyük bir dürtü uyanmıştı. Kızlar demez mi yakalamacılık oynayalım? Hemen aklımda şeytani fikirler uyanmıştı bile. Dedim olsun, yaklaşık 8-9 tane kız. Birine sadece kız demeye bir kaç şahit ister onu da zaten emellerime alet etmedim. Gel gelelim bizim okulun alt bahçesinde demirlikler vardı, ben bunlara dedim ki yakaladığımı hapsederim. Böyle güzellerini seçtim moruk, yakaladığımı götürüp demirlere hapsediyorum.
    Mevzu bahse şahit olan bir ortaokul öğrencisi kolay gelsin diyince baya utanmıştım.

• Bundan 8 sene önce orta 2. sınıftayım. Bizim okulda hem liseliler hem ortaokullular aynı binadaydı, dolayısıyla her gün bir olay oluyordu. Neyse dersin sonlarına doğru benim kakam geldi feci sıkışmışım, karnıma ağrılar giriyor, bağırsaklarım sanki bir orkestra ve bende onu yönetemeyen orkestra şefi gibiyim. Adeta senfonik konser veriyorum içimde sesler dışarı gitmesin diye sıkıyorum kendimi sıktıkça suratım pancar gibi oluyor neyse tenefüs zili ha çaldı ha çalacak diye beklerken zil sesini duymamla birlikte sıradan kalktım tuvalete yönelmek üzere sınıfın kapısına doğru giderken, lise 2.sınıflardan gelen 3-4 kişilik belalı tiplerin en önündeki çete lideri bizim sınıfın kapısını tekmeleyerek açtı baya tekme attı dedim şimdi boku yedik ( içimden bok,mok dedikçe de busefer karnıma 2 katı fazla sancı giriyor ) inanılmaz sıkışığım öyle böyle değil gözüm kararmış kimseyi görmüyorum o lise 2. sınıflardan gelen çete dışında neyse en öndeki çete lideri tekmeleyerek bizim sınıf kapısını açtıktan sonra bana bakıp hayırdır nereye gidiyosun dedi ben de bi işim var gidip gelicem ne oldu bir sorun mu var dedim yüzüme baktı baktı konuşmadan diğer elemanları çağırıp benim sıraya oturdu bunlar sonra benimde oturmamı istediler geri dönüp ( ulan şimdi diyorum içimden; kaçsam yakalanıcam zaten hızlı koşamıyorum busefer yakalamak için arkamdan tutacaklar ben orada salıvericem bokları ) dedim geri dönüp oturayım bari en azından sancıyı bastırmaya çalışırım bunlar konuşurken döndüm oturdum evet ne oldu dedim. Vay efendim ben lise hazırlık sınıflarından bir kıza asılmışım bunların içinden bir elemanda o kızı seviyormuş peşini bırak fena olur falan diyorlar tehdit ediyorlar beni bende o kızı harbi seviyordum gururuma yediremedim bütün sancılarıma rağmen bırakmıycam ben o kızı seviyorum ona çıkma teklif ettim ( gerçektende etmiştim öncesi gün cevabını bekliyordum kızın birde onun heyecanı var üstümde ) neyse teklif ettim dememle birlikte bu beni boğazımdan tutup itti ben sandalyeyle birlikte yere çakıldım o anda sancı tutmazmı ama busefer danayamıyacak kadar sancım var kendimi sıksam bile dayanamıyorum gitmiyor bunlar başımda birşeyler konuşmaya devam ediyorlar arada küfürler duyuyorum ama ben artık gözüm kararmış sadece sesler duyuyorum nedediklerini anlıyamıyorum sadece anlamsız sesler duyuyorum o an kafamda şimşekler çakıyor herkes bana bakıyor sanki yavaş çekimde gibiyim elim kolum bağlı hiç birşey yapamıyorum tek yapabildiğim şey kıçıma kadar gelen boku içeri çekmek sancıyı bastırmak çünkü biliyorumki altıma yaparsam dayak yemekten beter olucam sonra tekrar bi ses duydum yine çete lideri başımda dikilmiş cevap versene diye bağırıyor peşini bırakacak mısın bırakmıcakmısın diye sorup duruyor bana soruyu anlıyorum fakat evet, hayır bile diyemiyorum ben artık sancıya dayanmak için sesli bir şekilde ıkınıyorum, sıkınıyorum sonra bi baktım arkadan elemanlardan biri hızlıca üstüme geliyor ben hareket dahi edemiyorum kitlenmiş durumdayım bu geldi karnıma bi yumruk attı osurukla birlikte pantolona çıktı herşey hayır osurmasam gizlicem yerden kalkmıcam sonra kalkıcamda osurarak belli ettiğim için ben artık pes ettim en azından sancı geçtiği için sevindim o an sonra bunlar altına sıçtı lan bu diyip gülmeye başladılar bütün sınıftaki kızlar erkekler bana bakıyor neee altına mı sıçtı? diyolar herkes başıma toplandı sanki ben trafik kazası geçirmişimde olay yeri inceleme orası kapatmışlar orayı gibi altımdada hala sandalye duruyor ben bacaklar havada altıma sıçmış bi şekilde orda çaresiz duruyorum sonra sancı geçtiği için kalktım yerimden tuvalete doğru koşturdum hiçbirşey demeden kıçımdan boklar aka aka koşturuyorum tuvalete artık okadar strese girmişimki rezil olduğumu falan hiç düşünmüyorum bile umarsızca tuvaletin muslugunu acıp kıcımı en nihayetinde temizleyebilmiş olmamın sevincindeyim ama sonra sınıfa dahi giremedim tabi 2-3 gün okula gitmedim unutsunlar diye ama unutmamışlar ondan sonra kimse yanıma oturmadı bütün seneyi tek başıma oturarak geçirdim sırada

• quote:

Bundan 8 sene önce orta 2. sınıftayım. Bizim okulda hem liseliler hem ortaokullular aynı binadaydı, dolayısıyla her gün bir olay oluyordu. Neyse dersin sonlarına doğru benim kakam geldi feci sıkışmışım, karnıma ağrılar giriyor, bağırsaklarım sanki bir orkestra ve bende onu yönetemeyen orkestra şefi gibiyim. Adeta senfonik konser veriyorum içimde sesler dışarı gitmesin diye sıkıyorum kendimi sıktıkça suratım pancar gibi oluyor neyse tenefüs zili ha çaldı ha çalacak diye beklerken zil sesini duymamla birlikte sıradan kalktım tuvalete yönelmek üzere sınıfın kapısına doğru giderken, lise 2.sınıflardan gelen 3-4 kişilik belalı tiplerin en önündeki çete lideri bizim sınıfın kapısını tekmeleyerek açtı baya tekme attı dedim şimdi boku yedik ( içimden bok,mok dedikçe de busefer karnıma 2 katı fazla sancı giriyor ) inanılmaz sıkışığım öyle böyle değil gözüm kararmış kimseyi görmüyorum o lise 2. sınıflardan gelen çete dışında neyse en öndeki çete lideri tekmeleyerek bizim sınıf kapısını açtıktan sonra bana bakıp hayırdır nereye gidiyosun dedi ben de bi işim var gidip gelicem ne oldu bir sorun mu var dedim yüzüme baktı baktı konuşmadan diğer elemanları çağırıp benim sıraya oturdu bunlar sonra benimde oturmamı istediler geri dönüp ( ulan şimdi diyorum içimden; kaçsam yakalanıcam zaten hızlı koşamıyorum busefer yakalamak için arkamdan tutacaklar ben orada salıvericem bokları ) dedim geri dönüp oturayım bari en azından sancıyı bastırmaya çalışırım bunlar konuşurken döndüm oturdum evet ne oldu dedim. Vay efendim ben lise hazırlık sınıflarından bir kıza asılmışım bunların içinden bir elemanda o kızı seviyormuş peşini bırak fena olur falan diyorlar tehdit ediyorlar beni bende o kızı harbi seviyordum gururuma yediremedim bütün sancılarıma rağmen bırakmıycam ben o kızı seviyorum ona çıkma teklif ettim ( gerçektende etmiştim öncesi gün cevabını bekliyordum kızın birde onun heyecanı var üstümde ) neyse teklif ettim dememle birlikte bu beni boğazımdan tutup itti ben sandalyeyle birlikte yere çakıldım o anda sancı tutmazmı ama busefer danayamıyacak kadar sancım var kendimi sıksam bile dayanamıyorum gitmiyor bunlar başımda birşeyler konuşmaya devam ediyorlar arada küfürler duyuyorum ama ben artık gözüm kararmış sadece sesler duyuyorum nedediklerini anlıyamıyorum sadece anlamsız sesler duyuyorum o an kafamda şimşekler çakıyor herkes bana bakıyor sanki yavaş çekimde gibiyim elim kolum bağlı hiç birşey yapamıyorum tek yapabildiğim şey kıçıma kadar gelen boku içeri çekmek sancıyı bastırmak çünkü biliyorumki altıma yaparsam dayak yemekten beter olucam sonra tekrar bi ses duydum yine çete lideri başımda dikilmiş cevap versene diye bağırıyor peşini bırakacak mısın bırakmıcakmısın diye sorup duruyor bana soruyu anlıyorum fakat evet, hayır bile diyemiyorum ben artık sancıya dayanmak için sesli bir şekilde ıkınıyorum, sıkınıyorum sonra bi baktım arkadan elemanlardan biri hızlıca üstüme geliyor ben hareket dahi edemiyorum kitlenmiş durumdayım bu geldi karnıma bi yumruk attı osurukla birlikte pantolona çıktı herşey hayır osurmasam gizlicem yerden kalkmıcam sonra kalkıcamda osurarak belli ettiğim için ben artık pes ettim en azından sancı geçtiği için sevindim o an sonra bunlar altına sıçtı lan bu diyip gülmeye başladılar bütün sınıftaki kızlar erkekler bana bakıyor neee altına mı sıçtı? diyolar herkes başıma toplandı sanki ben trafik kazası geçirmişimde olay yeri inceleme orası kapatmışlar orayı gibi altımdada hala sandalye duruyor ben bacaklar havada altıma sıçmış bi şekilde orda çaresiz duruyorum sonra sancı geçtiği için kalktım yerimden tuvalete doğru koşturdum hiçbirşey demeden kıçımdan boklar aka aka koşturuyorum tuvalete artık okadar strese girmişimki rezil olduğumu falan hiç düşünmüyorum bile umarsızca tuvaletin muslugunu acıp kıcımı en nihayetinde temizleyebilmiş olmamın sevincindeyim ama sonra sınıfa dahi giremedim tabi 2-3 gün okula gitmedim unutsunlar diye ama unutmamışlar ondan sonra kimse yanıma oturmadı bütün seneyi tek başıma oturarak geçirdim sırada

benzeri bana oldu ama bende çete falan yok okuldayım ilkokul 5 acayip sancı var 3-4 saat rahat ıkındım en son dayanamayıp tuvalete gittim allahtan tuvalette kimse yok ben patır patır

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

quote:

yarıldım yeminilen

şimdi komik geliyor tabi ama o durumda olmak istemezdin

• quote:

Bundan 8 sene önce orta 2. sınıftayım. Bizim okulda hem liseliler hem ortaokullular aynı binadaydı, dolayısıyla her gün bir olay oluyordu. Neyse dersin sonlarına doğru benim kakam geldi feci sıkışmışım, karnıma ağrılar giriyor, bağırsaklarım sanki bir orkestra ve bende onu yönetemeyen orkestra şefi gibiyim. Adeta senfonik konser veriyorum içimde sesler dışarı gitmesin diye sıkıyorum kendimi sıktıkça suratım pancar gibi oluyor neyse tenefüs zili ha çaldı ha çalacak diye beklerken zil sesini duymamla birlikte sıradan kalktım tuvalete yönelmek üzere sınıfın kapısına doğru giderken, lise 2.sınıflardan gelen 3-4 kişilik belalı tiplerin en önündeki çete lideri bizim sınıfın kapısını tekmeleyerek açtı baya tekme attı dedim şimdi boku yedik ( içimden bok,mok dedikçe de busefer karnıma 2 katı fazla sancı giriyor ) inanılmaz sıkışığım öyle böyle değil gözüm kararmış kimseyi görmüyorum o lise 2. sınıflardan gelen çete dışında neyse en öndeki çete lideri tekmeleyerek bizim sınıf kapısını açtıktan sonra bana bakıp hayırdır nereye gidiyosun dedi ben de bi işim var gidip gelicem ne oldu bir sorun mu var dedim yüzüme baktı baktı konuşmadan diğer elemanları çağırıp benim sıraya oturdu bunlar sonra benimde oturmamı istediler geri dönüp ( ulan şimdi diyorum içimden; kaçsam yakalanıcam zaten hızlı koşamıyorum busefer yakalamak için arkamdan tutacaklar ben orada salıvericem bokları ) dedim geri dönüp oturayım bari en azından sancıyı bastırmaya çalışırım bunlar konuşurken döndüm oturdum evet ne oldu dedim. Vay efendim ben lise hazırlık sınıflarından bir kıza asılmışım bunların içinden bir elemanda o kızı seviyormuş peşini bırak fena olur falan diyorlar tehdit ediyorlar beni bende o kızı harbi seviyordum gururuma yediremedim bütün sancılarıma rağmen bırakmıycam ben o kızı seviyorum ona çıkma teklif ettim ( gerçektende etmiştim öncesi gün cevabını bekliyordum kızın birde onun heyecanı var üstümde ) neyse teklif ettim dememle birlikte bu beni boğazımdan tutup itti ben sandalyeyle birlikte yere çakıldım o anda sancı tutmazmı ama busefer danayamıyacak kadar sancım var kendimi sıksam bile dayanamıyorum gitmiyor bunlar başımda birşeyler konuşmaya devam ediyorlar arada küfürler duyuyorum ama ben artık gözüm kararmış sadece sesler duyuyorum nedediklerini anlıyamıyorum sadece anlamsız sesler duyuyorum o an kafamda şimşekler çakıyor herkes bana bakıyor sanki yavaş çekimde gibiyim elim kolum bağlı hiç birşey yapamıyorum tek yapabildiğim şey kıçıma kadar gelen boku içeri çekmek sancıyı bastırmak çünkü biliyorumki altıma yaparsam dayak yemekten beter olucam sonra tekrar bi ses duydum yine çete lideri başımda dikilmiş cevap versene diye bağırıyor peşini bırakacak mısın bırakmıcakmısın diye sorup duruyor bana soruyu anlıyorum fakat evet, hayır bile diyemiyorum ben artık sancıya dayanmak için sesli bir şekilde ıkınıyorum, sıkınıyorum sonra bi baktım arkadan elemanlardan biri hızlıca üstüme geliyor ben hareket dahi edemiyorum kitlenmiş durumdayım bu geldi karnıma bi yumruk attı osurukla birlikte pantolona çıktı herşey hayır osurmasam gizlicem yerden kalkmıcam sonra kalkıcamda osurarak belli ettiğim için ben artık pes ettim en azından sancı geçtiği için sevindim o an sonra bunlar altına sıçtı lan bu diyip gülmeye başladılar bütün sınıftaki kızlar erkekler bana bakıyor neee altına mı sıçtı? diyolar herkes başıma toplandı sanki ben trafik kazası geçirmişimde olay yeri inceleme orası kapatmışlar orayı gibi altımdada hala sandalye duruyor ben bacaklar havada altıma sıçmış bi şekilde orda çaresiz duruyorum sonra sancı geçtiği için kalktım yerimden tuvalete doğru koşturdum hiçbirşey demeden kıçımdan boklar aka aka koşturuyorum tuvalete artık okadar strese girmişimki rezil olduğumu falan hiç düşünmüyorum bile umarsızca tuvaletin muslugunu acıp kıcımı en nihayetinde temizleyebilmiş olmamın sevincindeyim ama sonra sınıfa dahi giremedim tabi 2-3 gün okula gitmedim unutsunlar diye ama unutmamışlar ondan sonra kimse yanıma oturmadı bütün seneyi tek başıma oturarak geçirdim sırada

dostum seninki baya kötüymüş ya.... geçmiş olsun o liselilere bende kıl olmuşumdur hep.....

• 8. sınıfta falanım, gittim burgerdan maşallahlı bir menü yedim, sanırım big kingdi. Arkadaşla arka sitedeki bina ile okul arasındaki duvar arasında oturuyorum. Lan bana bir sancı girmiş, felaket. Eve doğru yürüyorum arkadaşla, bekle dedim geleceğim. İçeri girdim asansörü çağıracağım arkadaş da yanımda, ama patladım patlayacağım. Arkadaşa dedim oğlum salacağım gidiyor falan diye. Çocuk da şaka sandı karnıma bir yumruk attı, bödöff! Orada öyle felaket küfürler ettim ki çocuğa, şimdi bakıyorum baya yaratıcıymışım. Sonra 5. kattaki komşu abi kapıdan içeri girmeye kalktı, ben de çığlık atıyorum girme girme bilmem ne, adam girdi. Utançtan hara kiri yapasım geldi. Ki bu asansör başında ilk altıma edişim, bir de bunun ikincisi var. Ulan illa dışarıdayken bozulur miden, evde mal mal otururken bir bok olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

8. sınıfta falanım, gittim burgerdan maşallahlı bir menü yedim, sanırım big kingdi. Arkadaşla arka sitedeki bina ile okul arasındaki duvar arasında oturuyorum. Lan bana bir sancı girmiş, felaket. Eve doğru yürüyorum arkadaşla, bekle dedim geleceğim. İçeri girdim asansörü çağıracağım arkadaş da yanımda, ama patladım patlayacağım. Arkadaşa dedim oğlum salacağım gidiyor falan diye. Çocuk da şaka sandı karnıma bir yumruk attı, bödöff! Orada öyle felaket küfürler ettim ki çocuğa, şimdi bakıyorum baya yaratıcıymışım. Sonra 5. kattaki komşu abi kapıdan içeri girmeye kalktı, ben de çığlık atıyorum girme girme bilmem ne, adam girdi. Utançtan hara kiri yapasım geldi. Ki bu asansör başında ilk altıma edişim, bir de bunun ikincisi var. Ulan illa dışarıdayken bozulur miden, evde mal mal otururken bir bok olmaz.

aynen... evde bi bok olmaz :D

• geçen gün dolmuşla özkanlara gidiyordum dolmuşun kapısı açik tabi adam da kırmızı işıkta durmuş adam a dedim ki dayı kapıyı açar mısın
    O da yapıştırdı cevabı gözlerini açsana yeğenim

2. Olay 2 sene önce oldu dolmuşa bınmeden önce sigara aldim bi baktım dolmuş geciyor tabi koşarak anca yetistım parayı uzatırken bı monte carlo dedim adamın dediğı abi bu karşıyakaya gider.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.