Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onlarca var ama en yenisini anlatıyım bugün kibritle puro yakmaya çalıştım tam 30 deniyişimde yakabildim o arada millet rezil edercesine bana bakıyordu ne utandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Bundan 2-3 yıl önce ortaokuldayken varoş bir semtte varoş bir okula gidiyordum.Tabi tuvaletler leş.O yüzden çişimi her zaman olduğu gibi pisuvarlara yapıyordum.Yine bir tenefüs arasında tuvalete çişe gittim.Gitmez olaydım pisuvara rahat rahat işerken bir anda yerlerin ıslandığı gördüm.Daha sonra fark ettim ki pisuvarın altı delikmiş .
    Ee tabi her yer battı.Allah'tan tuvalette benden başka kimse yoktu.O günden sonra her işediğim pisuvarı kontrol ederim

Hahah aynı şekilde bizim arkadaşta ayağına işemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlarla internet kafeye gidiyoruz bi anda bi bastırdı bana anlık bi terleme geldi dedim arkadaşlar ben gidiyorum altıma mıçacam, onlarda gel be oğlum kafede yaparsın dediler yok şimdi ora dolu olur dedim.

Neyse koşar adım gidiyorum ama nasıl geldi anlatamam bazen oluyor elimle bastırıyorum çıkmasın diye artık bizim sokağa girdim yokuş aşağı koşarak gidiyorum ama bir yandanda mıçıyorum o an sanki huzur buldum kanatlanıp göğe yükselcek gibiydim adeta.

Artık olan olmuştu eve geldim bir bakarsın tüm komşular bizde kapıyı alt komşu açtı içeri girdim dedim xxxx abla kapıyı kapa binada ağır bi koku var ama direk tuvalete gitmemden anladı sanırım.

Tuvalete girdim artık temizlik süreci başladı kilotun içinde 2 kiloluk gübre var resmen neyse içini boşalttım ve komple tuvalet kağıdına sandım bir şekilde görünmeden çıkıp mumyaladığım kilotumu arka balkondan attım.

Hayatımda bunun gibi işlemeli mıçmalı bol anı var buda bir tanesiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukai. -- 30 Ekim 2013; 19:32:04 >

• ilkokul kaç hatırlamıyorum, sınıfta böyle 2-3 kısı olur sorunludur bunlar,kavga ederler,döverler,kufrederler.... bu tıpler bana bozuktu benı dövmeyı cok severlerdı, bırgun tenefuste bu tıplerle oyun oynarken yanlıslıkla pantolonuna zarar vermışım, bu geldı benı ıyı bır dövdu, o gun eve gıttım ıste ne oldu hatırlamıyorum ertesı gun annem geldı hocaya ıste anlattı dövduler ettıler ondan sonra sınıfın ortasında benım fermuarı ındırıp bakın hocam cocugun pipisine demmız mı ? tum sınıf basıma toplandı herkes bakıyor benım pipiye..... ondan sonrasını hatırlamıyorum fakat hep böyle olaylar yuzunden ıcıme kapandım silik bır tıp oldum, daha nıcelerı var bunun gıbı allah cahıl aıle yaşatmasın

bir gun yıne ılkokuldayız, lakın özguvensızlıktenmı başka bırşeydenmıdır tualete gıdemıyorum, ıkınıyorum ,sıkıyorum yok olmuyor, tenefuslerdede gıdemıyorum, düşünün ki 6 ders sıkıyorsunuz, tabı bıryere kadar, işte o yerde bıraktım kendimi tabı alt taraf ıslak olunca dısarıda cıkılmaz, hemen cesmeye gıdıp ust tarafıda ıslatıyorum kı maksat su ıle oynamış havası verelım tabı sıradan akan idrarın hattı hesabı yok

• Normal sınıftaki kız arkadaşıma anneannen menepoza girdi mi dedim? Menepoza girmenin sadece depresyon olduğunu biliyordum malesef başka anlamıda varmış.... o yüzden bayağı bozuldum.
  • ilk okul 1deyim.kavgalı olduğum bir çocuk vardı.neyse şimdi.Doğum günüm geldi çattı ben şimdi 1 yıl büyüdüğümü ve gücümünde arttığını sanmıştım.ertesi gün gittim çocuğun yanına bir arkadaşı da vardı orda.Ne diyorsun şimdi sen dedim :D ondan sonrasını işte pek hatırlayamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectful Man

Tam hatırlayamadım ama ilkokul 4 e gidiyordum herhalde.Okul yeni başlamıştı.Öğretmenler dersler için gerekli olan malzemeleri söylemişti.Resim dersi içinde pastel boya istedi hoca.Neyse eve geldim babami aradim konuştuk buluşup alcaktık.O günde hava kapalı esiyor ama yağmur yoktu.Birazda büyük tuvaletim vardı.Birşey olmaz diyerekten sahile babamın yanına indim çay söyledi , içtik.Tabi çayı içince tuvalet ihtiyacı artmaya başladı.Birşey olmaz dedim kaltık bayırı çıkıyoruz , yakınlardada babanemin bahçeli evi var mahallenin ortasında neyse ben dayanamayım babama bekle bir tuvalete gideyim dedim.Arada 200 m var.50 metre gittim bayağı sıkışmaya başladım.100 oldu ahada sçtık diyodum içimden.Koşmaya başladım , koştum artık tutamıyorum ağlıcam nerdeyse koşarken yavaştan sçmaya başladık.Abartmıyorum 100 m yerlere s.ça s.ça koştum yani arkadan biri gelse nereye gittiğimi anlar.Tabi mahalle tanıyo beni.Millete baka baka altıma s.çtım.Sonunda girdim eve anahtar her zaman üstümdedir babanemde yoktu evde şansa.Babamı aradım anlattım eve kıyafet almaya gitti.Ne yaptığımı anlamaya çalışırken kapı çaldı mahallenin rahat 5 tane kadını bana kıyafet getirmiş.Mahallede adim çıktı s.çan diye.Çok utanmıştım.

Deli güldüm ya

• Bitmesin Kral Konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bu bugün basıma gelmistir

Kadıköyde arkadaslarla gezdik herkes eve dagılıyor gittim sosisciye sosisli istedim ve dedimki turşu olmasın ketcap mayonez olsun dedim. baktım adam tursuya dogru uzanıyor tkrar soyledim tursuyu aldı tekrar soledim en son dediki bu senin degil baskasınn dedi o an yerin dibine girdim :)

ALİ YAKALADIM SENİ ALİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bu bugün basıma gelmistir

Kadıköyde arkadaslarla gezdik herkes eve dagılıyor gittim sosisciye sosisli istedim ve dedimki turşu olmasın ketcap mayonez olsun dedim. baktım adam tursuya dogru uzanıyor tkrar soyledim tursuyu aldı tekrar soledim en son dediki bu senin degil baskasınn dedi o an yerin dibine girdim :)

ALİ YAKALADIM SENİ ALİ

LAN

• Bitmesin konu app app
  • quote:

Orijinalden alıntı: dictatory

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bir gün çarşıdan eve dönüyorum akşam vakti, lan nasıl sıçasım var ama, hafif de cırcırım. Can çekişe çekişe gidiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı, soğuk soğuk terler akıyor suratımdan. Koşar adımlarla gidiyorum eve. Son düzlükte başladım koşmaya. Apartmana geldim. Bizim daire 5. katta, asansör de yok. Yine koşarak çıkıyorum merdivenleri. Kapıya geldim, pat pat vuruyorum kapıya. Neyse içerden "kim o?" dedi kız kardeşim, "aç kız çabuk benim ben" dedim. Kapıyı açtı neyse, tuvaletler kapının hemen yanında oluyor. İçeri girdiğim an tuvalete daldım. Sonra koyuldum sıçmaya. Patır kütür gidiyor. Lan..... 1 dk. Bu bizim tuvalet değil ki !?'!?'!='!+!%!+ Meğersem ev, bizim ev değil, bir alt daireye girmişim. Kapıyı açan da kız kardeşim değil komşunun kızıymış O an tuvaletin penceresinden atlamayı düşündüm Çaresizce sıçtım. Bir yandan sıçmanın verdiği mutluluk, öteki yandan komşuya + kızına rezil rüsva oluşum... Mal gibiydim. İşim bitince tuvaletin kapısını açtım, çıktım, baktım etrafta kimse yok, ev halkı salona geçmiş, kapıyı kapatmış, anlayışlı elemanlarmış.. Hemen çıktım kendi evimize. O komşularla da bir daha yüz yüze gelemedim

aç gız aç
    sandalyeyle birlikte takla attım

Hocam yok böyle bişey ya kardeşimle okurken yarıldık gülmekten gözlerimden yaş geldi gülmekten. Bu nasıl bir anlatım tarzı olayı resmen yaşadım hocam Allah'ta sizi güldürsün

• Lise 2deyken sinifta asiri derecede inek olan bir kiza sinir oluyorduk arkadasla bizde sinifin duvar kenaribda cama dayali siralardayiz ikimiz onlu arkali yayilmis orda arkadasla ben duvara yaslanmis millete laf atiyorduk edebiyat dersindeyiz hoca bir metin okutcakti o kizi secti arkadasta baya yuklendi yok kedi gibi sesi var rahatsiz oluyoruz fln neyse hoca iyi sen oku dedi kizda baya sinirlenmisti neyse benim arkadasin okuduguda 10.yil nutku bir yerde azimkarane yaziyordu. Cocuk orada azim kerane olarak okudu ve onu dedi durdu birden baktim butun sinif dondu kimse tepki vermiyor ben bastim kahkahyi sonra sinifta birden gulmeye basladi hocada bunu bir fircaladi utanmistir herhalde

• üniversiteye bu sene başladım okulun ilk günü derste babam aradı derste de bölüm başkanı vardı
    başka olaylarda varda onlarda başka konulara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusTeK -- 29 Kasım 2013; 4:55:40 >
  • Lise 2deydim sanirim. Artik yaza dogru okulun bitmesine yakin yangin tatbikati olucakmis, benim haberim yok. Neyse 3. Ya da 4. Dersti, siniflar da anfi seklinde ben en ust kisimda oturuyorum baya da icim gecmisti. Sonra birden yangin alarmi calmaya basladi ben bi anlik heyecana kapilip Allah allah nidalariyla en ust siradan paldirkuldur sinifin kapisina dogru kosmaya basladim. Tabi millet gulmekten yerlere yatinca anladim olayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

4. Sınıfta karne gününde hocayı bekliyoduk karne dağıtması için. Sınıfta akdeniz karadeniz karneleri isteriz diye böğürüyorduk. Bende kalkıp tahtaya bu yazıyı yazdım sonra Deniz diye bi kız geldi yazıyı sildi hoca tahta temiz olsun dedi dedi. Bende yalan söyleme öyle birşey demedi dedim tekrar yazdım bu tekrar sildi. Tekrar yazdım tekrar sildi sınıftan Deniz'e tepkiler yükseldi tabi ne siliyon falan diye. Sonra ben tekrar yazmaya kalkınca sırtıma patır kütür 6-7 tane okkalı şaplak indirdi. Benim canım yandı ama ben tabiki tenezzül etmiyorum. Baktı durmuyorum arkadan kıçıma bi tekme attı Bardağı taşıran son damla oldu. Bende döndüm kızın göğsünün tam ortasına yumruğu bi çaktım kız nefes alamadı yere yığıldı. Ben tabi pokerface. Kız bayılmış meğersem. Hoca karneleri vermeye geldi 2 dk önce gelse bunların hiçbiri olmıcaktı. Hiç kötü sözünü duymadığım hoca bayağı bana bağırdı falan Deniz'in annesi geldi bana saldırcaktı nerdeyse Annemde geldi patlattı 2-3 tane suratıma. Birde hiç not olarak 4 bile getirmeyen ben o sene okul değiştirdiğim için 3 getirmiştim. Babam bana hepsi 5 olursa akülü araba alma sözü vermişti. O karneye rağmen alcağını düşünüyodum ama kızı bayılttığım için hayal oldu En berbat günlerden biriydi Lanet olası Deniz günümü mahvetti

• quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: Jilleasus

Okulun merdivenlerinden yuvarlanmıştım

İyiymiş hacı

o durum çok kötü yaa

Valla ayakkabımdan dolayı merdivenlerden uçtuğumu hatırlıyorum.(merdivene 1 kere deymişimdir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectful Man

Tam hatırlayamadım ama ilkokul 4 e gidiyordum herhalde.Okul yeni başlamıştı.Öğretmenler dersler için gerekli olan malzemeleri söylemişti.Resim dersi içinde pastel boya istedi hoca.Neyse eve geldim babami aradim konuştuk buluşup alcaktık.O günde hava kapalı esiyor ama yağmur yoktu.Birazda büyük tuvaletim vardı.Birşey olmaz diyerekten sahile babamın yanına indim çay söyledi , içtik.Tabi çayı içince tuvalet ihtiyacı artmaya başladı.Birşey olmaz dedim kaltık bayırı çıkıyoruz , yakınlardada babanemin bahçeli evi var mahallenin ortasında neyse ben dayanamayım babama bekle bir tuvalete gideyim dedim.Arada 200 m var.50 metre gittim bayağı sıkışmaya başladım.100 oldu ahada sçtık diyodum içimden.Koşmaya başladım , koştum artık tutamıyorum ağlıcam nerdeyse koşarken yavaştan sçmaya başladık.Abartmıyorum 100 m yerlere s.ça s.ça koştum yani arkadan biri gelse nereye gittiğimi anlar.Tabi mahalle tanıyo beni.Millete baka baka altıma s.çtım.Sonunda girdim eve anahtar her zaman üstümdedir babanemde yoktu evde şansa.Babamı aradım anlattım eve kıyafet almaya gitti.Ne yaptığımı anlamaya çalışırken kapı çaldı mahallenin rahat 5 tane kadını bana kıyafet getirmiş.Mahallede adim çıktı s.çan diye.Çok utanmıştım.

Baya güldüm :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• lisede arkadaşla okulun yarmasıydık. lise 2deyken bile lise son sınıflar burnumuza gelirdi millet 1 tane hamburger yerken biz 4-5 tane yerdik öküz gibi, herneyse okul yeni açılmış börtü böcek sesleri süper. okula 2 tane sarışın bayan öğretmen geldi bildiğin milf-teen karışımı beyler elisha cuthbert benzeri hemde %80 kadar. arkadaş dedi olum ben bittim lan hadi gidelim koridora volta atalım, tam koridordayız benim karnım şişti iyice , arkadaşta dedi olum geberiyom lan ! beyler abartmıyorum 10 metre kadar pat küt fıss çat sesleri arasında sala sala yürüdük. gta ' da havadan tarla ilaçlama gibi koridor zaten bomboş, derslere girmedik. tam o anda öğretmenler odasında yeni gelen öğretmen çıktı, kadın kusar gibi yutkunmaya başladı, öksürdü. hayvanlar ! havlanlar haysiyetsiz hayvanlar ! diyerek bağırdı yanımdaki elemanda direk hazır laf : napak hocam içimizdemi patlasın, sanki siz yapmıyosunuz zaten sonra başka okula gönderdiler bizi

• İlkokul 1. yada 2. sınıftaydım. Yanımda bir kız oturuyordu gözleri maviydi. Bende cahilliğin vermiş olduğu merakla sordum kıza; "sen etrafı mavi mi görüyorsun?" dedim. O da bana "neden mavi göreyim sen etrafını kahverengi mi görüyorsun?" demişti. O an çok utanmıştım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.