Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

part time bimekste çalışıyordum. tablet bölümündeyim. benim yaşlarım da çok hoş bir bayan ve annesi geldi. ünv ye yeni başlamış hanım kızımır. kendine uygun bir tablet arıyor. anlattım anlattım , aklına yatan model stokta yoktu. ayarlamalar filan yapıldı neyse. tam gidicekken kız geri döndü geldi

- pardon tabletin adı ne
    - ahmet

...

farkettiğimde çoktan gitmişti . yerin dibine girdim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

part time bimekste çalışıyordum. tablet bölümündeyim. benim yaşlarım da çok hoş bir bayan ve annesi geldi. ünv ye yeni başlamış hanım kızımır. kendine uygun bir tablet arıyor. anlattım anlattım , aklına yatan model stokta yoktu. ayarlamalar filan yapıldı neyse. tam gidicekken kız geri döndü geldi

- pardon tabletin adı ne
    - ahmet

...

farkettiğimde çoktan gitmişti . yerin dibine girdim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Lise 2deydim sanirim. Artik yaza dogru okulun bitmesine yakin yangin tatbikati olucakmis, benim haberim yok. Neyse 3. Ya da 4. Dersti, siniflar da anfi seklinde ben en ust kisimda oturuyorum baya da icim gecmisti. Sonra birden yangin alarmi calmaya basladi ben bi anlik heyecana kapilip Allah allah nidalariyla en ust siradan paldirkuldur sinifin kapisina dogru kosmaya basladim. Tabi millet gulmekten yerlere yatinca anladim olayi.

oy oy çok fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

lise hazırlıktayım bundan 6 sene önce falan bak hala utanıyorum aklıma geldikçe, okulun serbest kıyafet günü ben çekmişim eşofmanı altıma hava güzel okulun yolunu tutuyorum, otobüsteyim okula az bir şey kalmış durakta inmek için kalktım ayağa kalkmamla birlikte cart diye bir ses geldi üstümden dikiş kopma sesi ulan bakıyorum, bakıyorum üstüme neremin yırtıldığını anlayamadım neyse dedim indim otobüsten sınıfa doğru ilerliyorum bahçede hoşlandığım kızla karşılaştım oturduk banklarda muhabbet ettik biraz tabii benim tüfek yine kalktı kızla konuşurken sonra zil çaldı sınıfa doğru gidiyorum koridorda iki tane hademe bana bakıp pis pis gülüyor bir de müdür yardımcısı katı geziyor sınıfa girenlerin kıyafetlerini kontrol ediyor gömleği içeride olmayanları falan kravatı olmayanları uyarıyor düzelttiriyor ben de adamı hiç sevmem ona yakalanmamak için hızlandım tam geçtim yanından biraz arkamda kaldı bunun sesini duydum SOK İÇERİ, SOK İÇERİ! diye bağırıyor arkamdan arada birde EŞŞOLEŞŞEK EŞŞOLEŞEK! ben arkama baktım göz göze geldik bu arkamdan gelmeye başladı sınıfada çok az kalmış ben durmadım hiç devam ettim sınıfa doğru aklımca müdür yardımcısına artistlik yapacam neyse ben bi açtım sınıf kapısını 30 kişi birden ve ingilizce hocası gülmeye başladı hepsi birden benim eşofmanın altından yana doğru o yırtılmış dikiş yerinden fırlamış erekte olmuş alete bakıyolar yani bildiğin en az 35 kişi malı gördü tabii ben o anda kafamı eğdim ve farkettim o an şimşekler çaktı kafamda utanmak bile az kalır yerin 10 kat dibine girdim sonra müdür yardımcısı geldi arkamdan İT OĞLU İT NİYE DURMUYOSUN APTAL HERİF diye bağırıyor sınıf gülmeye devam ediyor ben şeyimi elimle kapatarak koşarak 31 çekermişçesine tuvalete koştum tabi tuvaletten 2-3 saat boyunca çıkamadım oturup ağladım sonra herkes derse girmişken okuldan çıkıp eve geldim olayı babama anlattım okulu değiştirdik arkadaşların hepsini faceten sildim iletişimi kestim bidahada görmedim

• 5. Sınıftaydık duygu diye bi kız tüm sınıfa beni sevdigini söylemis. Sınıfa bir girdim herkes bana damat diyordu. Tepem attı kıza dedim amacın ne felan. Sonra yaptım kıza simdi düsünüyorumda bayaa ağır olmuş.

• Espri yapmıştım kimse gülmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Dün oldu bu olay, gidiyoruz kızlar falan var iki erkek unuttuk bunları. Öteki arkadaş başka okuldan. Bedeninize kim giriyor dedi, ben de kimse girmedi elhamdülillah dedim arkadan çığlıklar... Ne dalgınlıktır yarabbim

gözlüğümün tek sapı kırık gülerken gözlük düştü ya
  • Ben acıklı olanını anlatıyım lise 1 e gidiyorum beden dersi var okulun spor salonu büyük içeri spor ayakkabı ve eşofman olmadan almıyo hoca hoca da afedersiniz y*vşak'ın önde gideni bende o gün eşofmanı aldım ayakkabıyı unuttum aksilik o ya kösele ayakkabı giydim tabi hoca girdi beni dışarı kovdu bütün sınıf beden işlerken ben dışarıda mal gibi oturdum nerdeyse ağlayacaktım o gün bugündür spor ayakkabısı giyerim hep

• 6. sınıftaydım.5. sınıftaki bir kızdan hoşlanıyordum.Ben söylemeye gittim yanımda 7-8 arkadaşta gelmiş.Gören kızı dövmeye geliyoruz sanar.Ben feci utandım suratım domates gibi kızardı yerin dibine girdim suratımı kıza gösteremedim bile.Koşarak olay yerinden kaçtım.Sonra kız öğretmenine felan söylemiş.Fırça yiyip olayı bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakallıTavukBudu -- 29 Kasım 2013; 23:40:20 >
  • Saglam konu canlandiralim :)

• Yeni Anı:
    Bir keresinde okulda tuvalate gidiyordum.Önümde serserinin teki vardı.Daha kapıya rahat 10 metre varken birden donunu indirip işemeye başladı.Tuvalet kapısına
    gelince tuvaleti bitti.Tüm yerler sidik oldu.
    Bir keresindede tuvalet kapısının önünde moktan sur vardı.
  • 3-4 sinifta yaninda oturan kizin su şişelerini caliyodum begendigim icin :)

• O zamanlar 9. sınıftaydım. Bizimkiler memlekete gittiler benim devamsızlık 18 gün falandı rapor da alamadım. evde yalnız kaldım bir hafta boyunca. sabaha kadar bilgisayar oynayıp öyle gidiyordum okula. sonra akşama kadar yatıyordum. işte gene bir gece kantır oynarken sinirlendim mi ne yaptım deli gibi bağırıyorum. ne kadar bağırdığımı da bilmiyorum biraz sonra kapı çaldı. önce inanmadım. sonra tekrar çaldı. saat 3. hala inanamıyorum kim bu saatte falan. gittim açtım. üst komşuymuş. önce anan baban yok mu dedi. yok diyince yat zıbar o zaman lan diye bağırmıştı. 15 dakka domates gibi dolaştım evde. Allah'tan bu yaz taşındılar da eve girip çıkarken artık karşılaşmıyoruz
  • İlkokul 3. sınıfta yediğim kaşarlı tostu sıranın altına kusmuştum.Sıranın altı ful kaşar ve sarı kusmuk olmuştu.
  • 7. veya 8. sınıf hoca serbest bıraktı arkada arkadaşlarla oturuyoruz , nerden estiyse bir anda kolu sıvadım bileği yaladım şak diye öndeki arkadaşa el hareketini geçirdim. elim havada kafayı sağa bi çevirdim hoca bana bakıyo ben hocaya ama elim hala havada
    hoca birde bayan ben o utançla sıradan kalktım yere oturdum hoca geldi yanıma o yerden hiç kalkmamalısın vs. vs. bizimkilerde bana gülüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayb3oneday -- 7 Aralık 2013; 1:18:31 >
  • Konu güncel. Hikayelere devam arkadaşlar.

• Daha bugün beden hocasi bize spot tanitma ödevi verdi.Bize Futbol Denk Geldi .Neyse Aradan bir ders geçti hoca futbol topu nerde demiş ben futbol takimi sanip burdaa hocam diyince zaten iş işten geçti. Hala Whatssap tan naber lan futbol topu diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mayb3oneday

7. veya 8. sınıf hoca serbest bıraktı arkada arkadaşlarla oturuyoruz , nerden estiyse bir anda kolu sıvadım bileği yaladım şak diye öndeki arkadaşa el hareketini geçirdim. elim havada kafayı sağa bi çevirdim hoca bana bakıyo ben hocaya ama elim hala havada
    hoca birde bayan ben o utançla sıradan kalktım yere oturdum hoca geldi yanıma o yerden hiç kalkmamalısın vs. vs. bizimkilerde bana gülüyo

"Kolu yaladım şak' diye gözümde canlan

• Okulun abileri olduğumuz için okula erkenden gidiyoruz ders 1 de başlıyor ama biz saat 11 de okula daml8yoruz işte milleti felan kesiyoruz neyse okulun köşede takılıyoruz gözler açık işte kızlara bakış felan atıyoruz neyse tam hoşlandığım kız geçiyor şekil olsun diye şak diye açtım Zippo'yu sigarayı bi ateşledim sigara alev aldı ulan panikle ananı ... dedim sigarayı attım anasını sattığımın sigarasını tersten yakmışım o zaman baya utanmıştım

2. Hikaye
    Yine saat 11 felan Beyazıt Meydandayız arkadaşlarla toplandık okula yürüyoruz Sultanahmet'e neyse önüme turist çıktı 2 tane, kız ve erkek sevgililer büyük ihtimal fotoğraf makinesini çıkardı herif foto foto dedi bende otobüsten yeni indim otobüste uyuyordum uyku sersemi beyin durdu hatunun belini kavradım sırıtıyorum poz veriyorum sonra bi kahkaha sesine daldığım olaydan uyandım bizimkiler arkada yağmur çamur demeden yerlere yatmış kahkaha atıyor hemen toparlandım fotolarını çektim ve ordan ayrıldım nasıl utandım anlatamam dalga konusu olmamda cabası

• Lise 2 de gulerken burnumdan upuzun sumuk cikarmistim. Olay cabuk unutuldu ama ben hala etkisindeyim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.