Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.Sınıftayız tenefüste arkadaşla koşuyoruz deli danalar gibi.Ben kendimi kaptırmışım önüme çıkanı eziyorum...sonra önüme sevdiğim bi kız çıktı bende frenleyemedim ve kendimi onun üstünde buldum :( en çok utandığım olay budur :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez arkadasin yaninda otostop cekmistik.Bende Adama , abi ilerden saga sonra sola dön vs diye direktif vermistim Taksi gibin . inince yanımdaki arkadaş karaposu1 otostopta öyle yapılmaz demişti. O zamanlar çok takmasamda şimdi hatırladıkça utanıyorum . Ya daha büyükken olsaydı aynısını yapsaydım diye düşünüp rahatlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaposu1 -- 18 Aralık 2013; 5:26:15 >
  • Onlarda bir şey mi. Ana okulunda, ilk okulda ve orta okulda altıma sıçtım. Hepsi ishaldendi ama. Lisede başıma gelmedi allahtan. Ama güzel sıçarım yani
  • Hiçbirşey ilkokuldayken sınıfın ortasında öğretmene anne veya baba demek kadar utanç verici olmamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Onlarda bir şey mi. Ana okulunda, ilk okulda ve orta okulda altıma sıçtım. Hepsi ishaldendi ama. Lisede başıma gelmedi allahtan. Ama güzel sıçarım yani

• Konu canlansın + hikayem:

Kantinde oturuyoduk, çok acıkmışım hızlı hızlı yiyorum yemeği(Bende bişey vardır boğazımdan büyük lokma geçince hemen hapşurmam gelir) normalde hepsini iyice çiğnerim hapşırmamak için ama bu sefer öyle olmadı

Ağzim dopdolu birazını yutayım derken sen ölçüyü tutturama büyük lokmaları da yut, ağzında küçükler kalsın, o an küçükleri yutamadım birden ağzım açık hapşurdum her yer kusmuk gibi pislik oldu ve hapşurduğum tarafın azıcık sağında müdür var

Beni tuttuğu gibi duvara yapıştırdı ağzını kapatamiyo musun dedi, bir ders izin verdi her yeri sildim

Tabi 10 dakikada bitti silmem sonra diğer sınıflarla beden yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up + hikaye:

Bugun oldu, bi sinif arkadasim var kizil sacli gayet fizigi yerinde, yalarun bi tip. Arkadan gelmis benim hirkanin sapkasini kapatti, ben de kim lan o diye dondum, ellerim acik bi sekilde, kizin kalcalarini avucladim cok utandim ama

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün yaşadım arkadaşla girdik cigkofteciye durum yiyecez adama dedim teki sadece cigkoftesinden olsun diye genelde ben öyle yerim sonra baktım adam 2 durume de koyuyuor 2 3 kere abi olmayacak onlardan dedim halbuki adam baskasinin durumunu hazirliyormus

• ilk okuldaydım o zamanlar. bundan 17-18 sene önce sanırım. okulun kapısında nöbetçiler duruyor. birisi piskopattı hatta lakabı deli burçindi çok iyi hatırlıyorum. Beni çağırdı yanına gel bakalım dedi gittik tabi küçüğüz daha. baktı baktı bir tokat geçirdi bana ne olduğunu anlamadım. sen abime çok benziyorsun beni hep dövüyor onun yerine bende seni döveceğim diye temiz bir dayak atmıştı bana. daha sonra intikamımı aldım ama fena dövdü bitin yavrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

ilk okuldaydım o zamanlar. bundan 17-18 sene önce sanırım. okulun kapısında nöbetçiler duruyor. birisi piskopattı hatta lakabı deli burçindi çok iyi hatırlıyorum. Beni çağırdı yanına gel bakalım dedi gittik tabi küçüğüz daha. baktı baktı bir tokat geçirdi bana ne olduğunu anlamadım. sen abime çok benziyorsun beni hep dövüyor onun yerine bende seni döveceğim diye temiz bir dayak atmıştı bana. daha sonra intikamımı aldım ama fena dövdü bitin yavrusu.

İntikAmını nasıl aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mugla_emre

quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

ilk okuldaydım o zamanlar. bundan 17-18 sene önce sanırım. okulun kapısında nöbetçiler duruyor. birisi piskopattı hatta lakabı deli burçindi çok iyi hatırlıyorum. Beni çağırdı yanına gel bakalım dedi gittik tabi küçüğüz daha. baktı baktı bir tokat geçirdi bana ne olduğunu anlamadım. sen abime çok benziyorsun beni hep dövüyor onun yerine bende seni döveceğim diye temiz bir dayak atmıştı bana. daha sonra intikamımı aldım ama fena dövdü bitin yavrusu.

İntikAmını nasıl aldın?

aynı apartmanda oturan bir abi vardı. aynı okulda okulun kralı diyebilirim. hani pskopat desen değil 3-5 kademe yukarısı. her yönüyle sapkın bir adam. neyse olayı duydu bu beni adamın yanına götürdü. bu mu seni dövdü diye sordu bende söyledim. suratına bir vur bakalım şunun dedi bana. korkudan vuramadım o dayağın etkisiyle :D aldı elimi kendi vurdurdu baya bir. yani zorla adamı dövdürdü:) şimdiki aklım olsa ağız burun bırakmam da çocuk aklı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 8 Mart 2014; 0:38:31 >

• İlk okulda hoca bakliyatları say dediğinde baklava dediğimi bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

İlk okulda hoca bakliyatları say dediğinde baklava dediğimi bilirim.

• cafede sipariş verirken 'bi waffle bi de limon' demem (aslında limonata diyecektim) ve bunun farkına o an varmamam. Garsonun bir süre sonra gelip limon dediniz ama limonata istediniz sanırım demesi. adamın suratına aval aval bakmam ve kızararak evet limonata olacaktı demem. o an çok utanmıştım ama daha sonra saatlerce güldüm kendime :)

bir keresinde de babama pijama almak için dagi'ye gitmiştim. kadına 'erkek için gecelik' dedim (o zamanlar türkçem kıttı). kadın salak salak baktı 'erkek için gecelik mi?' diye sordu alaycı bir ifade vardı suratında. o anda da inanılmaz utandım ve pijama takımı istediğimi söyledim. o anlarda rezil gibi hissetsem de sonradan çok gülmüştüm

• Teyzemlerdeydim evde kimse yoktu bir yerlere gitmişlerdi açtım pormo izliyorum bir an farkettim balkon kapısından bilgisayarın ekranı gözüküyor gittim kimse bakıyor mu diye bakmaya karşı apartmandaki kadınla göz göze geldim. Çok utanmıştım anlamasın diye perdeyide çekemedim. Sonra gittim bilgisayarın ekranını biraz sola kaydırıp devam ettim.
  • Otobusteydim cok kalabalikti otobus durakta durdu ben de birileri inecek sanip otobusten inmistim kimse inmeyince tekrar binmistim 8. Sinifa gidiyodum

• 5.sınıfta okulda büyük hacet gideriyordum hay gidermez olaydım tam işim bitti taharet muslugundan su gelmiyor sular kesilmis bekle allah bekle neyse sonuna kadarda açtım su gelsin diye gelmedi sonra elimin pokuylan peçete vesaire yardımıyla biraz kurtardım sonra okulun biraz ilerisinde musluklar vardı orda yıkamıstım o gün bugün dür okulda zıçmam
  • 6-7 yaşlarımda teyzemin ayaklarını koklardım
  • Metalwrath kullanıcısına yanıt
    Benim bi arkadaş var adı yaşar lise zamanı işte herkezin bi lakabı var bu arkadaşın lakabı yaşar kaşar yaşar
    Bi gün işte spora gitcez ben arıyom bu arkadaşı telefon açılır açılmaz ilk cümlem;
    -Yaşar kaşar napıyonlan nerdesin olum spora gitcez cabuk gel a. ko.yarım
    -Ben yaşarın babası yaşar artık bu telefonu kullanmıyor....
    -hmm ... tm abi

Ben dumur olup telefonu kapatmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 8 Mart 2014; 16:46:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.