Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

Benim bi arkadaş var adı yaşar lise zamanı işte herkezin bi lakabı var bu arkadaşın lakabı yaşar kaşar yaşar
    Bi gün işte spora gitcez ben arıyom bu arkadaşı telefon açılır açılmaz ilk cümlem;
    -Yaşar kaşar napıyonlan nerdesin olum spora gitcez cabuk gel a. ko.yarım
    -Ben yaşarın babası yaşar artık bu telefonu kullanmıyor....
    -hmm ... tm abi

Ben dumur olup telefonu kapatmıştım

çocuk rezil olmuştır

• 4. sınıfta cuma günü altıma işemiştim bütün okul gulmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Az Bilen Bilgin -- 8 Mart 2014; 18:17:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bir gün çarşıdan eve dönüyorum akşam vakti, lan nasıl sıçasım var ama, hafif de cırcırım. Can çekişe çekişe gidiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı, soğuk soğuk terler akıyor suratımdan. Koşar adımlarla gidiyorum eve. Son düzlükte başladım koşmaya. Apartmana geldim. Bizim daire 5. katta, asansör de yok. Yine koşarak çıkıyorum merdivenleri. Kapıya geldim, pat pat vuruyorum kapıya. Neyse içerden "kim o?" dedi kız kardeşim, "aç kız çabuk benim ben" dedim. Kapıyı açtı neyse, tuvaletler kapının hemen yanında oluyor. İçeri girdiğim an tuvalete daldım. Sonra koyuldum sıçmaya. Patır kütür gidiyor. Lan..... 1 dk. Bu bizim tuvalet değil ki !?'!?'!='!+!%!+ Meğersem ev, bizim ev değil, bir alt daireye girmişim. Kapıyı açan da kız kardeşim değil komşunun kızıymış O an tuvaletin penceresinden atlamayı düşündüm Çaresizce sıçtım. Bir yandan sıçmanın verdiği mutluluk, öteki yandan komşuya + kızına rezil rüsva oluşum... Mal gibiydim. İşim bitince tuvaletin kapısını açtım, çıktım, baktım etrafta kimse yok, ev halkı salona geçmiş, kapıyı kapatmış, anlayışlı elemanlarmış.. Hemen çıktım kendi evimize. O komşularla da bir daha yüz yüze gelemedim

Hastroloji

• Up, hiç mi hikayeniz yok beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün başıma geldi kampüs gölbaşına taşındı kızılaya giden tek otobüs var tüm okul oradan biniyor ve tek durak ama iki farklı otobüs geçiyor biri kızılar diğeri akköprü neyse iki arkadaşımla bekliyoruz sırada kızılay otobüsü geldi sıra az ilerledi sonra durdu bizde ilerleyecek diye bekliyoruz meğersem binenler binmiş kalan kısım akköprüye giden otobüsü bekliyormuş otobüs gitmeye başladı yanımdaki kız noluyo ya dedi sonra hooop diye bağırmaya başladı otobüs bastı gitti bizde gülüyoruz napalım o bağarışı efsaneydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Geçen gün başıma geldi kampüs gölbaşına taşındı kızılaya giden tek otobüs var tüm okul oradan biniyor ve tek durak ama iki farklı otobüs geçiyor biri kızılar diğeri akköprü neyse iki arkadaşımla bekliyoruz sırada kızılay otobüsü geldi sıra az ilerledi sonra durdu bizde ilerleyecek diye bekliyoruz meğersem binenler binmiş kalan kısım akköprüye giden otobüsü bekliyormuş otobüs gitmeye başladı yanımdaki kız noluyo ya dedi sonra hooop diye bağırmaya başladı otobüs bastı gitti bizde gülüyoruz napalım o bağarışı efsaneydi

Rezillik.

Bugün dershaneye gidecem, artist artist durağa gittim, kulaklıklar falan takılı telefonla oynuyorum. Bi' baktım, otobüs gelmiş, yolcuları alıyor. Direk fırladım ve otobüse cool bir şekildr bindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• rezerved güzel konu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

bir mesaj daha atalım da sonradan düzenlerim.

(Düzenlemedi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

bir mesaj daha atalım da sonradan düzenlerim.

(Düzenlemedi)

aaa unutmuşum lan
  • Up

• Lisedeyken bir toren vardi butun okulu bahceye indirmislerdi.okulun kurucusu isadami da oradaydi.onu alkislaticakti mudurumuz.bende o konusurken yuuuuh cektim. Ama hocalar felan kimse anlayamadi.mudur yardimcisi sert bir adamdi,cevreme geldi hangi itogluit yapti onu diye bagirdi cagirdi ama arkadaslarim satmamisti beni.

• İlkokuldaydım 5.sınıf sanırım,Sosyal öğretmenimiz vardı Erol Hoca,çok sert bir adam,yabancı kelimelerin Türkçe anlamlarını konuşuyordu,bende atlamıştım hostes'de uçan m*meli'mi oluyor hocam diye bütün sınıf gülmüştü,sert dediğim hocam bile güldükten sonra düzgün konuş demişti çok utanıp kızarmıştım,şimdi gülüyorum
  • 5. sınıftı herhalde okulun merdivenlerinde düşmüştüm bayaa yuvarlana yuvarlana arkadaşlar 6 7 kişi kucaklayıp götürmüştü sınıfa görseniz bok çuvalı taşıyorlar sanki bütün okulu dolaşmıştık öyle rezil olmamıştım ama komikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmonDin

10. sınıfta okulun bahçesinde bir arkadaşa kufur edıyorum ama öyle böyle değil anne baba ne varsa.Ben küfür ederken arkadan beden hocası da bizi dinliyormuş küfür etmeyı bıtırdım arkama bir dondum hoca "Oglum sendede ne **rak varmış yap yap bitiremedin mubarek BEREKET TANRISI" dedi ve 3 ay arkadaşlarım bana bereket tanrısı dedi

Bir de dün yaşandi Meslek lisesinde son sınıftayım dersten cıktık işte sabah kahvaltı yapmamıstım koridorda bagarıyom AÇIM AÇÇÇÇ diye önden bi hoca sus lan dedi.Arkadan da bi hoca arkadaşlarıma o açlıktan degil abazalıktan bagarıyor dedi.Ama bunda utanmadım yani

Süper haaa

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

4. Sınıfta karne gününde hocayı bekliyoduk karne dağıtması için. Sınıfta akdeniz karadeniz karneleri isteriz diye böğürüyorduk. Bende kalkıp tahtaya bu yazıyı yazdım sonra Deniz diye bi kız geldi yazıyı sildi hoca tahta temiz olsun dedi dedi. Bende yalan söyleme öyle birşey demedi dedim tekrar yazdım bu tekrar sildi. Tekrar yazdım tekrar sildi sınıftan Deniz'e tepkiler yükseldi tabi ne siliyon falan diye. Sonra ben tekrar yazmaya kalkınca sırtıma patır kütür 6-7 tane okkalı şaplak indirdi. Benim canım yandı ama ben tabiki tenezzül etmiyorum. Baktı durmuyorum arkadan kıçıma bi tekme attı Bardağı taşıran son damla oldu. Bende döndüm kızın göğsünün tam ortasına yumruğu bi çaktım kız nefes alamadı yere yığıldı. Ben tabi pokerface. Kız bayılmış meğersem. Hoca karneleri vermeye geldi 2 dk önce gelse bunların hiçbiri olmıcaktı. Hiç kötü sözünü duymadığım hoca bayağı bana bağırdı falan Deniz'in annesi geldi bana saldırcaktı nerdeyse Annemde geldi patlattı 2-3 tane suratıma. Birde hiç not olarak 4 bile getirmeyen ben o sene okul değiştirdiğim için 3 getirmiştim. Babam bana hepsi 5 olursa akülü araba alma sözü vermişti. O karneye rağmen alcağını düşünüyodum ama kızı bayılttığım için hayal oldu En berbat günlerden biriydi Lanet olası Deniz günümü mahvetti

Kızın biri ilkokulda bana fatoş demisti, okulda biraz dovdum kızı ayırdilar. Ben buna cıkışta gorusecez dedim. Kız okuldan cıkti ben bunu takip edip sıkıştoracam, plan belli. Ama tutmadı.

Kız izini kaybettordi bana, ben tam eve donerken karsı yoldan gecerken gordum. Uygun anıbekledim, ustune dogru kostum tekmeledim kızı. O sırada benden buyuk kuzenim gordu bizi ayırdi, nabiyon lan kıza. Aldi beni goturdu kendi evine. Kız da biliyor evi, beni yengemlere- ananemlere oglunuz beni dovdu diyerek sikayet etti.

Pişman mıyım? - tabiki hayır, bütün sınıfa ibret oldu bu olay.

• Şu an anlatırken bile acayip utanıyorum.

Bi gün yine rutin dershaneden çıktım eve gitmek için otobüse bindim en arka koltuğa doğru ilerledim sonra yavaşça otururken dırrrrt diye ses geldi. Yanımdaki adam ters ters baktı öyle utanmıştım ki yüzümden soğuk soğuk terler boşalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRAVEDIGGA

en gerizekali oldugum donem lisedeyim. okuldan ciktim cevizlibagda otobus bekliyorum. o zamanlar 82 a, 85 g, 85 c falan vardi. neyse bindim bunlardan birine en arkaya dogru ilerledim ama arkada 3 tane kumru en dibe tunemisler. koltuklar bombos artislik yapiyorum sanki dunya erkek guzeli secilmisim de oyle duruslar falan sergiliyorum koruklu otobusun demirlerini tutarak. ahaha kizlarla kesisiyoruz falan garip, spastik ve otistik tavirlarim dur durak bilmiyor. bi yerden sonra ellerimi yana salladim biraktim demirleri tutmayi filan dengemi boylede kurabilirim durusu sergiliyorum karilarla gozgoze geldik zaten kapinin orda duruyorum. otobus aniden viraja bi girdi ben o hizla merdiven bosluguna kapaklandim sanki bosluk benim kalibima gore dizayn edilmis bildigin kapak oldum cikamiyorum da kizlar bagiriyor cocuk olucek sofor sofor. umarsiz sofor de belli bi yerden sonra durdu ve kapiyi acti ben yere dustum tabi . herkes camda ben otobusun kenarindan kimseye gorunmeden surunerek otobusun arkasina geldim orda biraz nefeslendikten sonra kosarak uzaklastim hic arkama bakmadan. hava hafif yagmurluydu gozyaslarimla beraber topragi islatiyordu.

HAHAHAHAHAH

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

Otobusteydim cok kalabalikti otobus durakta durdu ben de birileri inecek sanip otobusten inmistim kimse inmeyince tekrar binmistim 8. Sinifa gidiyodum

iyidi bu

Benim otobuslerde midem bulanir, yine bir sabah okula gidiyoruz. Mont giymisim o gun, otosbusun icide alev gibi. Damla damla ter akiyor. Mdem bulanmaya basladi, kesin kusacam biliyorum.

Neyse az dayanayim az kaldi okula dedim, ama duracak gibi degil. Sonra herkesi ite ite kapiya kadar geldim. Acın kapıyı inecegim diye bagirdim. Herkes bana bakiyor tabi. Okula gelmisiz 50 metre kala birisi iniyor, ilginc.

Neyse kapiyi acti, indigim gibi kustum, umarim neden indi bu diye bana bakmamislardir.

• Lisedeyiz, daha okul yeni baslamıs, arkadaslara falan yeni ısıniyoruz, ilk sinavlar bitti. Her ders sonuc aciklanacak diye bekliyoruz. Sert bir hoca geldi, dil anlatimci. Sinifa girdi,

girdigi anda "eeee hocam okudunuz mu sinavlari dedim. " sanki 10 yillik dostum gibi. Herkes sustu, hoca bana burasi ilkokul degil dedi, saygili ol hocana karsi dedi. Butun sinifa rezil oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

En utandığım 2 olayda ergenlik kazasıydı...
    1- Lisenin ilk günleri edindiğim sevgilimle faceten konuşuyorduk. Neyse babam Aile Koruma yüklemiş bilgisayara.
    Benim bu kızın babası kıza şiddet uyguluyormuş felan. Bende teselli olsun hemde kıza hava olsun (Asi Genç Tripleri) ya benim babamda pez....nkin teki yemediği halt kalmadı gibi 15 cümle felan kurmuşum. Babam çağırdı bi gece yanına, olm ben şerefsizmiyim dedi. Çaktım köfteyi tabi...
    2-8. sınıfın sonunda, yeni telefon almışlar bana. Yan siteden bi kızın numarasnı aldım felan konuştuk cıkmaya basladık. Annemde cok kontor harcarım, faturalı daha avantajlıdır diye faturalı hat almış.
    Neyse kızla msjlasıyoruz felan 1000 sms vardı o aralar. Tabi ergen olunca sabahlara kadar o tür muhabbetler. sms bitmiş, aşmışımda. 350 TL fatura geldi.
    İnternetten msj içeriğine ulaştılar. Ağzıma mıçtı babam.

olum ben şerefsizmiyim kısmına hunharca güldüm

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.