Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yaşında falandım,misafirliğe gittik annemle tuvaletim geldi dedim anneme beni götürdü tuvalete sonra geri gitti.Ben hallettim işi ciktim tuvaletten koşarak gittim arkasından anneme sarıldım.Önünü bi döndü başka biriydi.

Yine annemle komşuya gittik benim çok canım sıkıliyor komşu dedi x ablan evde onun yanına git istersen falan ben tamam dedim .Gittim zili çaldım açan yok.Geri döndüm eve banyoya girecekti duymamıştır falan dedi.O arada çay falan dağıtıyorlarmiş ben annemin elindeki çayı üstüne döktüm Boynu falan alt taraf hep yandı.Ben koşarak kaçtım evden annem çıktı apartmandan bende gizlice izliyorum tabi bizim eve geçti.Arkasından bende gittim aldı beni eve küçük salona kitledi sonra elinde kızılcık sopasıyla gelip beni dövdüydü

Yine annemle yuruyuse ciktik kış günü mont,eldiven falan var bende,çıkmadan anneme dedim tuvalete gir öyle cikalim hep erken dönüyoruz senin yüzünden o da tamam falan dedi.Ciktik yarım saat falan yürüdük ben bir sıkıştım böyle patlayacak gibiyim anne benim çişim geldi hemen eve gitmem lazım deyip eve yollandım ama anahtarı almamıştım evde de kimse yoktu.Apartman boşluguna yapayım bari dedim koşarak gittim.Fermuarı açamıyorum elde eldivenlerle hemen çıkardım eldiveni attım yere tam elimi fermuara attım bi rahatlama geldi bende madem işedik tadı çıksın dedim biraktım ıyice paçalardan bota falan akıyor artık bitirdim işi eldivenleri falan aldım merdivene geldim annem yeni geliyor.Hiç gülmemişti ama ya canım annem{öpücüklü smiley}.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam baban o soruyu sorunca sen ne cevap verdin en çok onu merak ettim ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Hiçbirşey ilkokuldayken sınıfın ortasında öğretmene anne veya baba demek kadar utanç verici olmamıştır

Aynen birde markette tanımadığın kişinin yeleğini çekiştirip anneee bana bunu alll diye bağırmak da buna eklenebilir.

oda bişeymi ben lise 2 de hocaya baba diye bağırmış adamım hemde derste bide hoca tahtaya bişeyler yazıyodu durduk yere yani

• Aha aklima bir tane daha geldi

10-11 yaşlarindaydim herhalde.Bizim burda Meydan gücü diye amator bir takim var.Futbol icin oraya yazilmistim.Ilk gun hocamiz isimleri yazarken hocaya öğretmenim demistim yerlan bir oldum o an

• 6.sinifin ilk doneminde tenefusteydik sinifin arka tarafinda bir arkadasim diger arkadasimin belinden tutmus patir kutur dayayip garip sesler cikariyordu . Bu durumdan kurtulmaya calisan diger arkadas delicesine cirpiniyor fakat arkasindaki hayvan durmak bilmiyor kopek gibi dayiyordu bir anda matematik hocasi iceri girince ben utandim hocadan ikiside disipline gonderilmisti sanirim

• Küçükken abimi arkadaşı aramıştı bana dediki sen aç murat abim banyoda de bende telefonu açıp abim diyoki murat abim banyoda tabi çocuktuk o günden sonra daha ikisini görmedim bi arada

Buda abimin anısı şokta müdürdü 2 tane yabancı müşteri gelmiş abim "elli cent" demiş fifty cent diyeceğine 2 tane genç kız üstüne gülüyomuş tabi sonradan jeton düşmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: bayraak

Al işte Türkiyede de zaten böyle utanır insanlar. Yok mıçmıştım o gördü, işedim bu baktı, küfrettim o güldü, osurdum pis koktu falan Bizde öyle mi ya onlar bebeklikte oluyordu benim mesela en çok utandığım an Makedon kızarkadaşımla Spor salonuna derse gitmemiştik sınıfta işte öpüşmeye başladık iş ilerleredi kız başladı soyunmaya tabi bende tam işte kavradım kızı Bayan spor hocası girdi sınıfa o halde görünce aldı bizi odasına: Anlıyorum gençsinizde sınıfta birdaha görürsem fena olur dedi baya bi utanmıştım

• 5.sınıf ingilizce dersi

Hoca: Bir insanı deniz tutarsa o seasickdir.

Ben: Hocam benim bir tanıdıgım var o da flysick.

Hoca: Flysick olmaz

Ben: Herşeyin bir ski var onun neden yok.

Resmen tüm okula dalga konusu olmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Hocam baban o soruyu sorunca sen ne cevap verdin en çok onu merak ettim ben ?

Hiçbirşey. Oda birsey demedi mal gibi kaldik.

• Up

• Up

• Up

• Monkey D Luffy kullanıcısına yanıt
    GERÇEKTEN O KIZ İÇİN AZININ SUYU AKMIŞ HERHALDE NASIL ŞAŞKINLIK
  • TalhaYlmaz kullanıcısına yanıt
    VAH VAH REEL ACIYI YAŞAMIŞSIN :))
  • Bir keresinde hocanın anlattığı bir olayı onu dinleyen arkadaşlarıma sanki başkasından duymuş gibi anlatmıştım çok utandıydım
  • 1 Sene Önce 1.Dönem Biticek İngilizce Dersine Gircez Ama Teneffüs Oldu Bizde Hayvan Gibi Birbirimize Giriyoz Şeref**iz Sınıfa Kaçtı Arkadan Koştum Benim Ayakkabıların da Altı Gitmiş Herhalde Futbolcuların Kaydıkları Gibi Bi 5-6 MT Kaydım :D Allah'tan O kadar Kimse Yoktu,Ama Baya Utandıydım.
  • Up

• Beyler, 2. sınıf anım hiç unutmuyorum. Öğlenciyim. Şimdi akşam tuvaletim vardı gitmedim (yarın giderim dedim). Sabah oldu gitmedim. Okulda da vardı hafiften sıkıştırmaya başladı ben tutmaya devam ediyorum. Neden tutuyosam :D Akşam oldu saat 5 suları... O gün de cuma günüydü çıkışta İstiklal Marşı söylüyoz ya :D Tuttum tuttum. Tam İstiklal Marşı söylenirken (artık tutamayacak raddeye geldim ) altıma bir güzel işedim beyler. Bütün okul kahkahalara boğuldu . Nasıl ağladım nasıl ağladım. Allah'tan evimle okul arasında 50 metre mesafe filan vardı. Gittim eve hemen.
  • müdür iş adamı hepsi çok uygun okul neresi hocam bizim müdürde öyle garip bi adam şiveli okulda işadamına ait belki ayno okuldur
  • Denizli k.kaynak

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.