Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

7. Sinifta midemi bozmuştum cok fenaydim işte dersin ortasinda bi anda bok patlamasi yaşadim ve hoca ders anlatirken koşarak sinifi terkettim. Tuvalete koşturuyorum tam girdim altima biraz siçtim cikardim boxeri sildim bi tarafimi temiz yeriyle tuvaletin icine attim, sifonu cektim ama bir turlu gitmedi. Herneyse sinifa geri dondum hoca ne oldu dedi bende kusucaktim hocam ondan bi anda ciktim pardon dedim. Son derse geldik bende yine bi bok patlamasi dua ediyorum ders bitsin diye. Eve gidip bombalalaya basliycam. Son 10 dakika kala dayanamadim ben kosarak yine siniftan ciktim, bizim okulun tellerinden atladim eve kosup zevkle sicicam tuttum tuttum tam kapiyi acicam altima bir sicmisimmm pacalarimdan boklar akti. Kapiyi actim normalde evde kimse olmaz baktim karsimda annem pacalarimdan boklar akar sekilde beni gordu en utandigim an oydu iste. Sonra gittim banyoya pantalonu cikarticam o kadar igrenc bi goruntu vardiki gormeye dayanamayip birde kustum. Banyoda bok ve kusmuklar icinde yuzdum. Hayata o gun nalet etmistim. Yetmedi ertesi gun torende mudur yardimcisi cikti mikrafonu aldi hangi hayvan oglu hayvan tuvalete sicip boxerinida icine atti adamsa cikar demisti, benim oldugumu kimse bilmiyodu herkes bi anda gulmekten kipkirmizi kesildi bende gayet hicbirsey olmamis gibi gulmeye devam ettim.

Gülmekten altima mictim mutlu musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++
  • uplayalım
  • Ailem dışarı çıkmıştı bende gidip skypedan arkadaşlarla konuşuyordum evde tek olduğumu sandığımdan bağıra bağıra ana avrat sövüyorum meğer kardeşim çıkmamış ettiğim küfürleri ses kaydına almış akşam babamlar eve gelince dinletti babamlara sonrası malum

• Herhalde o zamanlar 5.sınıftaydım.(şu anki profil fotomdan anlaşıldığı gibi spiderman hayranıyım tabi)İngilizce hocası slayt ödevi vermişti.Bende o gün annemin flashbelleği ile ödevi hocaya götürmüştüm.Tabi bende 1. Yada 2.sınıfta iken annemin flashbelleği üzerinden Ultimate spiderman oyununu bilgisayarıma yüklemiştim.Tabi oyunun flashbellekte durduğunu unutmuşum.Hoca Flashbelleği akıllı tahtaya yükleyince bizim sınıftakiler oyunu görüp gülmüştüler hocada bana garip garip bakmıştı Artık unutmuşlardır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 13 Mart 2016; 23:34:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 8. sınıftaydık teknoloji tasarım dersine giricez neyse daha hoca gelmedi benim aklıma bi beste takıldı {kız isteme bestesi} bilen bilir bursalıda değilim ama ezbere biliyorum o derece ben başladım bağıra bağıra şarkıyı söylemeye sonra arkadaşlar fln de geldi sıralara vurup darbuka sesi ile eşlik ediyolar sonra hoca bi anda girdi ben görmemisim hayla söylüyorum bi anda herkes sustu ben malak gibi bağırıyorum sonra hocayı görünce çok utandım hoca ne söylüyosun sen baştan söyle bakiyim dedi o sondaki küfürlü yerini ne siz sorun ne ben anlatıyım

• Guzel konuymus haykirarak guluyorum

• Lise 3 deyken arkadaşlar aralarında tiizine vereyim falan diyorlardı, meğer mana arkadan oluyormuş, arkadaş beni kızdırmıştı ben de ona tiizine vereyim dedim, arkamda müdür yardımcısı varmış farketmedim kolumdan tuttu baktı, rezil oldum resmen :/ bu da böyle bir anımdır.
  • updullah görmeyenler görsün
  • ilkokul 8.sınıf müzik öğretmeni sözlü için herkese istiklal marşı okutuyor bizim arkadaşlarda okumadı sesleri kötü olduğu yada kıllık olsun diye neyse hoca çıktı ağlayarak müdüre gimiş müdür geldi bende aynı tayfadan olduğum için okumama rağmen benide aldı odaya herkese tokat atıyor sırayla sonra bir arkadaşa tokat attı çocuk yanındaki arkadaşla kafaları çarpıştı tak diye ses geldi herkes gülüyor ama hocada hiç imanda yok geriliyor geçiriyor felan neyse sonra hocayıda çağırdı sırayla herkese okutuyor felan arkadaşın bir tanesi ağlayarak istiklal marşı felan okumuştu yazınca pek komk değil ama o an ben artık dayağı boşverip yardıra yardıra gülmüştüm.. ulan ne günlerdi ne kadar 10 seneye yakın zaman geçmiş hala dün gibi aklımda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Up beyler konu ölmesin

yaşın kaç senin sincap?

Neden sordun sincap

• 3. Sınıftayım rahat durmuyoruz tabi neyse yine derste arkadaşlarla çok konuştuk hoca bizi dışarı attı bende fırsattan istifade gidiyim küçüğü yapayım dedim demez olaydım tam yola koyuldum bir baktım müdür napıyosun burda dedi tuvalete gidecem dedim yok dedi beni yaka paça sınıfa doğru götürüyor biraz sıkıntılı bi adamdı neyse bizimkileride kapının önünde görünce iyice dellendi sınıfa soktu bizi herkese tokat atıyor sıra bana geldi bi vurdu bacaklarımda bi sıcaklık hissettim öyle beş altı kez vurdu her seferinde biraz biraz bırakmışım adam halime acıyıp eve göndermişti

• quote:

Orijinalden alıntı: FRosvay

1 yıl önce hoşlandığım kızla konuşurken güldüğümde burnumdan baloncuk şeklinde sümük çıktıydı

ben de bir kızla konuşurken onda olmuştu hafif güldüm geçtim, utandırmadım
  • Taksim'e içmeye gittik falan, muhabbet güzel dönüyor, herkes çakırkeyif, herkes lavaboya gitti o arada da ben kendi payımı ödedim. Sonrasında mekandan çıktık, metroda çişim geldi. Tutamıyorum artık ayaktayım hareket ediyorum özürlü bir şekilde. Tren durana kadar ben kaçırmaya başladım, koşarak merdiven çıkıyorum falan. Zaten İTÜ istasyonu 50 kat olduğundan çıkana kadar içerde bişey kalmadı, benim üstüme sırılsıklam, her yer çiş :( Sonra işte istemeden de olsa ayıldık, sanırım kimse farketmedi temkinli hareket ettiğimden ama iyi bakalım...

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikâyelerin yarısı boklu bitiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

İlkokul 1 ya da 2. Ben tuvaleti yadırgarım, halen ev hariç başka yere mıçmam. O gün de çok kötüyüm ama nasıl... Sabah yapmadım, okula gittim, oturdum, tutamıyorum artık öğlen olsa da eve gitsek diyorum. Son ders sessiz sessiz küloda bıraktım koku yayılmaya başladı hoca kimin yaptığını bulamayınca bugün erken çıkıyoruz dedi

En çok buna güldüm ya. Hahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun ara ara okurum

• İlk mesajımdan sonra hiçde komik bir anım olmadı.Sadece 2 ay önce internetten tanıştığım bir kızla buluştum sinemaya yemeğe felan baya gezdik.Kız ayrılırken "Hep fermuarın açık mı gezersin?" Demişti.5 saat boyunca açık kalmış meğersem.Sonrada kızla hiç görüşmedik zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

Hikâyelerin yarısı boklu bitiyo

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.