Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philippe Coutinho

Bir keresinde hocanın anlattığı bir olayı onu dinleyen arkadaşlarıma sanki başkasından duymuş gibi anlatmıştım çok utandıydım

+1 Fakat benimki hocadan duyduğumu ,hocaya belgeselden duymuş gibi, dersin ortasında anlatışım.Derken hoca durdurdu 'Oğlum bunu ben anlattım ya şapşal' demesi .Sınıf yıkılıyo tabi gülmekten.Ben mavi ekran vermekle meşguldum.
    Lisenin (açık ara) en utanç erici anısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokul 1 deyken bakırköy doğumlu olduğum için diyarbakırla cok karıştırırdım ne hikmetse.İşte hoca kendinizi tanıtın tahtaya çıkıp demişdi.Sıra bana gelince, kitapda da diyarbakır yazıyordu bende birden onu diyince arkadan bi ses gelip hocam arkadaş kitapda ki diyalogları söylüyor demişdi.O an herkes gülünce çok utanmışdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 16 Ağustos 2014; 4:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeaTone

Ayağımda greyder ayakkabı vardı mevsimlik. meğer tabanı kullana kullana dümdüz olmuş. o gün de kampüs komple kar olmuş her yer buz falan. okula gitmez olaydım 3 kez düştüm milletin içinde. sağlam makara yapmıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: #define

quote:

Orijinalden alıntı: TeaTone

Ayağımda greyder ayakkabı vardı mevsimlik. meğer tabanı kullana kullana dümdüz olmuş. o gün de kampüs komple kar olmuş her yer buz falan. okula gitmez olaydım 3 kez düştüm milletin içinde. sağlam makara yapmıştık

Gülme lan

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmesin konu.
  • Hela bela valla keri babo uşmare binna kuzu bima hellal valah namene baboo

• Up beyler konu ölmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Up beyler konu ölmesin

yaşın kaç senin sincap?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

İlkokulda hoca gelmemişti galba tam hatırlamıyorum, ablalar gelmişti onlarda tahtaya harfler yazıyordu altalta üste filan kelime bulcaktık bulmaca gibi, ben tahtaya kalkmıştım ve direk SİK kelimesini göstermiştim kadının bana bakışını unutamıyorum

Birde herelde 5 yaşında filandık bebeklik arkadaşım vardı kız, annemim odasında oynarken kız bana birbirimizin pipisine dokunalım mı demişti bende tamam demiştim, o benimkine ben onunkine dokunuyodum sonra annelerimiz bizi basmıştı, biz hemen şortları çektik, napıyorsunuz diyince ben Hiiiç demiştim kız direk birbirimizin pipisiyle oynuyoruz demişti

• İlkokul 1 ya da 2. Ben tuvaleti yadırgarım, halen ev hariç başka yere mıçmam. O gün de çok kötüyüm ama nasıl... Sabah yapmadım, okula gittim, oturdum, tutamıyorum artık öğlen olsa da eve gitsek diyorum. Son ders sessiz sessiz küloda bıraktım koku yayılmaya başladı hoca kimin yaptığını bulamayınca bugün erken çıkıyoruz dedi

• İlkokul 1 ya da 2. Ben tuvaleti yadırgarım, halen ev hariç başka yere mıçmam. O gün de çok kötüyüm ama nasıl... Sabah yapmadım, okula gittim, oturdum, tutamıyorum artık öğlen olsa da eve gitsek diyorum. Son ders sessiz sessiz küloda bıraktım koku yayılmaya başladı hoca kimin yaptığını bulamayınca bugün erken çıkıyoruz dedi

• up

• Up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: alihan1907

ben değilde bir arkadaşa yaptımız süperdi..lisedeydik wc de sigara içioruz bi sesler gelio ıhh mıhh paçırtt fln:)nerdeyse 40 50 kişi topladık sesler çıktıkça alkışlıyoruz helalalallll fln:D çocuk bi çıktı sonra görmedim zaten okuldan kaydını aldırmıştır:D

Gece gece otobüste yarıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: FRosvay

1 yıl önce hoşlandığım kızla konuşurken güldüğümde burnumdan baloncuk şeklinde sümük çıktıydı

BEN BUNU UPLARIM AWKJGIWLAJGOKQGLKQHJLGHQJG
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRAVEDIGGA

en gerizekali oldugum donem lisedeyim. okuldan ciktim cevizlibagda otobus bekliyorum. o zamanlar 82 a, 85 g, 85 c falan vardi. neyse bindim bunlardan birine en arkaya dogru ilerledim ama arkada 3 tane kumru en dibe tunemisler. koltuklar bombos artislik yapiyorum sanki dunya erkek guzeli secilmisim de oyle duruslar falan sergiliyorum koruklu otobusun demirlerini tutarak. ahaha kizlarla kesisiyoruz falan garip, spastik ve otistik tavirlarim dur durak bilmiyor. bi yerden sonra ellerimi yana salladim biraktim demirleri tutmayi filan dengemi boylede kurabilirim durusu sergiliyorum karilarla gozgoze geldik zaten kapinin orda duruyorum. otobus aniden viraja bi girdi ben o hizla merdiven bosluguna kapaklandim sanki bosluk benim kalibima gore dizayn edilmis bildigin kapak oldum cikamiyorum da kizlar bagiriyor cocuk olucek sofor sofor. umarsiz sofor de belli bi yerden sonra durdu ve kapiyi acti ben yere dustum tabi . herkes camda ben otobusun kenarindan kimseye gorunmeden surunerek otobusun arkasina geldim orda biraz nefeslendikten sonra kosarak uzaklastim hic arkama bakmadan. hava hafif yagmurluydu gozyaslarimla beraber topragi islatiyordu.

İŞTE BUNA KAHKAHA ATTIM YAA

• Tanışmak için çaba gösterdiğim bir kız vardı, kız su gibi masmavi gözleri var. Öyle böyle kızı tavladım çıktık yemeğe. Nasıl yardırıyorum kız gülüyo esprilerime falan herşey iyi gidiyor. Ta ki o ana kadar kızın anlattığı bişeye zoraki güleyim derken burnumdan 5 okka çıkan sümük kütlesi ile yerle bir oldum 12 raunda kadar puan topla son anda nakavt ol.

Peçete yok evet kodumun masasında peçete yok. Elimle avuçladım lan. Nasıl bir beyin nasıl bir kafa varsa bende o anda burnumdan dışarı aktı sanki. Neyseki kezo tiplerden olmadığı için çabuk unutuldu ama eminimki o kız çoğu arkadaşına beni anlattı. Takıldık biraz ayrıldık işte lan anla

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Tanışmak için çaba gösterdiğim bir kız vardı, kız su gibi masmavi gözleri var. Öyle böyle kızı tavladım çıktık yemeğe. Nasıl yardırıyorum kız gülüyo esprilerime falan herşey iyi gidiyor. Ta ki o ana kadar kızın anlattığı bişeye zoraki güleyim derken burnumdan 5 okka çıkan sümük kütlesi ile yerle bir oldum 12 raunda kadar puan topla son anda nakavt ol.

Peçete yok evet kodumun masasında peçete yok. Elimle avuçladım lan. Nasıl bir beyin nasıl bir kafa varsa bende o anda burnumdan dışarı aktı sanki. Neyseki kezo tiplerden olmadığı için çabuk unutuldu ama eminimki o kız çoğu arkadaşına beni anlattı. Takıldık biraz ayrıldık işte lan anla

Bunun gibi dolu anım hatıram var anlatsam yıkılır buralar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.