Şimdi Ara

Utandıran/Güldüren Anılarımız [EFSANE KONU][2012'den Günümüze] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
164
Favori
34.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 3'te din kültürü dersinde hoca bir şeyler anlatıyor biz de sıkılmışız kimisi uyuyor kimisi geyik muhabbeti falan derste. Ben de artık nasıl sıkıldıysam şimdi de düşününce gayet saçma gelir yanımdaki arkadaşıma Türkçe'de ne kadar çok fak'lı kelime var demi dedim. Ne alaka dedi çocuk haklı olarak. Bende başladım işte itti-fak dedim güldük. Sonra o gülmenin verdiği gazla biraz daha yüksek sesle diğer kelimeye geçiyordum mut dedim öyle bi denk geldi ki sınıfta herkes sustu faaak! diye bi bağırdım. mal gibi kaldım işte sonra. güldüler falan.
  • 2. ya da 3. sınıfa gidiyom hasta olmuştum durmadan burnum akıyor peçetede bitmiş herhal hocadan izin isteyip tuvalete gittim sonra iyi bi sümkürdüm ama öle böle değil çok rahatlamıştım sonra yüzümü yıkayıp sınıfa geri döndüm tam girdim sınıfa tahtanın ortasındayım sırama geçicem hocam ne bu hal oğlum dedi git iyice temizlen sonra gel baktım ki ben bütün sümüğü önlüğüme sümkürmüşüm herkes gördü tabi ıyy diyenler mi gülenler mi çok utanmıştım haaa
  • Ayağımda greyder ayakkabı vardı mevsimlik. meğer tabanı kullana kullana dümdüz olmuş. o gün de kampüs komple kar olmuş her yer buz falan. okula gitmez olaydım 3 kez düştüm milletin içinde. sağlam makara yapmıştık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlandı buralar up
  • 7.Sınıfta Fen Labatatuvarında Simit Oynarken Müdür Kapıyı bi Açtı Sonra Bizi Disiplinde Tokatladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfa ps3 ve guitar hero götürdüm. Experte çektim zorluğu herkesten bir "ooo" geldi tabi bekliyorlar hayvan gibi çalacağım falan. Şarkı bir başladı 15 saniyede gittim ben. Baktım ne oldu diye kalibrasyon bozukmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Hiçbirşey ilkokuldayken sınıfın ortasında öğretmene anne veya baba demek kadar utanç verici olmamıştır

Aynen birde markette tanımadığın kişinin yeleğini çekiştirip anneee bana bunu alll diye bağırmak da buna eklenebilir.
  • okuldan geliyorum babamla yanımda bi adam var, 6. sınıftayım, o adamla yarışıyorum onu geçmeye çalışıyorum sonra bi baktım o hızlandı hızlandım derken koşmaya başladım sonra eve giderken adama bi baktım bana sırıtıyo utandım kaçtım, arkama baktım babam metrelerce geride
  • 5.sınıftayız.Beden dersinde hoca bizi serbest bıraktı.Yaz mevsimi olduğu için su balonlarıyla savaş yapıyoruz.Savaş bitti,canımız sıkıldı.Bombalayacak yer arıyorduk.Birinin önerisi üzerine çevredeki penceresi açık daireleri bombaladık.Hem ev sahipleri hem de hoca tarafından nakavt edilmiştik☺.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Orijinalden alıntı: Makesweat

Hiçbirşey ilkokuldayken sınıfın ortasında öğretmene anne veya baba demek kadar utanç verici olmamıştır

Aynen birde markette tanımadığın kişinin yeleğini çekiştirip anneee bana bunu alll diye bağırmak da buna eklenebilir.

Çok oldu başka kadını dürtüp annee bunu mu alsam bunu mu alsam diye kadın baktığında utanıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl önce hoşlandığım kızla konuşurken güldüğümde burnumdan baloncuk şeklinde sümük çıktıydı

• Bir gun daha 10 yasinda felanim camiye derslere giriyoruz tabi osurugum gelmişti öksürerek osurdum ama tam ani yakalayamistim yandada iki kız vardı onlar duydular dı sesi O gün çok utandım O iki kızdan biri çok güzel arada görür O günleri hatırlar başka yöne kaçarim :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Çakması

daha bugün oldu.

derste telefonum çaldı. sessize almamışim.bir de zil sesi işler güçler jenerik müziği olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

İlkokul 3. sınıftayım, çok fena çişim gelmiş. Hocamızda çok iyidir ama nedense tuvalete ve derste su içmeye izin vermez. O zamanlar bilen bilir 18 yaş altı kimsenin cep telefonu yoktu, okullarda ankesörlü telefonlar vardı 250 bin liraya çalışırdı. Dersin ortasında elimi kaldırdım hocam telefonla babamı arayabilir miyim resim defterimi unutmuşumda dedim. Tamam git dedi. Çıktım bir güzel işedim, ulan çok zekiyim falan diyordum kendi kendime. Sınıfa girdim herkes bana bakıyor dedim ne oldu acaba. Tam 1 adım attım hoca fermuarını kapa dedi utanarak, aşağı bir baktım fermuar açık, pipim çıkmış Nasıl becerdiysem salisede içeri sokup fermuarı hızla çektim. Sonra yerime oturdum sınıftaki tüm kızlar bana bakıp sırıtıyordu. Koridoru falanda öyle geçmişim haberim yok. Şu an çüksüz olmamamı o anki refleksime borçluyum, o heyecanla hızla çekseydim elimde kalacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Genetic Love

quote:

Orijinalden alıntı: duma

En utandığım 2 olayda ergenlik kazasıydı...
    1- Lisenin ilk günleri edindiğim sevgilimle faceten konuşuyorduk. Neyse babam Aile Koruma yüklemiş bilgisayara.
    Benim bu kızın babası kıza şiddet uyguluyormuş felan. Bende teselli olsun hemde kıza hava olsun (Asi Genç Tripleri) ya benim babamda pez....nkin teki yemediği halt kalmadı gibi 15 cümle felan kurmuşum. Babam çağırdı bi gece yanına, olm ben şerefsizmiyim dedi. Çaktım köfteyi tabi...
    2-8. sınıfın sonunda, yeni telefon almışlar bana. Yan siteden bi kızın numarasnı aldım felan konuştuk cıkmaya basladık. Annemde cok kontor harcarım, faturalı daha avantajlıdır diye faturalı hat almış.
    Neyse kızla msjlasıyoruz felan 1000 sms vardı o aralar. Tabi ergen olunca sabahlara kadar o tür muhabbetler. sms bitmiş, aşmışımda. 350 TL fatura geldi.
    İnternetten msj içeriğine ulaştılar. Ağzıma mıçtı babam.

olum ben şerefsizmiyim kısmına hunharca güldüm

Nostalji yaşattın la bana... Olayların üzerinden 6 yıl geçti...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genetic Love

quote:

En utandığım 2 olayda ergenlik kazasıydı...
    1- Lisenin ilk günleri edindiğim sevgilimle faceten konuşuyorduk. Neyse babam Aile Koruma yüklemiş bilgisayara.
    Benim bu kızın babası kıza şiddet uyguluyormuş felan. Bende teselli olsun hemde kıza hava olsun (Asi Genç Tripleri) ya benim babamda pez....nkin teki yemediği halt kalmadı gibi 15 cümle felan kurmuşum. Babam çağırdı bi gece yanına, olm ben şerefsizmiyim dedi. Çaktım köfteyi tabi...
    2-8. sınıfın sonunda, yeni telefon almışlar bana. Yan siteden bi kızın numarasnı aldım felan konuştuk cıkmaya basladık. Annemde cok kontor harcarım, faturalı daha avantajlıdır diye faturalı hat almış.
    Neyse kızla msjlasıyoruz felan 1000 sms vardı o aralar. Tabi ergen olunca sabahlara kadar o tür muhabbetler. sms bitmiş, aşmışımda. 350 TL fatura geldi.
    İnternetten msj içeriğine ulaştılar. Ağzıma mıçtı babam.

olum ben şerefsizmiyim kısmına hunharca güldüm

Nostalji yaşattın la bana... Olayların üzerinden 6 yıl geçti...

Valla ben de guldum ne yalan soyleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bir gün çarşıdan eve dönüyorum akşam vakti, lan nasıl sıçasım var ama, hafif de cırcırım. Can çekişe çekişe gidiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı, soğuk soğuk terler akıyor suratımdan. Koşar adımlarla gidiyorum eve. Son düzlükte başladım koşmaya. Apartmana geldim. Bizim daire 5. katta, asansör de yok. Yine koşarak çıkıyorum merdivenleri. Kapıya geldim, pat pat vuruyorum kapıya. Neyse içerden "kim o?" dedi kız kardeşim, "aç kız çabuk benim ben" dedim. Kapıyı açtı neyse, tuvaletler kapının hemen yanında oluyor. İçeri girdiğim an tuvalete daldım. Sonra koyuldum sıçmaya. Patır kütür gidiyor. Lan..... 1 dk. Bu bizim tuvalet değil ki !?'!?'!='!+!%!+ Meğersem ev, bizim ev değil, bir alt daireye girmişim. Kapıyı açan da kız kardeşim değil komşunun kızıymış O an tuvaletin penceresinden atlamayı düşündüm Çaresizce sıçtım. Bir yandan sıçmanın verdiği mutluluk, öteki yandan komşuya + kızına rezil rüsva oluşum... Mal gibiydim. İşim bitince tuvaletin kapısını açtım, çıktım, baktım etrafta kimse yok, ev halkı salona geçmiş, kapıyı kapatmış, anlayışlı elemanlarmış.. Hemen çıktım kendi evimize. O komşularla da bir daha yüz yüze gelemedim

sahur sahur balkondan düşüyordum
    quote:

"aç kız çabuk benim ben"

quote:

Lan..... 1 dk. Bu bizim tuvalet değil ki !?'!?'!='!+!%!+ Meğersem ev, bizim ev değil, bir alt daireye girmişim. Kapıyı açan da kız kardeşim değil komşunun kızıymış

Burda iptal oldum

• rezerved
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Ahaha hocam yapmayın ya yine aklıma geldi utandım durduk yere Allahtan taşındılar ha

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.