Şimdi Ara

Utangaç Birisinin Kızla Konuşması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tanışmada birşey yok ki. bende 17-18 yaşında bırak kızı insanların gözlerinin içine bile bakamıyordum. Halbuki çok kolaymış

Dediğim gibi amacın sevgili olmak olmasın ilk olarak, insanlarla iletişim olsun. Onlar sana yardım etsin, sen onlara et. Birlikte konsere gidin, ders çalışın, maça gidin. SAdece kız değil kızlı erkekli grubun olsun tabiiki. Gerkirse sen erkekleri kızlarla tanıştır, veya tanıştığın erkeklerin kız arkadaşlarıyla tanıştır. Genelde doğal davranmak çok işe yarıyor, bu sayede anlaşıp anlaşmayacağın insanlar kız-erkek zaten sırıtıyor kendi kenine.

Atıyorum, gece hayatına meraklı değilsen ( gürültü patırtı club gibi) sırf bir kızla tanışmak için böyle davranma. Sadece o anlık duygusal bir boşluktan dolayı o kıza karşı birşey hissedip hata yapma şansın olabilir. Sana 1 gecelik ilişki dışında pek bir faydası olmaz bunun uzun vadede. Gecelik ilişkiyi faydadan sayıyorsan, düşüncene saygı duyarım tabii.

Mesela bak çok basit yöntemler vardır, bunlar aslında çok göze batmaz ve önemsizdir ama çoğu kız arkadaşının hoşuna gidecektir. Mesela iyi bir dinleyici olmak, sıkıntılı bir arkadaşınla azıcık muhabbetin varsa dinleyebilirsin. Çok az samimi olduğun bir kızla mesela biraz daha ykaın arkadaş olmak istiyorsan kahve içmeye çağırabilirsin. "Benimle kahve içer misin?" yerine, mesela okuldan sonra "ya ben çok sıkıldım, havada güzel, gidip bir yerde oturacağım, istiyorsan eşlik edebilirsin" ve "Kahve içmeye gidiyorum gel sende istiyorsan" gibi (yani buna benzer cümle, kıza göre değişir bu cümle yapısı) davetler edebilirsin. Bilgili olduğun herhangi bir konuda insanları bilgilendirip, ihtiyaç anında sana soru sormalarına teşvik edebilirsin. Masaya aynı anda oturmak, kapıda yol vermek gibi zaten sıradan olan davranışları yapabilirsin. Yediğin birşeyi paylaşabilirsin. Sadece bunları yaparken kızdan hoşlansan bile doğallığını kaybetme yeter.

Sıkıntılar olabilir, mevcut toplumu düşünürsek kız tribe girebilir bana yazıyor diye veya seni beğenmeyebilir vs vs. Bu tip durumlarda niyetini açıkça belli edersin. Dürüst erkek modeli, örnek erkek modeli hesabı takılabilirsin.

Haaaa yanlız belirteyim, amacın hatunların gözdesi, popüler çocuk triplerinde gezmekse bunlar birazcık hafif kalabilir. Onun için birazcık göze batan olman ve kimi zaman pislik yapman gerkebilir. Tamamen ne istediğinle alakalı.

Bak kızlar bir önceki mesajlarımda dediğim gibi erkek ararlar. Yazmayı unuttuklarım var onlarıda ekleyeyim. Girişken, kendine güvenen, ayakları yere basan erkekler hoşlarına gider. Yani çekinme, tipini falan boşver kendine güven sadece; ama bunu egoistliğe ve bencilliğe asla dönüştürme.

Neyse daha yazacak birşey kalmadı. Sana hayatında başarılar :D

NOT: her zaman kendine göre davran malum yaş farkı senin etrafındaki düşünce yapısıyle benimki bir olamaz

• Wattpad oku.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nateriver4

Wattpad oku.

O nedir hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

190 cm boy 79 kilo tip ortalama ya da biraz altında bende kızlarla konuşmuyorum. Özgüven yok istek yok heves yok... Bende olursa şayet evlenecek olanlardanım ama olmaz artık bu saatten sonra.

Ózgüven değil de heves yok napcaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarz yapıp bakımlı olursan ağzın da laf yapıyorsa yolda gördüğün bir kızla bile çok rahat konuşursun. Geçenlerde otobüste kızla tanışmamla ilgili konu açmıştım okuduysan çok rahat şekilde tanıştığımı görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

190 cm boy 79 kilo tip ortalama ya da biraz altında bende kızlarla konuşmuyorum. Özgüven yok istek yok heves yok... Bende olursa şayet evlenecek olanlardanım ama olmaz artık bu saatten sonra.

Ózgüven değil de heves yok napcaz?

Kanımca bende özgüven olmadığı için heves yok

• Yok hocam bende özgüven var bence ama sonu gelmeyecek bir şey için sahte duygular yaşamak istemiyorum diyelim :)
    Aşık olma olayı bende olmuyor en fazla hoşlantı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Yok hocam bende özgüven var bence ama sonu gelmeyecek bir şey için sahte duygular yaşamak istemiyorum diyelim :)
    Aşık olma olayı bende olmuyor en fazla hoşlantı oluyor.

Haklısın ama güzel bir şey bence. Ama olay şöyle olacak. İki elmanın bir yarısı sen olacaksın diğer yarısı o. Birbini tamamlayacaksın sevdiğinle. Böyle olursa güzel diğer türlü değil

• Dostum kimseye sevgili olma maksadı ile yaklaşma en baştan kaybedersin benden söylemesi tecrübe ile sabit.Sen sadece girip çıktığın ortamlarda aktif ol öyle kenarda köşede oturup vasıfsız vasıfsız durma,plan yapılacaksa her planda varım deme kendin birşeyler söyle ve bence en önemlisi sakın kibar görüncem diye kimileri gibi yumuşak yumuşak davranma!!!neysen o.Sonra da kendiliğinden oluşan teklifler göreceksin emin ol benim gibi hepsine hayır de geç sonra takma boyle şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRM81 -- 30 Nisan 2014; 1:00:24 >
  • Konu dışı özelide troller kaplamış .

Hocam bi ara bende utangaç çekingendim ama bunun bi faydası olmuyor maalesef . Zamanla herşeyi aşabilirsin herşey sende bitiyor hayat senin tadını çıkar . Yapmadığın için asla pişman olma yap
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.