Şimdi Ara

Utangaç Birisinin Kızla Konuşması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle belirteyim; hayatımda hiç bir kızla çıkmış veya teklif etmiş biri değilim. Üniversiteye gelince artık böyle işlerin de zamanı geldiğini düşüyorum. Tipim ortalamanın altında maalesef. Kızla çıkma işini takılmalık, hava atma, öpüşmek, sex objesi olarak görmüyorum tam tersi evlilik için bir başlangıç olarak bakıyorum. Çok utangaç ve çekingen biriyim, anca kendi tanıdığım kişiler arasında rahatça konuşabilirim. 168-172 arası boyum var tabi bu da benlik saygımı düşürüyor ama napalım bu kadar uzayabildim sağlıklı olduğum için sıkıntı yok.

Şimdi okul kız bakımından çok iyi. Ama benim gibi çekingen bir erkeğe göre bir önemi yok tabi... Baktığım kızlardan şuanda konuşabileceğim 2 kız var. Birisi çok güzel ve havalı diğeri ise ortalama tip, efendi ve bilgili bir kız. Tabi bunları dıştan gördüklerim ve Sosyal medya hesaplarından incelediğim kadarı ile yazıyorum.

Şimdi bu kızlardan başlangıç olar hangisi ile nasıl tanışmalıyım ? Cevabı yukarıda yazdıklarıma göre verirseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 25 Nisan 2014; 23:50:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• TIPIN YOK BOYUN YOK PARAN YOK DAHA NE YASIYORSUN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna utanma hayata bir kere geleceğini bir daha şansın olmayacağını aklına sok.
  • Çekingen biri olup tanımadığın bir kızla nasıl konuşmayı düşünüyorsun. Bence fazla hayal kurma. Çevrende kız varsa onlara bakıp arasından seçmeye çalış haa yoksa da önce sosyalleşebileceğin bir çevreye gir. Senin şu durumda yapabileceğin en mantıklı şey dans kursuna gitmek olur. Mutlaka bir kız bulursun. En azından partnerin kız olur diye düşünüyorum
  • Tip %30, Çene %70'dir, diyeceğim odur ki senden 1-2 yaş küçük biri olarak diyorum ki, sohbet et. Çekinme, çekinmek birşey kazandırmıyor.
  • Bence ortalama tiple tanışın yavaş yavaş yükselin.

Şair ne demiş? Yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenleri.

Başka şairde boş ver bu merdivenleri der o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence ortalama tiple tanışın yavaş yavaş yükselin.

Şair ne demiş? Yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenleri.

Başka şairde boş ver bu merdivenleri der o ayrı

ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

TIPIN YOK BOYUN YOK PARAN YOK DAHA NE YASIYORSUN!

Sanane oğlum tipte benim boyda benim istediğim gibi yaşarım. Bari burada Trolluk yapmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben de utangaç biriyim yazdıklarını okuyunca biraz empati kurdum. ben olsam ortalama tipi olan kızla tanışırdım ve havalı olana da bulaşmazdım. hem kafamda canlandırdım dediğin gibi birini. muhtemelen tanışmaya çalışırsan seni anlayacak ve işini kolaylaştıracaktır aşırı kasmana gerek yok utangaçlığın da sınırı olmalı hem ayrıca evliliği düşünmek için erken değil mi daha dur bakalım
  • Korkanın çocuğu olmaz deyip saldır

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

TIPIN YOK BOYUN YOK PARAN YOK DAHA NE YASIYORSUN!

Sanane oğlum tipte benim boyda benim istediğim gibi yaşarım. Bari burada Trolluk yapmayın

bak dediğin gibii istediğini yaşa git ve konuş sonunda ölüm yok 2-3 gün çekersin 4. gün bakmışısn daha iyi biri çıkar karşına.hadi eyw
  • Ortalama tipli olanı Twitter'da Takip ettim ama geri dönemedi dönseydi mesaj atacaktım :(

• quote:

Ortalama tipli olanı Twitter'da Takip ettim ama geri dönemedi dönseydi mesaj atacaktım :(

Sanal hayatı boşver

• 190 cm boy 79 kilo tip ortalama ya da biraz altında bende kızlarla konuşmuyorum. Özgüven yok istek yok heves yok... Bende olursa şayet evlenecek olanlardanım ama olmaz artık bu saatten sonra.

• 168-172 arası boy nasıl oluyor?

• Sesin mi titreyecek
    Elin mi
    İki kelimeyi yan yana getirebilecek misin?

Ben de lise mezunu biri olarak aynı özellikleri paylaşıyoruz ama ben direk evlenme amacı ile açılacağım olaya sevgili vs değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 29 Nisan 2014; 0:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

168-172 arası boy nasıl oluyor?

Hocam bazen sonuçlar farklı farklı çıkıyor. Geçen sene polislikte 168 normalde spor salonu 170 metreyle 169 ayakkabı ile 172

• quote:

Orijinalden alıntı: TruthSeeker

quote:

Ortalama tipli olanı Twitter'da Takip ettim ama geri dönemedi dönseydi mesaj atacaktım :(

Sanal hayatı boşver

Dışarıda konuşsam keşke

• Avrupa Birliği müzakeresimi yapıyorsun. Zamanı geldi ne demek? Pahuhauhauha

İlla sevgilin olacak diye bir kaide yok. Sohbeti kur, kahve içelim, şuna gidelim buna gidelim, maksat aktivite olsun. En kötü "defol git gerizekalı" diyen salağın tekine denk gelirsin, o zaten bu işlerden anlamayan büyük ihtimal cacık olmayacka kız tipidir gül geç. Zamanını geçir, eğlen, kızları tanı. Evlilik düşünme. Zamanı gelince zaten bünye istemeden düşünce tarzın buna kayıyor. :D

Kızlara gelince, ikisiylede takıl. Arkadaş ol. Havalı diye nitelendirdiğin kızın kişiliği önemli, sosyal medya saçmalığına göre insan seçilmez. Bu havalılık kısmı belkide okuldaki abaza tayfasının onu erişilmez görmesi ve yaklaşmaması için olabilir, çok zengin olduğu için olabilir, çok güzel olduğu için olabilir, cahil cahil bir tarafı kalktığı için olabilir. Önemli olan kişilik. Güzelce vakit geçirip eğlenebileceğin kızlar daha iyidir bunu ara. Bazen 10 tane samimi kız arkadaş 1 tane sevgiliden iyi olabiliyor

Boyun kilon falan sayısal verilere çok girme. FİT ve aktif gözükmen gerekiyor. Kızların fit olan tiplere bakma sebebi sağlıklı erkek, üretken erkek imajı vermeleridir, araştırma sonucudur bu yazdığım. Üretken erkek, baba olabilecek erkek, soyu devam edecek erkek vs vs böyle ilginç şeyler yaratıyormuş hisler. Öyle baba parasıyla çok lüks arabalarla gösteriş amaçlı gezen kılıksız, kültürsüz kişilere bakma, yanlarında genelde çok güzel popüler kızlar olabilir. Onların içinde gerçek anlamda saygılı bir ilişki çok nadir görülürüz. Öyle bir kız-erkek arkadaşın varsa zaten şanslısın.

ÖZetle, Rahat ol, cana yakın ol, samimi ol, dürüst ol, aktif ve hareketli ol, kendin ol, sağlıklı ol, yerine göre çocuk gibi yerine göre ağırbaşlı ol. Arada kız arkadaşların sana ufak çapta birşeyler katabilsin, bu tip insanları seç. Gerekirse aldığın bir kıyafet konusunda fikir versin, sana şu aktiviteyi yapalım diyebilsin, saçın böyle güzel diyebilsin kendine göre yaşa. O yaşlarda öyle kız için saçımı süpürge ediyim fedakarlığa gireyim falan triplerine girip üzülme boş yere, öküz de olma tabi , geçnliğin tadını çıkar. Bunların hepsi varda kız seni beğenmiyorsa zaten o kızdan bir cacık olmaz koşarak kaç ondan.

Ne olursa olsun unutma, dünya senin etrafında dönmüyor, hep birlikte yaşıyoruz burada o yüzden başkalarının düşüncelerine saygı duy :D moralini asla bozma.

• Ayki kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam dediklerinize uymaya çalışacağım.

Hocam konuşma tanışmada sıkıntım var. Bunu çözsem çok iyi olacak biraz özgüven eksikliği gibi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.