Şimdi Ara

Utanıyorum..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SingingInTheShower

quote:

Orijinalden alıntı: RwPuvite

quote:

Orijinalden alıntı: about1

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

demoqrasi, biji, justice, halkların özqürlüqü

malum ırk nefret ederım !

Adam yanlış bir şeymi söledi nefret ederim demiş bizde çok meraklıyız size bizde nefret ediyoruz sizden ondan boşuna molotof atmıyoruz canım hadi yol al belliki liselisin siyasete fazla karışmamalısın!

Boğazından geçen kanın tatlı kokusu. Kesilmek için yaratılmış doğrusu.

ya bunu biri sana yapsa
    çinde uygur türkü olsan biri bunu sana yapsa

ırkçı blok.

kamu spotu:doğu türkistandaki türk kardeşlerimize destek çıkmalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: BCvk

Utanıyorum.. Bu zihniyetle aynı havayı solumaktan. Neresinden tutarsan tut elinde kalan bi düşünce. Nefret ettiği için molotof atıyomuş.

Hocam özür dilerim o yorumdan dolayı diyorum bir an sinirliğime geldi hemen siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 31 Mart 2015; 22:56:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwedishMade

quote:

Orijinalden alıntı: SingingInTheShower

quote:

Orijinalden alıntı: RwPuvite

quote:

Orijinalden alıntı: about1

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

demoqrasi, biji, justice, halkların özqürlüqü

malum ırk nefret ederım !

Adam yanlış bir şeymi söledi nefret ederim demiş bizde çok meraklıyız size bizde nefret ediyoruz sizden ondan boşuna molotof atmıyoruz canım hadi yol al belliki liselisin siyasete fazla karışmamalısın!

Boğazından geçen kanın tatlı kokusu. Kesilmek için yaratılmış doğrusu.

ya bunu biri sana yapsa
    çinde uygur türkü olsan biri bunu sana yapsa

ırkçı blok.

kamu spotu:doğu türkistandaki türk kardeşlerimize destek çıkmalıyız

Çinlilere de yapmak lazım. Irkçı olduğumu da söyliyeyim. S... Bizi ama biz sesimizi çıkarmayalım. Kardeşiz diyelim. Genç kızlarımız otobüslerde molotofla yanarak hayatını kaybetsin. Ama biz kardeşiz diyelim ve ben ırkçılık yapmayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yine söyledim tekrar söyleyeceğim.

Bu ülkede Savcı öldürülüyor,doktor dayak yiyor,öğretmene tembel gözüyle bakılıyor,ameleye değer verilmiyor,akademisyeni öğrencisi amele gibi çalıştırılıyor.

Bizim tek sorunumuz ne biliyor musunuz ?

Bizim zamanımızda İngiltere,Fransa,Portekiz,İspanya gibi sömürgelerimiz olmadı belki de bundan.

Hep dürüstlüğümüzden bir arada yaşama desturunu öğrenemememizden kaynaklandı.
    Durgun bir ekonomiyle hiçbir şey üretemedik beyaz eşya dışında...

Ne gençlerimiz doğru düzgün kitap okuyup gerçekleri öğrendiler,ne de insanlarımız gecekondularında üşümeden yaşayabildiler.

NOT :Annem Çerkes Babam Avşar Türkü ben Huzurdan yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneyli Şaman -- 31 Mart 2015; 23:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Arkadaşlar yine söyledim tekrar söyleyeceğim.

Bu ülkede Savcı öldürülüyor,doktor dayak yiyor,öğretmene tembel gözüyle bakılıyor,ameleye değer verilmiyor,akademisyeni öğrencisi amele gibi çalıştırılıyor.

Bizim zamanımızda İngiltere,Fransa,Portekiz,İspanya gibi sömürgelerimiz olmadı belki de bundan.

Ne gençlerimiz doğru düzgün kitap okuyup gerçekleri öğrendiler,ne de insanlarımız gecekondularında üşümeden yaşayabildiler.

çok haklısınız hocam

biz hükmetmedik

kitap okumadık

fakirli vardı

bunları nasıl aşarız hocam

• quote:

quote:

çok haklısınız hocam

biz hükmetmedik

kitap okumadık

fakirli vardı

Ülkede herkes sevdiği işi yapsa,

Hepimiz bir şeyler üretsek,geleceğe birbirimize düşmeden baksak.

Artık toplum olarak olgunlaşsak...

Ama böyle bir ortamda hepsi hayal.

• quote:

quote:

çok haklısınız hocam

biz hükmetmedik

kitap okumadık

fakirli vardı

aşamayız kardeşim aşamicazda bu vakitten sonra bu ülke iyi yönde ilerleyemiğecek gibi.

• Yapılması gerekenler.
    Gazi mahallesi Kapatılmalı mahallede bulunan herkes tutuklanmalı zorluk çıkaran vurulmalı
    Ülke çapında tüm halk evlerine gidenler tutuklanmalı zorluk çıkartanlar vurulmalı
    berkin elvana destek çıkan herkes tutuklanmalı zorluk çıkaranlar vurulmalı
    Savcının ölümüne üzülmeyen herkes tutuklanmalı zorluk çıkaranlar vurulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Objektif yorumcu

Utanıyorum.....

Vay be... Gelen eksilere bak... Daha 2 yıl önce gezi parkında eylem yapan %50 ye... Savcı çok şerefliydi zaten akp nin savcısıydı neyini eksiliyorsunuz türkiye türkiye diye ölüyorsunuz sanki bu ülkeyi yönetenler ve insanları çok şerefli anasını satayım. Savcı şehit olmuş diyorlar bi de gidin tayyibin kıllarını yalayın savcınız için ağlayın 14 yaşındaki çocuğu bahane edin belki elinize bişey geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 31 Mart 2015; 23:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John F. Kennedy

Yapılması gerekenler.
    Gazi mahallesi Kapatılmalı mahallede bulunan herkes tutuklanmalı zorluk çıkaran vurulmalı
    Ülke çapında tüm halk evlerine gidenler tutuklanmalı zorluk çıkartanlar vurulmalı
    berkin elvana destek çıkan herkes tutuklanmalı zorluk çıkaranlar vurulmalı
    Savcının ölümüne üzülmeyen herkes tutuklanmalı zorluk çıkaranlar vurulmalı

Afferin %100 tam teşekküllü şerefli ülkenin şerefli insanlarının arasındaki vatansever türksunuz hangi madalyayi istersiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.